niihä...

  • kulkurikisuli

se aprillipäivä tuli ja meni vaikka mun hempukka yrittää vielä tänäänkin aprillata. Ei ole lapsi parka tajunnut että aprillipäivä on kuin joulu, vain kerran vuodessa.Saatiin sentään uolevia ja neito vompatin aprillattua...yleensä perinne on että prillataan äippä, mutta tällä kertaa ei vain jaksanut.
päivä mennyt osastotunnilla ja listojentekijöiden osastokokouksessa. Luulen oppineenikin jotain, joskin en voi olla siitä aivan varma...=).
Ulkona niin ihana ilma, että kenkutti vähän olla sisällä tunkkaisessa kokoushuoneessa, mutta sitäkin riemukkaampaa oli päästä kotimatkalle.Himassa väsytti armottomasti, vaikkei käyty kotimatkalla tarhasta edes ruokakaupassa, vaan suoraan lemmikkistoren kautta himaan (kille the elukka tarvitsi heinää). Sen verran piti vielä repiä itsestä irti, että sain ikkunat pestyä (sisäpuolelta. Ulkopuolelta pesen samalla kun koittaa parvekkeen kuuraus ja pesu).Niin katosi kaunis talvimaalaus, mutta paistaapi aurinko paremmin ikkunoista. Eikä ulkonakaan ole lunta, joten maisema olisi saattanut olla jo hiukan jälessä ajastaan.

Huomenna koittaapi odotettu good charloten keikka. Tapaamme neito vompatin kanssa viideltä keskustassa ex-olkkarissani ja sitten...pitänee miettiä. Jos vaikka ennen keikkaa menisi vanhan portaille tiirailemaan miehiä=D.keskustassa huomasikin jo että pitkätukat alkaa kaivautua koloistaan ylös. Mietimme tänään duunikamun kanssa mikä niissä pitkätukkaisissa miehissä on...mietimme edelleen=).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus