Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.
Seuraava

lepäilyä ja mokailuja...  3

tänään olenvain lepäillyt koko päivän...ällistyttävää!!! lukenut kirjaa ja lojunut sängyllä telkkaa katellen. Yskä vaivaa vielä mutta, kuume on jo poissa=).

eilen lepäilin myös, mutta lähdin illalla kioskille ja kävin sitten paikallisessakin yhdellä, ja katsomassa pilispelejä. Lähdin joskus puolenyön aikaan pois (jäin tyttöjen kanssa suustani kiinni...neiti O. on palannut matkoiltaan=D...) ja lähdin himaan. Mutta sitten....
Olin mennyt väärään kerrokseen (ilmeisesti olin painanut 2 kerrosta 3:n sijaan=O!!!) ja en laittanut edes valoja päälle vaan aloin sovitella avainta lukkoon. Kumpikaan avain ei toiminut ja olin jo ihmeissäni, tönin ovea ja laitoin sitten valot päälle. Samassa ovi avautuu ja hirmuisen vihainen alakerran naapuri alkaa huutaa mulle vihaisena!!! mä hämäännyin ihan totaalisesti, yritin sönköttää anteeksipyyntöä, mutta se huusi soittavansa meidän talonmiehelle ja paiskasi oven nenun edestä kiinni=/....kävin viemässsä postiluukkuun anteeksipyyntökirjelappusen, mutta tuskin se sitä lepyttää .

Nyt sitten odotan tuleeko mulle toinen varoitus ( sain yhden keväällä kun oli kamusia meillä jatkoilla) vai lennänkö talosta pihalle=/. Se oli vahinko!!!!no, pakko odotella mitä tuleman pitää. mite mä aina joudun tällaisiin tilanteisiin??? yleensä ihmiset vaan ymmärtää että mä olen pieni ja sählä ja ottaa huumorilla. Mutta tuo naapuri inhoaa mua. HUOKAUS!


liianko kiltti vai...?  1

taas on huseerattu ehkä liiankin kanssa...neiti koalalla on perjantaina synttärit ja lupasin sille että siivoan sen luukun ensi viikonloppuna kun se itse on pe-su ruotsinristeilyllä...

ainoa vain etten jättänyt hyvää ideaa tähän. Järjestin kunnon kansalaiskeräyksen, säästöpossuineen ja kortteineen , joten nyt on painavat rahat kyseessä=D...eli neiti koala juhlii tulee himaan ja tarjolla on siisti kämppä lahjakoreineen ja uusine liinavaatteineen jne=D

käytiin sen verran hyödyllistä paaatosta tekemässä että kävimme neiti K:n kanssa ostamassa vermeet meidän tulevlle marsulle.pakko kyllä myöntää että hitain ja muutenkin huonoin myyjä ever!!!jos asiakkaat ostaa parinsadan euron arvosta tavaraa, luulisi että silloin palvelu olisi ensiluokkaista ja muutenkin kuin täynnä marsun purua=/.... mutta tasan ei käy onnen lahjat...


=(  3

huomenna on sitten työterkkarilekurin aika...kuumeessa duunissa tänään, ja ihan pihalla kaikesta=/...pomo lähes käski että pitää sairastaa rauhassa. Ketuttaa vain että ei ole keikkalaisia, duunikamut joutuu tekemään enemmän. Ja siitä on huono omatunto, vaikka järkikin sanoo että pitää sairastaa lunssa pois, ettei tule pahempia seuraamuksia. Ajattelin todeta lääkärille, että mulle EI saa laittaa enempää kuin 2 saikkupäivää. Luulisi että kahdessa päivässä ehtisi parantua edes sen verran, että olisi tolpillaan.

tästä päivästä ei ole hirveästi kerrottavaa, olen vain ollut ja haahuillut kuumeessa ympäriinsä ilman järkevää ajatusta ruumiissani...aivoista puhumattakaan. sängynpohja vaikuttaa mahdottoman viettelevältä juuri nyt. Paremmalta kuin mikään gigolo=).siispä....sinne!!!=)


....  1

karhunpoika sairastaa, häntä hellii käärme...=)

kipeänä duunissa..yritän koko ajan soittaa huomiselle ja ylihuomiselle keikkalaista että voisi sairastaa ja levätä lunssapöpön pois, mutta aika pahalta näyttää.
olo on kuin olisi mastodontin alle jäänyt=)...saapi nähdä lähdenkö täältä kesken illan pois, vai sinnittelenkö vuoron loppuun. alkaa vaan päässä hieman jo heittää=/.huhhei...


oma koti paras hima=)  1

kotona taas...tuntuu hyvälle palata, vaikka olihan sitä mukavaa kotkassakin käydä. Harmi sen lunssan kanssa, mutta ainakin nyt on olo o parempi. Yskätys on vielä ja pikkasen niiskuttaa, muuten on ihan terve olo=).

eilen ja tänään on tullut mässättyä sipsiä...retkahdin!!!Taas!!! ikuinen sipsiholisti*pudistaa päätään* huomisesta alkaa taas sipsilakko ja salaattikuuri. onneksi pääsee töihinkin, niin ettei mene liialliseksi makoiluksi tämä elämä. Vaikka pieni lepo tekikin hyvää...yksi päivä vielä himassa, ja kiipeilisin seinille=). Pitää olla tekemistä, ettei sammaloidu=).

Eilen illalla katsottiin isäpuolen kanssa fahrenhait 9/11. Oli tosi mielenkiintoinen leffa. Sytytti paljon jutunjuurta. Tuli mieleen missä olin itse kun WTC iskettiin. Olin kipeenä himassa nurmijärvellä (asuin silloin vielä xän kanssa ja odotin hemppua 2 kuulla). Avasin tv.N ja paria minuuttia myöhemmin toinen torni sortui...käsittämätöntä...
Myöhemmin kun USA oli hyökkäämässä afganistaniin, olin ohjaajana elokuvaleirillä. Julkisuudessa oli ollut paljon polemiikkia sotaa vastaan ja meidän 13 vuotiaat tytöt halusivat päteä ja esittivät miten ovat myös sitä vastaan. Vaikken itsekään kannata sotaa, ymmärrän myös miksi amerikkalaiset kannattivat hyökkäystä. Kysyin tytöiltä, mitä jos heidän äitinsä tai sukulainen, ystävä tai rakas olisi kuollut iskussa? vastustaisivatko silloinkin hyökkystä? etenkään kaiken propagandan jälkeen mitä bush syyti ilmoille? Vastaus ei ollutkaan enää niin yksinkertainen..

vaikka harvemmin enää sodissa onkaan muuta syytä kuin raha. Sota on kannatavampaa kuin rauha. Tietysti voi käyttää tekosyitä, uskontoa, kansan vapauttamista, terrorismin vastaisuutta jne...mutta pohjimmiltaan on aina kyse vallasta ja rahasta.

ja se siitä aiheesta=)...kävin taas paasaamaan=). joskus jokin aihe ottaa niskalenkin ja sitten ei loppua tulekaan...nyt kuitenkin tukin suuni ja lähden valmistamaan hempukalle kylvyn). Juuri järjesteltiin tulevan marsun häkinpaikka vapaaksi ja nyt on neiti oikein hyvällä tuulella=)


köhitystä...  1

pakko se on uskoa...muhunon iskenyt lunnssapöpö=/...jo eilén oli nenu yhtä mittaa niistettävä, mutta nyt on kurkku kipeä, ääni melkeinpoissa, poskiontelot tukossa ja kaikki nivelet on kipeät. Aikoinaan on tullut asuttua kämpissä joissa talvella kylmä( missä partsin ovi kiero,missä vuokra-isäntä ei huoltanut pattereita niin että 30c pakkasilla, kämpässä lämpöä 15c...jne...) ja nyt aina kun vilustun alkaa niveliin koskea=(...kuumetta ei ole kai(?) vielä, mutta vaikka piti mennä katsomaan bestiksen ekaa piliskisaa, taidan mennä vällyjen väliin suosiolla.

eilen otettiin ilta lyhyen kaavan mukaan. Bestiksellä oli väsy, se kun oli ollut yön töissä. Mä olin väsynyt ja niiskutin lakkaamatta ja sussukalla oli menoa tänään.Yhdeltätoista bestis lähti kundinsa hakemana himaan, mä aloin tallustamaan äipälle ja sussukka jäi vielä oman kihlattunsa kanssa istumaan. oli hauskaa kun sai nähdä taas, pitkästä aikaa. Oli puhetta oikeasta vauhdikkaasta tyttöjen illasta ja tupareista, mutta niitä mietitään sitten joskus.

sormia pakottaa( ei varsinäisesti särje) joten lyhyesti virsi kaunis. painun yskimään sohvatyynyjen väliin=)...


kotkan ruusu...  1

tai ainakin niittyleinikki=)...mä oon=). Eli kotkassa ollaan, poissa helsingin harmailta kaduilta .

eilen saavuttiintänne ja isukki oli hakemassa asemalta. Iltameni ihan hemppua nukuttaessa ja ukkosen jyrinää kuunnellessa. Kunisukki ja äitipuoli menivät nukkumaan , mä jäin vielä valvomaan ja lueskelemaan...sitten aloinmietiskelemään ja kelailemaan kaikkea. Mennyttä...huomasin että kipeimmät asiat joita olen kokenut, eivät enää tunnu miltään. Sen tavallaan jo tiesinkin, mutta oivallus että en enää vihaa ihmisiä, jotka ovat mua satuttaneet. Joskus luulin ettei viha voi kuolla, mutta näköjään voi. Viha ei oikeastaan ole rakentava tunne. Välinpitämättömyys on parempi. Se todennäköisesti loukkaakin enemmän. Ja tajusin, että olen saanut omaan kostoni sillä että elän elämäni parasta aikaa koko ajan. Että olen mahdottoman tyytyväinen elooni, työhöni, perheeseen, kavereihin jne... kuinka moni ihminen voi sanoa samaa???
Enkä oikeastaan voi kuvailla kuinka äärettömän upea tunne mulle tuli kun tajusin tämän=)..

Tänään sitten oltiin hempukan kanssa kummipoikaa (ja muutakin perhettä) katsomassa. Kummipoika oli taas oma ihanan rauhaisa hymypoika ja kaverinkanssa oli mielenkiintoiset jutut. Purettiin molemmat tuntojamme miehistä ( ja niiden nimiä jotka meitä mietityttää ei tänne laiteta!!!) ja ja tultiin molemmat samaan tulokseen omien huolenaiheidemme suhteen. Emme tee mitään asioille...=)

kohta pitäisi lähteä äipän luota (jonne saavuimme jo) käymään sussukkaa ja bestistäin katsomassa tuolla karhulan sydämessä=D...sisarparvi tapaa taas=). Yli vuoteen olla oltu yhdessä missään. on siis jo aikakin=). Nyt kuitenkin on aika mennä syömään, äityli kutsuu=)


sunnuntai (vihdoinkin!!!)  1

Eilen kävin kotimatkalla limulla ja katsomassa hetken piliskisoja. Paikka oli aivan täynnä ja jouduin sitten istumaan Iipun viereen. Kundissa ei periaatteessa ole muuta vikaa kuin asenne, mutta en silti jaksa sitä ja sen juttuja...nytkin se rutisti mut vähän väliä kainaloon ja keksi sitten alkaa haistella mun hiuksia(!) ja villapaitaa (outo!!!). tuoksuin kuulemma hyvältä...en viipynyt kauan , vaan lähdin himaseen pakkaamaan tavaroita kotkan reissua varten.

Olin saanut pakattua ja katselin rauhaisasti telkkaa kun lady K. soitti ja pyysi mua lähtemään sen kanssa yhdelle. Sen kämppis neiti O. on tunisiassa joten päätin lähteä sen seuraksi, ettei joudu yksin olemaan...se sitten haki mut punaisella nuolellaan( auto, jossei joku tajunnut=)...) ja mentiin paikalliseen. Pelit jatkui edelleen, mutta hieman oli väki vähentynyt. Istuttiin siinä pilispoikien kanssa, kun yhtäkkiä mun oma rakas platoninen aviomies saapui paikalle=D!!! se on kaverin exä, ja ollaan sovittu että ollaan platoninen aviopari, eli ei muuta intiimiä kanssakäyntiä kuin että joka sunnuntai pidetään toisiamme 15 minuuttia kädestä=D...nyt pidettiin 20 minuuttia=)...sitten se kävi haistelemaan mua ja hissukka toisella puolella matki sitä!!! Joku ihmeellinen nuuskimisfetissi on selvästi vallannut suomen maan=D...

sain myös kuulla mitä olin pe-iltana tehnyt...tai ollut...en ollut tehnyt mitään hirmu tyhmää tai asiatonta (onneksi!!!), mutta ainakin näillä nyt oli hauskaa mun kustannuksella...hyvä että osaan nauraa itselleni=)...

tunti siinä tuli oltua ja sitten hipsin himaseen nukkumaan. tänään olen ollut oikein pirtsakka ja ahkera=)...
neljän bussilla lähdetään kohti kotkaa. Kohta pitäisi kai soitella isukille että se osaa tulla meitä asemalta hakemaan oikeaan aikaan.

"ohi syyskuunläpi repaleisen lokakuun kaipuun, kaljakori kilisee...(ei muuten kilise=)..."


Seuraava