Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

Idolssin koukku vei sittenkin...  1

...ja aivan viime metreillä. Idolssin koelaulujen lisäksi onnistuin olemaan katselematta mokomaa ohjelmaa.Luulin jo olevani selvillä vesillä...Eilen sitten menin iltavuoron jälkeen paikalliseen jäävedelle( tänään lähtee paaston 3 päivä=)...) ja lukemaan kirjaa. Yhtäkkiä meni koko baarista musiikki ja ilmoitus kuului: musa tulee päälle kun idols-finaalin voittaja on selvä. Mä sitten hetkellisen mielijohteesta vipelsin paikaltani tv:n ääreen ja pikku M koppasi mut kainaloon. Siinä sitten jännitettiin. Miten tuomarit voikaan pitkittää julistusta niin kauan!!!???Jännitys bei mutkin mukanaan, vaikka toki tiesin että Ari voittaa=).huh, hei...niin vei Idols miestä...tai naista siis=)...


vapaapäivä...  1

ainokainen vapaapäivä ennen pääsiäistä.Se meneekin mukavasti duunin parissa, ei käy aika pitkäksi=).
tänään alkoi paasto, tavoite on 7pvä mutta 5 päivääkin riittää.Jo nyt alkaa kaikki ruoka näyttää mahdottoman hyvältä, mutta urheasti lipitän paastojuomaa...huomenna on todennäköisesti kamala olo, mutta senkin jaksaa kun tietää, että helpottaa nopeasti ja kun huono olo menee ohi, on ihanan energinen fiilis=).

tänään haettu postista kamusen lähettämä paketti, käyty nopsasti kirjastossa ja kaupassa ja sitten lähdin vahtimaan hempukkaa ja paria naapurin lasta leikkipuistossa.Kova meno päällä niillä siellä=). Mutta aika riiviöitä ovat kun silmä välttää. Kun tultiin takaisin sai muksut luvan jäädä pihalle.Puoli tuntia ja hemppu ilmestyi oven taa "äiti, me rikottiin kaverin kanssa puu"...tää hemppu oli kaverinsa kanssa taittaneet puun meidän pihalta.Pidettiin sitten rappispalaveria muksujen äidin kanssa mitä tehdään, ja päädyttiin siihen, että yritetään laittaa se tän kovan tuulen piikkiin. Jossei onnistu niin taitaa tulla kaunis lasku...eikä olisi kyllä varaa...Eipä tosta voinut kuitenkaan suuttua, oli hemppu ihan surkeana.

tänään illalla pitää vielä vetää combat treenit, jaksaa huomanna sitten duunissa taistota=).


diipelidaapeli...  1

Olipa rento työpäivä=)...tai ehkei rento, mutta ei tarvinnut juosta kieli vyönsoljen alla, vaan sai tehdä rauhaisaan tahtiin mummoja valmiiksi. Riemastuttava välikohtaus oli kun eräs mummo nappasi meidän opiskelijapoikaa kädestä ja ilmoitti että tämä on hänen tuleva miehensä. Perään kysyi heti, että milloin he menevät naimisiin=). Ihania nuo meidän mummot=).

nyt on niiiiin raukea olo, ettei jaksa edes palomiehellein viestitellä. Ei niin, että muutenkaan olen siitä sen kanssa viesteilystä innostunut, mutta ilmeisesti olen hannari, enkä vaan pysty keskustelemaan siitä et ois parenpi ettemme enää olis yhteydessä välimatkan takia...ja blaa, blaa...mä en halua loukata sitä. Se on hämmentävän tykästynyt muhun, etenkin kun ottaa huomioon, miten vähän ehdittiin viettää aikaa yhdessä.uskottelen itselleni, että odotan oikeaa hetkeä kertoa. tai ehkä oikeasti odotankin, mutta toistaiseksi sitä ei ole tullut=/...miten mä aina onnistun saattaamaan itseni tällaisiin vaikeuksiin=D???


HÄN ON PALANNUT!!!!!!!!!!!!!!  2

Eli allekirjoittanut on palannut koneen ääreen ja kone jopa toimii (ainakin hetkittäin=)...).tv:kin pelaa taas ja uudet arskalasit häröttää nenällä=).Pidinkin tässä jo ihan tietoista taukoa citystä, kun kotkassa oltiin, vaikka kone oliskin ollut käden ulottuvilla ( tai vaatinut viereiseen huoneeseen kävelyä=)...).% päivän ajan pidin visusti aivot narikassa ja otin rennosti, sekä hempukan kanssa, että kavereiden kanssa hieman rankemmin (pari kertaa=)...).
kaikinpuolin teki kuitenkin breikki arjesta hyvää, josko nyt pääsiäisen jaksaisi nököttää töissä=).


Seuraava