huokkis...

  • kulkurikisuli

on se kumma kun ei ihminen tiedä mitä haluaa, vai haluaako ollenkaan mitään, vai tai jotain...jostain kumman syystä se yksi ikuinen "kiusanhenki" palaa mun mieleen. Vaikka jo taas kerran luulin, että olen siitä päässyt eroon (tunteesta, en ihmisestä=)...).Se ei paljoa mielessä käynyt, kotkan reissun aikana, päinvastoin.
Ja sitten lisää outoutta. Vaikka uolevi on ollut nyt siis mielessä, en ole unhoittanut miitti-ihastustakaan...ei kai kahdesta pojasta voi tykätä samaan aikaan??? Mä varmasti kuvittelen jommankumman tykkäyksen, tai pahimmassa tapauksessa molemmat. Toisaalta, nyt on valinnanvaraa ajatella sitä joka paremmin sopii meneillä olevaan fiilikseen=).
stressaan taas varmasti ihan turhaan, nythän on kevät, ja kevääseen kuuluu kevytmieliset ihastukset, yksi tai useampi. ja keväthän on vasta nuori...ties mitä tulossa vielä=).

huomenna tai ylihuomen aamulla pitää käydä ostamassa hempun synttärilahja, kohta armas muksuni täyttää ruhtinaalliset 5 v=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus