jaahas...

  • kulkurikisuli

täällä taas...töissä=/...

tänään oli tosi vaikea herätä päivällä. Kotimatka kun aamulla venähti ja venähti. Ensin , juuri kun kiidän pasilassa toiseen junaan joku huikkaa ja , kappas, siellä oli kaverin exä ja oli pakko jäädä hetkeksi juttelemaan. No, pääsen malmille ja maksuautomaatille nollaamaan tiliä ( hemskutin laskut, mä olen varma että ne lisääntyy keskenään öiseen aikaan). Saatuani saldon lähes miinuksen partaalle ja laskut maksettua ja olin jo poistumassa paikalta kun musliminainen ( ei rasistinen kommentti, toteamus!...) ja hänen n. 10 vee poika hihkaisivat ja pyysivät apua jonkun laskun maksamisessa. No, jäin sitten siihen painelemaan pilkkua ja ok:ta ja näyttämään mikä numerosarja pitää mihinkin laittaa. Kun tuli valmista meinasin poistua niin nainen kaivoi laukustaan ison pinon laskuja ja totesi että tarvitsee apua niissäkin!!!!Vaikka olenkin mahdottoman symppis ja auttavainen niin jouduin pyytämään anteeksi ja selittämään, että en voi jäädä vaan on pakko mennä kaupan kautta kotiin ja nukkumaan kun on yö töissä takana. Ja koko ajan siinsi takaraivossa "meneekö unet 3 tuntiin, meneekö unet 3 tuntiin?!!!!". poistuin paikalta ja hirveellä kiireellä kaupan kautta ja kotiin. Sain sitten nukuttua sen 3,5 tuntia kun kello soi. simmut sumeina katsoin, että vain vartti siihen kun pitäisi olla tarhan pihalla neitiä hakemassa. olin ilmeisesti unissani laittanut torkkuhälyt päälle!! Eikun vaatteet niskaan ( jotenkuten oikein päin,...kai? ) ja hirmu kiitoa tarhalle.En ilmeisesti ollut kuitenkaan niin pelottavan näköinen kuin miltä tuntui, koska lapset eivät pihalla juosseet kirkuen karkuun.

Oli sitten pakko nukkua tunti vielä himassa, onneksi hempukka katsoi nätisti piirrettyjä sen aikaa. Murullakin alkaa jo tuntua tää yötyö kun joutuu olemaan niin paljon tarhassa, ja päivässä näkee mua vain 4 tuntia. Eilen jäi tarhaan pitkien halien jälkeen, tänään en päässyt lähtemään ilman itkua ja huutoa. Tein lopullisen päätöksen että haen murun to aamuna heti kun pääsen duunista ja valvon koko päivän. Vaikka kofeiini tablettien avulla jossei muuten. En tahdo että toinen joutuu olemaan tarhassa yhtään ylimääräistä.

yöstä on tulossa hiljainen ( toivottavasti) joten leivon tuossa kohta taas täytettyjä juustosarvia huomiseksi. saa asukkaat ja duunikamutkin suun messingille=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus