Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Uudet kauppakeskukset muokkaavat kaupunkia ja kilpailevat tiukasti keskenään.
Fattah-annoksella lähtee taatusti nälkä.
Jethro Rostedt halusi kunnon kebabia Tallinnassa. Piti perustaa oma ravintola.
Ossi Palonevan mestaroima ravintola haluaa viedä suomalaista ruokakulttuuria uuteen suuntaan.
Ravintolatapahtuma Lux Helsinki Eat pitää huolen kävijöiden lämmöstä ja makuaistista.
Ravintolassa tarjottavan ruuan raaka-aineet tulevat paikallisilta lähitiloilta.
Taustalla Hanko Sushista tuttu Jesper Björkell ja NoHo Partners.
“Aika ottaa seuraava askel eteenpäin yrityksen tarinassa”, Teemu Aura sanoo.
Kortteliravintola lupaa rentoa laatua kasvisraaka-aineista.
Rebel Whopper on suunniteltu yhdessä hollantilaisen The Vegetarian Butcherin kanssa.
Tarjolla klassikkopizzaa vanhan ostarin turvasta.
Wolt on levinnyt jo 19 maahan ja nyt 22 Hesburgeriin.
Malminkartanonhuippu, Herttoniemi ja Paloheinä saavat tulevina vuosina kaverikseen yhdeksät uudet portaat.
Suomalaisketju haluaa olla mukana norjalaisten kasvavassa lounastrendissä.
Korealaisella illallisella nautitaan pitkän kaavan mukaan.
Rafloista tuttu NoHo Partners ottaa suunnitellun keskuksen toiminnan haltuun tapahtumienkin osalta.
Konsepti hakee vielä muotoaan, kertoo Aihinen.
Uudistetusta Kaivopihasta toivotaan herättävän keskustaa eloon.
Sin City Urban Pale Ale on tarjolla nyt rajatun ajan Bruuverin hanassa.
Pietarissa riittää nähtävää moneen makuun.