Aniara

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2018.

Kivat Tissit  2

Tämä teksti on jo pidemmän aikaa odotellut julkaisua, joten pannaanpa nyt näkyville.

Valmistelin itselleni myöhästynyttä lounasateriaa ja kuuntelin samalla (ja etenkin katselin) neloskanavan hyvänmuotoista ajanvietetietokilpailua ja sen leviää (Oulun?) murretta puhuvaa nuorta naista.

Leviä murre kuulostaa tosi hauskalta, mutta varmasti tuhansien katsojien – etenkin miesten – ajatukset pyörivät naisen muhkeiden rintojen ympärillä. Luulenpa että, rintojen koolla on ollut suuri merkitys ko. ohjelman käytännön toteutuksessa, mm. syvään uurretun asuvalinnan muodossa.

Ohjelma eteni kohti silloisen kysymyksen ratkaisua ja pian joku mieskatsoja soittikin, mutta vastaamisen sijaan, hän ensiksi pamauttikin ”kivat tissit sulla” ja tämän jälkeen vasta vastasi kysymykseen oikein.

No, nuori nainen ei hämmentynyt, vaan totesi että hänen ”tissifaninsa” voitti ko. kisan ja otti häkeltymättä uuden kysymyksen.

Episodi sai (jälleen kerran) pohtimaan naisten ulkoisten ominaisuuksien kommentointia, mitä ajoittain on julkisuudessa debatoitu kyllästymiseen asti. Etenkin feministit (käsittääkseni) ovat olleet hyvin kärjekkäitä kaikenlaisen julkisen kommentoinnin suhteen.

Omalla kohdallani on ollut lukuisia tilaisuuksia, jolloin on tehnyt mieli kommentoida itselle täysin tuntemattoman naisen ulkonäköä, yleensä hyvin positiivisesti. Mieli on tehnyt lausua jotain kauniista kasvoista, hyvistä sääristä, tyylikkäästä olemuksesta ja tietysti niistä ihanista tisseistä.
Mutta kun se meikäläisen käyttäytymiskoodiston mukaan ei käy. Tästä käsittääkseni em. feministit ja muut naisasialiikkeet ovat suurelta osin vastuussa.

Mutta miksi, mitä pahaa on positiivisissa jopa ihailevissa kommenteissa, vaikka ne tulisivatkin tuntemattomalta. Itse olisin kovin hyvilläni, mikäli naiset tällaista palautetta antaisivat.

Kerran olen onnistunut lausumaan kahvilan tuntemattomalle tarjoilijatytölle ulkonäköä koskevan kohteliaisuuden, jotain tyyliin ”oletpa sinä suloinen” ja lausuma oli napakymppi. Tarjoilija oli selvästi erittäin hyvillään ja sanoikin että ”tuo tuli juuri nyt todella tarpeeseen”.

Samoin koneessa Lufthansan lentoemolle lausuttu ”Sie sind sehr, sehr hübsch”, sai heti selvästi ilahtuneen kiitoksen.

Miksi ei voi aina olla näin?

Tyylittömät ja tökeröt sekä karkeat lausumat, ovat luonnollisesti tuomittavia ja moukkamaisia.
Luulen vahvasti, että naiset olisivat hyvillään tuntemattomiltakin saaduista hyväksyvistä ja ihailevista kommenteista, samoin kun ne onnistuessaan tuovat mielihyvää myös lausujalleen.


Sugar Daddy ja Tyttönukketalo

Pahimpaan mahdolliseen aikaan, kesken joulunaluskiireiden ja Hoosiannan veisuun, on kotiemme mielenrauhaa ja siveellisyyttä järkytetty kahdella uskomattoman pöyristyttävällä asialla, joita tavallinen kansalainen voi vain suurella mielenkiihtymyksellä tarkastella.

Sugar Daddy ja Tyttönukketalo!

Siinäpä kaksi aluksi aivan neitseellisen viattomilta kuulostavaa nimikettä, joista tavallinen yhteiskuntaa pystyssä pitävä siveellinen kansalainen ei voi tarkemmin tutustumatta mitään pahaa lausua.

Sokeri Isi ja tyttönukkekoti!

Aivan viattomia ilmaisuja, mutta niiden syvällisempi tarkastelu paljastaa niihin tarkoituksellisesti piilotetun kauhistuttavuuden.

Tämän huomasivat onneksemme YLE:n MOT:n nutturansa äärimmäisen tiukalle vetäneet nuoret(!) kukkahattutätitoimittajat ja YLE:n Radio Suomen kollega.

Mitäpä kätkeytyy noitten sokerisen viattomien ilmaisujen taakse?

Sugar Daddy onkin aivan muuta kuin lapsilleen perjantai-iltana työstä palatessaan sokeroituja karamelleja lauantain karkkipäivän viihtymykseksi tuova perheenisä.

SD on kaukana tästä!

Hän ostaa kovalla rahalla ja/tai lahjoilla nuorten naisten seuraa ja lempeä, siis yksinkertaistettuna iljettävän lihallisia seksipalveluita.

Kuinka näin kauhistuttavan syntistä ja turmiollista kadotukseen vievää toimintaa voidaan aivan laillisesti harjoittaa kristilliseen joulujuhlaan valmistautuvassa valtakunnassa?

Eikö tämä ole aivan Hesekielin kirjan 23:n luvun syntisten sisarusten nykyaikainen versio!

Entäpä tämä toinen kauhistus?

Eräs varttuneempi, julkisuudessa paljonkin ollut rouvashenkilö, kutsukaamme häntä vaikka PA:ksi kauhistelee aivan aiheellisesti noita silikonista valmistettuja kiinteäuumaisia ja -rintaisia, hoikkia ja hämmästyttävästi ihmisen näköisiä nukkeja, jotka alistetaan miehisille himoille vieläpä julkisesti mainostaen.

Nuket ovat ilmeisen tarkoituksellisesti tehty ikuisesti kauniiksi, hoikiksi, houkuttelevan kiinteärintaisiksi sekä hoikiksi uumiltaan, mutta ennen kaikkea ne ovat aina valmiita hekumalliseen yhtymiseen, toisin kuin miehistään kilpailevat vakaat arkiset kumppanit.

Mitä läheisen asujaimiston kansalaiset voivat tehdä, kun alhaisten viettiensä houkuttelemina, miehet saapuvat sankoin joukoin korttelin ”palvelutaloon”, tavoitteinaan syntisiä taipumuksiaan harjoittaen puristella kylmän kalseita kiinteitä silikonirintoja ja kiihkeästi yhtyä elottomaan silikonikalmoon?

Ennen sentään lihan himoa tyydyttiin tyydyttämään piilossa Jalluja ja Coctail-lehtiä katsellen sekä sitten myöhemmin salaa hankittuihin videonauhoja ja nykyään internetin ehtymättömistä pornofilmitarjonnasta kiihtymykseensä laukeamista tavoitellen.

Nyt on yhteiskunnan vastuullisten ja siveellisten piirien välittömästi ryhdyttävä siivoamaan nämä irstauden ilmentymät niille kuuluvaan likasankoon odottamaan viimeisen tuomion tulista helvettiä!