Karvistyyliin

  • Anu

Piiitkästä aikaa maanantai tuntui maanantailta. Töissä hirmuinen hulabaloo ja minua jo_niin_kyllästyttää koko duuni... Ehkä se on ohimenevää. hmmm. Kasvattaa kärsivällisyyttä jos ei muuta! (niin ja lompakkoa)

Joogaa ei tänään sitten ollutkaan kun Hot Madras Curry Powder eli supersuloinen joogimme oli unohtanut avaimen, eikä päästy sisälle... Huomisen tunnille siis:) Kiltisti tulin kotiin ja olen nakutellut ainakin sivun taas gradua kasaan. Ei siitä nyt ihan mahottomasti enää puutu, tais olla 79 sivua jo kasassa. Eikä se laatu mitään, vaan se määrä! Tympäisee vaan kun siitä ei saa mitään palautetta, sitten kuulemma vasta kun on johtopäätökset ja kaikki kasassa, niin voidaan kommentoida. Että se siitä mainiosta graduohjauksesta by Oulun yliopisto. Että laittaa nyt vaan sen teorian ja empirian sitten keskustelemaan keskenään!

- Päivää Rouva Empiria, mitä Teille kuuluu?
- Hyvää päivää herra Teoria, kiitos oikein hyvää. Paitsi lonkka hieman vihoittelee näin sateisella säällä. Mutta tepäs näytätte oikein aurinkoiselta tänään!
- (kihertää) no höpsistä sentään, ehkä se on minun uusi kampaukseni! Olipas mukava tavata Teidät, hyvää syksynjatkoa!
- Kiitos samoin, toivottavasti näemme taas pian!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus