vapaaaaaaa...

  • kulkurikisuli

meni sittenviikonlopun suunnitelmat uusiksi.Tytölle nousi kuume joten emme sitten menneet serkkupojan häihin=(. mutta lähdin sitten lauantaina katsomaan pro wrestling finlandin matseja kun tytön kuumekinlaski ja kaveri lupautui lapsenvahdiksi. Oli oikein mukava ilta vaikka loppuyöstä iski pieni masis. Mikäköhän siinä niin viehättää kun vähäpukeiset lihaksikkaat kundit hakkaa toisiaan=)? Ensi kerralla menen varmasti. kaverin kanssa huudettiin kurkku suorana, ja nyt on ääni käheän seksikäs=D....keikuttiin parvella ja saatiin seuraa oikeinmukavista pojista ja heitettiin juttua mitä nyt huutamiselta ehti. sitten hevimastaan ja sieltä himaseen nukkumaan. Paljoa ei tullut otettua, mutta silti vaivasi tänän pieni heikotus.

Kotkaan saavuttiin kuitenkin suunnitelmien mukaan. porukat haki meidät helsingistä ja kohta lähden kamusia moikkailemaan. huomenna seuraa taas jatkoa oi armahin blogiseni=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus