yöriemua=D

  • kulkurikisuli

...näinhän tässä taas kävi, rytmit sekaisin...ei nukuta yhtään, päinvastoin. riemumieli ja happy, happy, joy, joy-olo=D...korvalappustereot pauhaa ( ei saa naapureita kiusata=)...) ja tanssahtelen ympäri luukkua=).

taas mielessä on myllertänyt vaikka mitä. Syksyn tuoksu tuo muistoja mieleen...
hassua kaipuuta...raastavaa, surullista mutta kuitenkin nautinnollista=). voiko nainen enään selkeämpi olla=)? taitaa olla niin että jokainen vuodenaika tuo erilaisia muistoja mieleen. silti en haluaisi palata entiseen. haluan virrata eteenpäin ja saada uusia muistoja joita voin sitten haikaillen ja sydän karrella muistella tulevina aikoina.

sain äsken viestiä...joudun pe tai la menemään rehveille ( tämä ei ole syy riemullisuuteeni...). En oikeastaan haluaisi, mutta kyseinen kundi on ollut sinnikäs ja odottanut kolmansia rehvejä jo useamman kuukauden. En voi kuin mennä, etenkin kun vihdoin ja viimein ehdin. Tämä kundi kyllä tietää että en ole kiinnostunut sillälailla mutta toivoo sitä silti. Olemme sopineet olevamme kavereita, ja saa nähdä osaako se käyttäytyä kuin kaveri...no, viikonloppuna sen näemme.

taidan lähteä jatkamaan fiilistelyä...=)

Kirjoitettaessa soi murkulat soipi....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus