booooriiing.....

  • kulkurikisuli

Oli tylsä ja syksyinen yö...=)
täällä ei ole taaskaan mitään tekemistä. yksi kone pyykkiä pitää vain laittaa kuivuriin ja kierto tehdä, sitten ei olekaan mitään ennen klo 5:ttä, ellen keksi jotain tekemistä tai satu jotakin yllättävää. Ei tässä koneellakaan jaksaisi koko yötä palloilla, sitä on edellisinä öinä ollut liikaakin.

Bestiksen kanssa puhuttiin ja suunniteltiin jo sunnuntaita, kun mennään hempukan kanssa häistä porukoiden kyydillä kotkaan. Jos hempukka jäisi äipän ja isäpuolen hoivaan illaksi, niin voisin käydä kamusia moikkaamassa. niitä joita ei ehtinyt nähdä viime viikolla. Yksi parhaista ystävistä muuttaa kuun vaihteessa jyväskylään, kun aloittaa yliopistoon siellä. Ei sitä ehdi niin ikävä tulla, koska ollaan niin usein yhteyksissä puhelimitse, mutta silti haluaisi nähdä naamatusten ennen lähtöä. Tai ikävä ja ikävä...ainahan mulla on ikävä mun parhaita ystäviä mutta onneksi on puhelin=). Ja kohta se mesekin, niin voi muutamalle "nörtti"kamusellekin viestiä useammin=).

Ulkoilmassa tuoksuu jo syksy. Olen varmaan ainoa joka toivoo että helle menisi jo ohi ja saisi vetää villapaidan päälle=).
Tänään duunimatkalla, tuli elävästi mieleen kun olin 16vee, ja olin menossa jyväskylään kaveripariskunnan tupareihin ( juu, bileiden ainoa alaikäinen=)...muut 18-20vee). Kun saavuin sinne oli kaunis, aurinkoinen syyspäivä ja mulla oli päällä maiharit ( se oli sitä aikaa), musta lyhyt mekko ja mustavioletti pörröinen villapaita. aurinko paistoi ja lämmitti vaikka tuulikin. Istuksin Aseman edessä ja odotin että joku blondi pitkätukka nimeltä timppa tulis mua hakemaan ( kaverin kaveri, en ollu ikinä nähny, ja nämä tuntomerkit sain=)...) onneksi se löysi mut.Olo oli silloin niin onnellinen, vapaa, huoleton. En mä tiedä miten toi muisto tuli mieleen, se oli vain niin eläväinen, vahva muisto että voin melkein käsinkosketella sitä.

oi, nää yövuorot tekee mut sentimentaaliseksi=)...mitäköhän syvällistä ensi yönä? pelottaa jo ajatellakin=o...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus