köhitystä...

  • kulkurikisuli

pakko se on uskoa...muhunon iskenyt lunnssapöpö=/...jo eilén oli nenu yhtä mittaa niistettävä, mutta nyt on kurkku kipeä, ääni melkeinpoissa, poskiontelot tukossa ja kaikki nivelet on kipeät. Aikoinaan on tullut asuttua kämpissä joissa talvella kylmä( missä partsin ovi kiero,missä vuokra-isäntä ei huoltanut pattereita niin että 30c pakkasilla, kämpässä lämpöä 15c...jne...) ja nyt aina kun vilustun alkaa niveliin koskea=(...kuumetta ei ole kai(?) vielä, mutta vaikka piti mennä katsomaan bestiksen ekaa piliskisaa, taidan mennä vällyjen väliin suosiolla.

eilen otettiin ilta lyhyen kaavan mukaan. Bestiksellä oli väsy, se kun oli ollut yön töissä. Mä olin väsynyt ja niiskutin lakkaamatta ja sussukalla oli menoa tänään.Yhdeltätoista bestis lähti kundinsa hakemana himaan, mä aloin tallustamaan äipälle ja sussukka jäi vielä oman kihlattunsa kanssa istumaan. oli hauskaa kun sai nähdä taas, pitkästä aikaa. Oli puhetta oikeasta vauhdikkaasta tyttöjen illasta ja tupareista, mutta niitä mietitään sitten joskus.

sormia pakottaa( ei varsinäisesti särje) joten lyhyesti virsi kaunis. painun yskimään sohvatyynyjen väliin=)...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus