juupelis...

  • kulkurikisuli

morkkis on alkanut haihtua pikkuhiljaa...

eilen lähdin duunista oluselle, kuten mainostin, kalevaan ja mahdottoman hyvällä tuulella olin. Luin kirjaa ja nautin olutta ja hehkuin tyytyväisyyttä. Yhtäkkiä hupsahti kundi vastapäätä istumaan ja ihmetteli mitä luin. Kuulemma halusi tula tunkeilemaan, koska harvoin tapaa ihmistä joka lukee baarissa. Sattui nimittäin olemaan samanlainen kummajainen=).se palasi omaan pöytäänsä kunoltiin hetki höpötelty kirjoista. Sitten mä huomasin että takana olevassa päydässä istui yksi tytteli, ja myöskin kirjan ääressä=D. Loppujen lokusi me kohdattiin kaikki kolma baarin keskellä ja päätettiin pistää pystyyn anonyymit kirjatoukat ry=D...mahottoman mukavia tyyppejä.

parin tuopin jälkeen hyppäsin junaan ja matkasin malmille ja eikun siellä sitten yökerhoon. Siellä kohtasin pojan...ammatti laskuvarjohyppääjän. Juteltiin ja yksi asia johti toiseen ja sitten pussailtiin*wirn*. Se oli meillä yötä ja suukotti vielä aamulla lähtiessään. Ja siitä mulla oli morkkis, vaikkei kai pussailusta pitäisi semmoista tulla. Se oli tosi ihana, mutta suu liian kaukana. Joten en edes ehdottanut numerojen vaihtoa...nyt on huokausfiilis...

töissä kuitenkin ja kaippa kaikki on hyvin=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus