Lääkkeistä ja vähän muustakin

  • Anu

Ihmettelen kyllä, että miten jotkut voivat vetää noita Panacodeja ihan huvitusmielessä. Vaikka en ole syönyt kuin puolet määrätystä annostelusta, niin siltikin olo on unelias, välillä pahoinvointia, kädet vapisee ja mieli on aivan jähmeä. Miksi ihmeessä kukaan tahtoo tällaista oloa? Miksi ylipäätään se pää pitää saada sekaisin? Kävin tänään mummomaisen rauhallisella kävelyllä ja katselin Torkkelinmäellä makaavia narkkeja. Hirveä mesoaminen ja leuhotus kuinka monta kuukautta kukin on ollut täysin kartanolla. Nuoria, jänteviä miehiä ja naisia, elämällä olis niille vaikka mitä tarjota.

Leikkauksesta toipuminen hyvässä vauhdissa. Veli oli tehnyt kalasoppaa ja ystävällisesti kiikutti sitä mullekin. Mixerissä surrrrrr ja kitusiin! Nam! Hyväksi havaittu myös kypsä avocado ja raejuusto. Koko pienen yksiöni lattiapinta-alan on täyttänyt hirmuinen määrä ruokareseptejä, joita leikkaan ja liimaan. Olis pitänyt ruveta taittajaksi, on nimittäin mukavaa hommaa:D Vanhimmat leikkeet on vuodelta 1998, osa herättää muistoja vuosien varrelta. Sussun teeleivät, joita opiskelujen alkuvuosina tehtiin usein. Mummun uunipannari. Airan horny chicken.

2 kommenttia

mkoosugar

5.8.2007 18:30

Onhan tosta oikein laulukin tehty "rappiolla on hyvä olla ei huolet paina... No tiedä siitä, mutta tsemppiä toipumiseen!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus