Hiphei ja lauantaita!

  • Anu

Skumppa-aamiainen skruuvaa kyllä ihan täysillä! Siinalla oli tänään synttärit, juhlistettiin sitä, onneksi olkoon vielä Siinulainen! Sitten olikin kyllä aika hönelö olo pitkälle iltapäivään eikä oikein saanut raajoja liikkumaan...ihme:)

Taas pyöränrassauspäivä. Menossa sisäkumi nro. 3 ja taitaa olla väärän kokoinen kun pumpattuna koko rengas on ihan möykkyinen. Ensi viikolla lähtee korjaamolle tuo vehe tai muuten palaa pinnat, prkle!

Tulin just työpaikan kuntosalilta, aivan ihanaa käydä siellä näin kummallisiin aikoihin niin saa ähistä yksin. Tulee kyllä supermahti olo! Ja sitten aina kun laitan saunanlauteille pitkäkseni, niin joka kerta on ihan pakko sanoa painokkaasti et "voi pojat, tämä se vasta on elämää!" Onneksi siellä ei ole ketään kuuntelemassa...

Mutta nyt iltapalaa ja nukkumaan. Nämä viikonloppuillat on välillä niiiiiiin pitkiä ja yksinäisiä. Pitäisi keksiä jotain järkevää tekemistä tai menemistä, mutta vaihtoehdot on kyllä aika vähissä jos ei baariin huvita mennä. Kertokaa ihmeessä jos teillä on hyviä ideoita mitä Hgissä voi pe-la- iltaisin harrastella!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus