vapaapäivä...

  • kulkurikisuli

ainokainen vapaapäivä ennen pääsiäistä.Se meneekin mukavasti duunin parissa, ei käy aika pitkäksi=).
tänään alkoi paasto, tavoite on 7pvä mutta 5 päivääkin riittää.Jo nyt alkaa kaikki ruoka näyttää mahdottoman hyvältä, mutta urheasti lipitän paastojuomaa...huomenna on todennäköisesti kamala olo, mutta senkin jaksaa kun tietää, että helpottaa nopeasti ja kun huono olo menee ohi, on ihanan energinen fiilis=).

tänään haettu postista kamusen lähettämä paketti, käyty nopsasti kirjastossa ja kaupassa ja sitten lähdin vahtimaan hempukkaa ja paria naapurin lasta leikkipuistossa.Kova meno päällä niillä siellä=). Mutta aika riiviöitä ovat kun silmä välttää. Kun tultiin takaisin sai muksut luvan jäädä pihalle.Puoli tuntia ja hemppu ilmestyi oven taa "äiti, me rikottiin kaverin kanssa puu"...tää hemppu oli kaverinsa kanssa taittaneet puun meidän pihalta.Pidettiin sitten rappispalaveria muksujen äidin kanssa mitä tehdään, ja päädyttiin siihen, että yritetään laittaa se tän kovan tuulen piikkiin. Jossei onnistu niin taitaa tulla kaunis lasku...eikä olisi kyllä varaa...Eipä tosta voinut kuitenkaan suuttua, oli hemppu ihan surkeana.

tänään illalla pitää vielä vetää combat treenit, jaksaa huomanna sitten duunissa taistota=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus