jälkipuintia...

  • kulkurikisuli

fryn kanssa jälkipuitiin asioita. Menee samaa rataa kuin ennenkin.Minä olen vikapää. No, ei ainakaan kaduta että laitoin poikki.Paha mieli ollut silti ja tuntunut todella yksinäiseltä.kuin kukaan ei välittäisi.Onneksi rakas ystäväni kimble laittoi jaksamisviestejä ja niistä kuulsi niin selvä välittäminen, etten ole ihan yksin jäänyt.Hienoin viesti ja koskettavin oli "Aina sinun!Muista se, tämän tiedät jo".ja uolevikin ollut avuksi.Sen tekstiviesti kuin tekstiviesti aina piristää päivää.4vkon päästä näenkin sen telkusta kun painivat sampo marjomaan kanssa tag team:issa vs. eddie anarcy ja axl smith.Toivottavasti uolevin kuitenkin aikaisemminkin,mulle luvattu selkähieronta ei odota=).

Alavireistä on ollut tämä päivä, mutta en osaa katua eroa, siltikään.Vaikka sanoo että välittää, mutta teot eivät sitä osoita, en voi uskoa,että niin on.valmistusvirhe minussa? ehkä...mutta ei ole järkeä jatkaa suhdetta jossei usko parhaalla tahdollakaan toisen välittävän tarpeeksi.Minut fry syyllisti ja osa päivää on mennyt itsesyytöksissä, osittain itsekin uskon,että olen paha kun loukkaanun sen käytöksestä.Osa sanoo että on aihettakin loukkaantua.Ja miksi ihmeessä en saisi tuntea niinkuin tunnen?jaa-a...ehkä nyt parempi kuitenkin mennä uinumaan ja huomenna kaikki taas paremmin.

2 kommenttia

Leccare

9.3.2008 02:15

*halipörröttelee*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus