Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

Takes 2 to tango!  1

Porukoitten muuton aikana löytyi taas mielenkiintoisia tavaroita komeroiden ja laatikoiden kätköistä. Kuunneltiin eilen vanhoja cd-levyjä: Meiju Suvas, Barbarella, Jari Sillanpää, Hävyttömät...

Hitto, että sai nauraa, mutta sai myös muistella :) Kun jotkut biisit on niin selkeästi lukkiutunut tiettyihin hetkiin, iloisiin tahi surullisiin. Naurua aiheutti eniten toi Hävyttömät. Kun joku toivottaa laulussa 'tervetuloa perseeseen' ei oo nauru kortilla :) Meijun Pure mua on taas ehdoton klassikko; se pistää jalat aina tanssimaan vaikka itsestään.

Oi muistoja, oi hetkiä, oi naurua ja elämän iloa.

Nyt taas syömään ja saunaan ja viiniä juomaan. Paul Masson on tämän päivän mies :)

Ratkiriemukasta bileiltaa niille, jotka tänään nauttii ja juhlii rakkaan alkomahoolimme kanssa! Muistakaa pitää housut jalassa.

- Lilli -


Pitkäperjantain menu  1

Hyvää ruokaa, hyvää seuraa, maukasta kuohuviiniä ja helmeilevää siideriä. Sauna kuumana. Vastaleivottua piirakkaa. Takkatulta. Ehkä taas 1 pääsiäismuna. Sipsejä. Ja illan viimeisinä minuutteina city.

Antoisat pääsiäispäivät kaikille ja erityisesti samanlaisille herkkusuille!

ps. Mikä on alkoholismin eka merkki? Sekö, että ajatus kylmästä siideristä tai kaljasta kello yheltätoista aamulla on erittäin houkutteleva :)

- Lilli -


Auts ja voih  1

Mulle ei sovi ruumiillinen työ. Oon niin poikki, kun pari päivää on kantanut tavaroita ja siivonnut, puunannut komeroita ja hyllyjä. Tahtoo takaisin omiin töihin :)

Kaikenlaista kolotusta on päällä. Niskaa särkee, jalkoihin ja sääriin koskee, kun nousee ylös, päätä särkee pölyn ja vähien unien takia, käsivarret on spagettia...

Toivoisinkin, että mun pääsiäismunasta löytyisi kunnon hieroja :) Voi olla kone tai ihminen, kunhan tulosta tulee :D

Onneksi tää tästä nyt rauhoittuu. Ja lauantaina saattaa olla jopa jo valmis baariin lähtöön. Mutta katsotaan.

Säästä vielä sen verran, että on kyllä tyypillinen pääsiäissää: tuulee, lunta tulee heikkoina pyörteinä ja maa on paljas, väritön.

Torstaita kaikille!

- Lilli -


citystä ja talosta  1

Mulla on selkeitä vieroitusoireita, kun en ole ehtinyt cityilemään parin viime päivän aikana paljo ollenkaan. On real life vetänyt pitemmän tikun siis :)

Mutta ei siinä mitään. Tuntuu vain, että ei enää tiedä yhtään, mitä täällä puhutaan tai missä mennään. Pitäisiköhän pikapikaa addiktoitua uudelleen :)

Asiasta viidenteen. On ollut ihanaa olla vanhempien uudessa talossa. Oon itekin ajatellut, että muuttaminen voisi olla taas kivaa, kun täällä on purkanut tavaroita laatikoista ja asetellut niitä uusille paikoille ja kun on saanut istua uudenuudella wc-pytyllä ja käyttää tiskikonetta ekaa kertaa... Ja värit on niin ihanat ja harmoniset, että tahtoo oman kämpän samanlaiseksi!

Huomenna taas jatketaan, joten cityily saa vain vähän huomiota silloinkin. Sitten juhlitaankin jo pääsiäistä perheen kesken. Ehkä mä sitten viikonloppuna pääsen useammin livahtamaan koneelle :)

- Lilli -


Lomalle käy ihmisen tie  1

Ihanaa. Huomenna pääsee lähtemään pääsiäisloman viettoon ja pääsee näkemään vanhempien uuden talon valmiina. Jänskättää, kun ei ne mun elinaikanani ole aikaisemmin taloa rakentanut. Kiva nähdä, millainen siitä sit loppujen lopuksi tuli :)

Toisaalta loma ei täysin ala kuin vasta perjantaina, sitä ennen pitää kuitenkin jotain työhommia tehdä netin kautta vanhempienkin luona. Mut silti - pelkkä paikanvaihdos rentouttaa. Lisäksi näen siskojani pitkästä aikaa.

Mut ennen tota lomaa pitäisi saada vielä tiskattua tuo vuori tuolta altaasta ja pakattua sopivat vaatteet. Ja tietty nukkua kunnon yöunet :)

Täältä tullaan loma ja laiskuus!

- Lilli -


Taas sitä samaa...  2

Sain eilen palautetta työstäni jonkin verran. Itselläni oli tietty näkemys, miten olin hoitanut työni ja odotin mielenkiinnolla tuota palautetta. Mutta se pääsi taas yllättämään. Se oli niin positiivista!

Onko se tosiaan niin, että itse arvioi oman työnsä liian kriittisesti ja on siksi väärässä omista taidoistaan? Että luulee itseään huonommaksi kuin onkaan?

Joissakin asioissa en selvästikään tunne itseäni tarpeeksi hyvin. Tai sitten olen vain tyypillinen suomalainen, joka ei osaa kehua itseään, ei osaa ottaa kohteliaisuutta vastaan, ei osaa arvioida omaa panostaan jne. :)

Mutta kuten jo jossain aikaisemmassakin blogissani mainitsin, on hyvä ettei vielä tunnekaan itseään täysin. Silloin elämä olisi tylsää.

Kunhan mietiskelen. Ja nautin auringosta sekä tiedosta, että tiistaina alkaa pääsiäisloma.

- Lilli -


Seuraava