Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

väsyttäää!!!!  2

kukas se eilen sanoikaan että olen nopea ja energinen=)? tänään olen ollut älyttömän väsynyt. Vaikka nukuinkin ruhtinaalliset 6 ja puoli tuntia=). Aamulla kahdeksaan duuniin ja nyt kun tarhan ja kaupan kautta pääsi himaseen piti siivota, laittaa ruokaa ja kaikenllisäksi siivota killen häkki...Hirmuinen yritys ensin saada se pieni veijari kiinni=).olisi ollut lasso tarpeen... mutta ensimmäisen kerran se tänään oli ihan paikallaan ja antoi silittää itseään (kunhan sen sai tarpeeksi pieneen tilaan=D...). Se alkaa kesyyntyä, aivan selvästi. Toinen asia jonka kanssa tappelin oli se vempeleen häkki! Liian monimutkainen mulle, mutta sain kuin sainkin sen takaisin paikoilleen alustan kuivauksen jälkeen (ei siihen mennyt kuin 7 minuuttia=D...varsinainen neiti näpsä=)...).)
nyt on killeliinillä puhdas ja heiniltä tuoksuva tarha....

mulla itselläni on ollut viime päivät hämmentynyt olotila (taas kerran=)...eikö tämä mene ikuna ohi=)?...)...vaan oikeasti...hämmentynyt ei mistä vaan kenestä. näköjään tämä on kuitenkin jotain koska...niin...no, metallisoturi viesti tänään. Yleensä olen (vaikka olisin ollut kolmekin kuukautta näkemättä ja kuulematta siitä, ikävöimättä , ajattelematta) ihan kaipauksessa jo pelkästä viestistä. Nyt...EI MITÄÄN!!!!!JESH!!!!=D mä olen päässyt irti sen eläimellisestä vetovoimasta!!!! enää ei tartte pelätä että lankeaisin=)...tämä on suuri helpotus=). ja miksi en ole yhtään kaipauksessa? siksi että joku muu täyttää mun ajatukset. Eikä se ihminen edes tiedä sitä itse...eikä muuten tule tietämäänkään jos se musta riippuu...riitttää että ollaan kavereita. Ei mun eloon vain mahdu tällä hetkellä kundia joka olisi kaveria enempi. tai jotain=)...tai sitten vain huijaan itseäni=)...en tiedä...

hämmentyneisyys siis jatkuu...

mutta lisää sanoja jotka kuvaavat mua...aito, räväkkä ja jo toisenkerran rempseä=D...olen kai siis rempseä x2*wirn*


ilta tummenee...  1

...ja kulkurikisunen palajaa takaisin kotipesään=). Yhden sanan minua kuvaavia tekstareita on tipahtanut taas muutama lisää. elikkäs entisten lisäksi olen myös: huoleton, rempseä, aito ja slayer ( juuri niin slayer=)...).

uni jo hiipuilee simmujen nurkkiin...ehkä on aika käpertyä kerälle ja alkaa kehrätä unta, että jaksaa aamulla taas nousta työpuhteelle. Kiva päivä, paras mieli=).


funk it!!!!  1

päivä alkoi (kunnolla) mukavalla duunimatkalla funk:in soidessa korvalapuista...(tai ainakin soi kunnes kasetti sanoi itsensä irti=)..) kävin matkalla tuoremehuerikoisella ja tein 3 enkat photo playssa...hyvä minä=). Ostin junalipun ja tarkastajat tulivat , ei mennyt 2 euroa hukkaan (eikä kettuunkaan=D...). oikein hyvä aamupäivä siis. vaikka sataa riputteli ja kylmä oli niinmieli oli aurinkoinen kuin olisi bahamalla ollut=D...

ilta on puuhailtu täällä duunissa. Olenpa saanut yhdeltä mummolta oikein kunnon haukut äsken...hullu taisi olla kaunein sana mua kuvaamaan( variksen lisäksi=)...)...onneksi sain tekstarin kamuselta, jossa pyydettiin kuvaamaan häntä yhdellä sanalla. ja sitten piti lähettää sama viesti kamusille...jo toissavuonna lähetin samanlaisen viestin ympäriinsä ja keräsin oivan listan sanoja jotka mua kuvaavat mm: pippuri, ystävä, jestasmitensähäkkäbööna, häirikkö, härö, kuumakiusoittelevapäivänpiriste,limonadielohopea, henkeäsalpaava ja kultainen=).

nyt sitten (koskapa olen saanut laumoittain uusia kamusia) laitoin kyseisen viestin heille ja jo muutama sana on saapunut kännyseeni=)...elikkä minä olen: Höppänä, terhakka, salaperäinen ja söpöhärö(ihana sana=)...). Lupaan lisätä sanoja kunhan niitä ilmaantuu lisää...=) tähän saa myös cityläiset osallistua jos siltä tuntuu=D...

yt pitää alkaa kirjoitella rapsukkaa, se ei näets kirjoita itse itseään(mikä harmi!!!) =)...


sukua tapaamassa..  1

...tai yhtä vain=). Koko päivä ollaan otettu rauhaisasti. Yskä vaivailee vielä ja muutenkin oli aamulla kuumeinen olo. silti sain sen verran puhtia että lähdettiin hempukan kanssa keskustaan jossa meillä oli rehvit mun serkun ( myös hempun kummitäti) kanssa. Se on ollut useamman päivän helsingissä ja ehdittiinpä mekin näkemään, vaikka jo huonolta näytti kun mulla on ollut tämä viikonloppu taas ohjelmatäyteinen. Se lähteekin sitten kahdeksan junalla kohti rovanniemeä...ensi kerralla nähdään ukin hautajaisissa jotka siintää lähitulevaisuudessa. Se ei siis ole mukava tapaaminen vaan sujuu surullisissa tunnelmissa=(.

Ukin maksasyöpä on jo pahana ja ukki heikossa kunnossa. Jos kaksikin kuukautta vielä jaksaa sinnitellä niin se on ihme=(. Ukki itse on jo hyväksynyt tulevan, meillä sukulaisilla tämä on vielä käsittelyssä. Vaikka tajuaakin että tulee se noutaja meille kaikille, niin surullista se on silti.

kovin on väsynyt olo, ei kai lunssa jätä mua enää koskaan vaan on pesiytynyt sisuksiini kuin lapamato. Tätä yskimistä on jo kaksi viikkoa ollut, eikä loppua näy. ykjsi meidän mummo suositteli lämmintä sipulimaitoa (kääk!!!), mutta vaikka tykkää maidosta (kylmänä) ja sipulista (kypsänä) niin yhdessä tuo sekoitus ei kuullosta ylen maukkaalta. köhinä siis jatkukoon=)


ostakaa, ostakaa...=)  1

tänään on oltu sitten kirpparilla myyjänä. Duunikamusen kanssa myytiin vanhoja lastenvaatteita jne...mutta yllätysmomentti oli se että veikkani (myin myös isoveikan tavaroita) menivät mahottoman hyvin kaupaksi. Elektroniikkaa ja veitsiä+ miekkoja, sekä tauluja. ja minä ihan itse sain puolet myyntituloista ( sen tavaroista, omien tavaroiden tuoton sain ihan itse pitää=).... ) itseasiassa mäkin ostin siitä yhden veitsen=). En suinkaan itselleni vaan kaverille. sinänsä kannattava kauppa että veikan antaman hinnaston mukaan suositys myyntihinta oli 15 euroa( oikea hinta 50e) ja ostin sen sisaralennuksella (omaa keksintöä=D...) 10 eurolla ja kun sain puolet myyntihinnasta tuli loppuhinnaksi 5 euroa=D!!! vaikka isoveikka olisi antanut sen mulle ilmaiseksikin, mutta mulla on kuitenkin tietty säädyllisyys näissä asioissa=).

Oli hauska kokemus, ja päätettiinkin että ensi keväänä mennään uudelleen. Isoveikkakin on jo mukana suunnitelmassa. Sillä kun on vielä tavaraa vaikka kuinka. Muutti yhteen tyttöystävänsä kanssa ja jo mä hyödyin tästä fuusiosta 800 euron huonekalujen(+ muun sälän) arvosta. Tässäkin meillä oli kaikilla periaatteena että kunhan saa kaapeista pois tilaa viemästä=).

eilen autoin kamusta siivoamaan. Ei mikään vaativa keikka, kamusella niin pieni kämppä ja jaettiin siivousmissio hyvin tasan=). pileporukkaakin ehti tulla ennenkuin neiti K ja O toivat lapseni takaisin, ja päivänsankari tykkäsi kovasti lahjakoristaan=). sain oman ison syntsähalin neiti koalalta, koskapa se tiesi että olin tämän yllärikorin (ja rahakeräyksen koria varten) järkkääjä ja kerääjä...tuli hyvä mieli=).

nyt rauhoitutaan pitkän päivän jälkeen hima-iltaan=)...


onnenpäiväni!!!!  1

taas se on täällä, perjantai 13 päivä=)...aina kun on tämä päivä mulla menee hyvin=). onni matkassa ja tuuri hihassa...tänään olen jo voittanut yhden meidän papan ylivoimaisesti maijassa useamman kerran ja lisäksi duunissa oli kalaruokaa, nam! saapi nähdä mitä päivä tuo tullessaan...=)

kohta lähden leipomaan mammoille pasteijoita ja kolmelta viipellän malmille ja tapaan neiti K:n. haetaan hempukka tarhasta ja lähdetään shoppaamaan ( ja maksamaan laskut+vuokra).kuudelta lähdenauttamaan kamua siivoamaan tupansa bilekuntoon ja kahdeksalta kutsuu oma hima=).

päätin sitten tänään että vaikka jo vannoin ja vakuutin itselleni ja muille etten enää ikuna tee erästä asiaa, niin ...no, taidanpa tehdä kuitenkin. Turha harata vastaan. Kun virsikirjan kannet on auki, täytyy veisata=D. Mutta vasta ensi kuussa.

"menneisyys liikaa painaa, sulkee silmät kuivuneet, päästän sinut maailmaani, kannat minut vuoteeseen. Oveton huone sisälläni, en pääse vapauteen..."=)...enkä juuri nyt haluakkaan...


kiirusta, kiirusta...  1

kiiruspäivä ollut duunissa tänään. On saanut melkein kasvattaa siivet kantapäihin ja olla 3 paikassa samaan aikaan=). Onhan ainakin hyvää hyötyliikuntaa=)...

pieni piristyskin tänään ollut, jopa niin hassukka että lehahti posket punaisiksi kuin jouluomenat=D...meillä kävi ambulanssa ja muuten ei ollut mitään eroa aiempiin kertoihin, mutta nytpä kävi sitten yksi ambulanssimiehistä flirttamaan mun kanssa...HURJA=D!!!! piristi kummasti päivää tämä tapaus=)...hitsi noita ambulanssimiehiä!!!viime filirtistä ambulanssimiehen suunnalta onkin jo vuosi=). mahottomia kerrassaan=D...

eilen alkoi uusi suunta elossani. Päätin alkaa ainakin kuukauden absolutistiksi (eli ei siiteriä mulle kiitos!!) ja sipsilakkoon (taas!!) ja lisäksi huomenna aloitan laihiksen=). tavoitteena 52 kiloa, eli kolme kiloa pois...syykö laihikseen? no, kuukaudenpäästä on se slayerin keikka ja haluan laittaa sinne päälle mahottoman tiukan, ja mahottoman avonaisen nyöritetun paidan, eikä siis saa olla kiloakaan ylimääräistä. Tämä siksi että haluan joskus muistuttaa niin itseäni kuinmuitakin, että olen vielä nainen=D...

viime talvena, eräänä iltana, mulla oli suuri villapaita päällä ja leveät nutturat päässä ja valitin tiskinlaidalla neiti koalalle " tiedätkö, mä näytän ihan pojalta!" ...Vempi ( meidän "hiljainen charmi" ) kuuli sen ja kävi nauramaan niin että meinasi tyrskäyttää oluensa suustaan..." ai, sä muka pojan näköinen??!!" Kävi itseäänkin naurattamaan, mutta eihän periksi voi antaa joten totesin, että tietenkin olen=)...

itseasiassa, kun yleensä pitää mukavia vaatteita, niin on kiva joskus näyttää hieman säärtä tai rintakehääkin *wirn*...olla lady like=). Arkisin riittää kun on asiallinen ja simmut hyvin niin se jo riittääkin=).

kohta tuleepi yökkö ja sitten pääsen junailemaan himaseen. alkaakin jo väsyttää uhkaavasti. soittaisiko kyydiksi ambulanssin *nauraa=D*?? jätetään väliin=)...


ei anteeksiantoa...  1

naapuri oli sitten palauttanut meidän ovenripaan kukkasen minkä sille eilen ostin...se ei siis anna mulle anteksi. Tätä mä arvelinkin. No, ei auta. olen ainakin yrittänyt.

tänään haimme marsun kotiin. meidän kahden tytön kämppään otettiin uros joka tottelee nimeä kille. Tai ei tottele, raukka on aivan paniikissa, ja on piilotellut koko illlan mökissään. Mutta aikaa myöten sekin kotiutunee.

Ollaan kokkailtu ja leivottu, ja hyvin levätty tämä päivä. huomenna taas duunihin. Äsken laitettiin omppupiirakka uuniin, sitä nautiskellaan vaniljakastikkeen kanssa tietenkin=).rauhaisaa kotieloa...


suruhaikua tunteella=)  1

kävin äsken tutkiskelemassa linkkejä ja löysin aivan ihanan musavideon. Tai musavideosta en tiedä mutta kappale iski muhun heti. Ihanan suruhaikuinen ikävää tunteileva tuotos...Muhun iski aivan kamala suruhaiku ja tunteellinen kaipuu ja ikävä.
Puoli tuntia riuduin tässä tunteessa ja nyt on hirmu hyvä mieli juuri sen takia että sain rypeä tässä tunteessa otsaani myöten=). Jonkun mielestä tämä saattaa olla outoa, kukapa normaali ihminen nauttisi hetken raastavasta suruisuudesta ja ikävästä? mä nyt olen myöntänyt jo aikaa sitten etten ole ihan normaali tapaus=D...

taidanpa mennä kuuntelemaan biisin jälleen kerran ja riutua hiukan lisää=D


halitulijallaa=D...  1

Soitteli sitten meidän talon isäntä mulle tänään...naapuri oli kuulemma pelästynyt pahemman kerran=(. Tein sitten ainoan tempun mitä keksin lepyttääkseni alakerran rouvan...ostin kukkasen sille. Se ei ollut kotona kun kävin oven takana, mutta siinä oli kortti mukana , joten jätin sen roikkumaan uksinripaan . Jos se ei auta niin sitten en voi mitään=/. Toivon parasta...mutta pelkään pahinta. Onneksi meidän isäntä oli ihan kiva asian suhteen, eikä hirmusti torunut.

tässä ynnäilin kuluvaa viikkoa ja sen kiireitä...huomenna marsun hankinta edessä( nimikin sille jyrsijyydelle on keksitty, mutta julkistan sen vasta huomenna=)...). Keskiviikkona iltavuoro ( kaveri hakee hempukan tarhasta ja viihdyttää sitä illan) , torstaina samaten ( ja hempukka menee isukilleen yöksi. ). Perjantaina menen siivoamaan kamusen kämpän ( neiti O ja K ostavat muut lahjukset hempukka mukanaan) , lauantaina mennään duunikamun kanssa myyrmäkihalliin myymään tavaraa. Broidin tyttökamu tulee kuskaamaan mua ja tavaroita( ja veikkakin antaa tavaraa myyntiin, saan kuulemma puolet saadusta tuotosta=)...kiva veli=)...) . Ja äsken serkku soitteli pohjoisesta ja kertoi tulevansa viikonlopuksi helsinkiin . Me nähdään se sitten sunnuntaina. Se sattuu olemaan hempukan syllikummi ja mun ehdoton lempiserkku ( ja mulla todella on paljon serkkuja=D...)..

Olen soitellut tänään myös tampereelle ja varannut hostellista 1 hengen huoneen kahdelle, leveällä sängyllä, tupakoivien kerroksesta=). kun menen kaverin kanssa sinne unholy allience kiertueelle...hintaa tulee pikkasen päälle parikymppiä per pää. siihenkään ei ole kuin kuukausi enään=).

töissä tänään suunniteltiin kovasti jo meidän firman yhteistä koulutuspäivää ja pomo julkisti että meidän pikkujouluristeily on nyt sitten varattu. 1.12 meidän yksikön sakki suuntaa siis nokkansa kohti tallinnaa=). Ja kun tullaan seuraavana aamuna takaisin suomeen, pääsen nukkumaan hetkeksi ja sitten joudunkin lady L:n ja neiti koalan kanssa (ellei neiti koala ole duunissa) lähtemään katsomaan suomalaista wrestlingiä tikkurilan jäähalliin=).

kiireitä siis näköpiirissä, eipä ainakaan pääse sammaloitumaan=D...ja vielä yksi iloin asia...sain duunikamulta zen cafen cd:n=)...hihhei!!!