huokausten silta...

  • kulkurikisuli

...ja leppoisa ilta...ei vain tunnu siltä....
Tänään tuli sitten nukuttua 4,5tuntia ja sitten pitikin kiiruhtaa koululle ensiavun labratunneille.elvytettiin ja tehtiin painesidoksia (vai mitä ne olikaan).Sydän ollu painava koko päivän ja iltakaan ei nyt tuonut helpotusta.Töissä menee tämäkin yö, ja ihan turha toivoa että pystyisi keskittymään patofysiologian teksteihin tänäkään yönä.eikä ole oikein ketään jolle kehtaisi soitella ja purkaa oloaan...kehtaa ketään häiritä.Onneksi neiti siiseli tulee meille perjantaina käymään, jos sitten voi sitten purkaa tätä patoutunutta oloa.Kunhan nyt jaksaisi sinne asti.Huominen menee nukkuessa, ja perjantaina koulua, ja lauantaina hempukan futisturnaus (8vuotiaat tyttöset pallon perässä=)...)ja mahdollisesti sitten yöksi töihin taas.
Harmittaa kun on niin upea päivä ollut tänään ulkonakin, eikä yhtään osaa iloita sittä.Kesän ensimmäinen päivä, jolloin yleensä kulkea keikun 10 senttiä maanpinnan läpuolella pelkästä kesäriemusta. Nyt tekisi mieli kaivautua se metri maan alle ja käydä talviunille...

2 kommenttia

vonStackelbaum

14.5.2010 02:25

Hmmm...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus