ohan...

  • kulkurikisuli

se elämä kuitenkin ihan kivaa=)...viimeiset kolme viikkoa on ollut taas normaalin pirtsakka olo. Erakkokausi virallisesti ja täysin päättynyt. Vapaapäivät melkein buukattu kamusia täyteen ja pienetkin vapaa-ajat on varattu...*salaperäinen ilme*=)
tällä hetkellä suurin odotuksen aihe (kalenteriinkin merkittyinä) nosturinkeikka 9 pvä (painia ja pändejä=).Suurin mietinnän aihe taas on mihin kouluun hakea kun yhteishaku pärähtää päälle, mikä linja, mikä koulu ja ihan normitutkinto vai oppisopimuskoulutus.Suurin ilonaihe on mun pikku hempukka, joka on ollut jo kaksi viikkoa pahemmin kiukuttelematta.suurin kamunnappaamistemppu koittaa huomenna kun soitan rakkaalle bilbo reppulille pitkästä aikaa. Suurin menestys oli taas pari viikkoa sitten kun kunnostauduin keilausmatsissa (meidän tiimi vs pomot) ja olin illan pistekuningatar=)...pomotkin on mainostaneet sitä koulutuksissa ahkeraan=D.sain nimeni viikkokirjeeseen, jote olen sitten julkkis jo eläessäni.
suurin haaste on saada seuraavat tuntivuorolistat ja kesälomalistat tehtyä(sinänsä hullua, eletään helmikuuta ja meikä suunnittelee jo toukokuun listoja).Suurin ällikällä lyönti on se että hylkäsin selibaattini=D. ei siitä sen enempää sitten...=)
Suurin naururäkätyskäkätyskohtaus sattui tänään työnkehityspäivillä. Meillä oli hillitön luento iltapäivällä=).suurin ja hienoin esitys jonka viimeaikoina tullut nähtyä oli kamunkamun 30 wee juhlilla, jossa pari pändiä soittamassa ja ensimmäisen pändin esitykseen kuulu9i extra hieno performanssitanssi esitys=).pisteet sille...esittäjälle terkkuja, näemme lyckyssa=).
ja viimeiseksi, suurin selviytyminen...selvisin aallonpohjalta takaisin ja olen siitä onnellinen=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus