valvoskelua...

  • kulkurikisuli

hitsi kun ei yhtään nukuta. Ja tv-ohjelmatkin on kaikki loppuneet. Noh onneksi netissä voi hengailla=).

viime viikot olleet yhtä suurta draamaa ja sairastelua jne...nyt on taas kaikki hyvin kaikinpuolin.

Eilen oli vapaailta. Hempukka oli isällään ja kerrankin aamuvuoron jälkeen vapaata. Saihan sitä tehtyä jotain järkevääkin. Kävin kirjastossa kirjoittamassa viimeisen sivun luentopäivikseen. Ja meinasin saada sydärin, kun sitä ei sitten ensin tiskin takaa tulosteena löytynyt. Tietty olin jo poistanut kirjoittamani tekstin...löytyihän se vihdoin, kun olin jo hakkaamassa päätä tiskiin.
sitten hippailin keskustaan ja törsäsin (lue: vingutin korttia) uuteen don rosa ankkikseen ja pariin kirjaan.sitten letit tanassa boot hilliin, mun oman magnustittaren uuteen duunipaikkaan. Oli kiva ilta ja mukavia ihmisiä. Loppuillasta mm. muusikkopoikien kanssa kerrottiin kilpaa basistivitsejä sekä vertailtiin kummat on pahempia, basistit vai rumpalit...pilkkuunhan se meni, mutta ei silti väsyttänyt, vaan magnustittaren kanssa sitten samaa matkaa himaan.

perjantai siintää jo iloisena horisontissa. Lähdetään uolevin ja hempukan kanssa lintsille valokarnevaaleilemaan. Pakkohan se on ottaa joku mies matkaan, että on joku voittamassa meille pehmoleluja...ei vaines, on kivaa kun uolevi tulee mukaan, siitä on ajan kanssa tullut ihminen jota voi sanoa ystäväksi, ja siispä sitä on aina kiva nähdä.Ei se varmaan tajua kuinka suurena tukena se on ollut, kun terveys rassasi ja mielikin oli aika maassa. onneksi se on nyt ohi, koko rumba ja normaalielo voi taas jatkua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus