Helsingin parhaat vegeburgerit: Social Burgerjointin Brooklyn Burgerin tuhti tuplapihvi taltuttaa isommankin nälän

Brooklyn Burgerin soijapihveissä on yllättävän lihaisa koostumus ja maut todellakin kohdallaan.

Social Burgerjointin valikoimassa on kaksi vegeburgeria: sieniburgeri Greenwich sekä kahdella soijapihvillä täytetty Brooklyn burger, joista jälkimmäinen valikoitui parhaiden vegeburgereiden listallemme.

Brooklyn burger valmistetaan lähtökohtaisesti vegaanisena, mutta pyydettäessä sen saa myös tavallisella briossisämpylällä. Kummassakin tapauksessa väliin tulee aina tuplasoijapihvi.

“Meillä on lihapihvitkin 200-grammaisia, joten haluamme että myös meidän kasvisburgeri on tosi tuhti. Tuplapihvillä se pysyy linjassa meidän isojen pihvien kanssa”, ravintolapäällikkö Timi Rytsy perustelee.

Täällä soijapihvitkin grilllataan Mibrasa-hiiligrillissä, joka antaa pihveille savun aromia.

“Tuotekehitysvaiheessa omistajat ovat käyneet lukuisia kasvispihvejä läpi ja todenneet tämän soveltuvaksi parhaiten tänne, sillä sen koostumus kestää myös meidän Mibrasa savugrillin korkeat lämpötilat.”

Maultaan ja koostumukseltaan pihvi on yllättävän lihaisa. Kahden soijapihvin lisäksi sämpylän välistä löytyy tomaattia, amerikansalaattia, pikkelöityä punakaalia, avokadohummusta ja bronx-majoneesia.

Kokonaisuus on runsas, maut kohdallaan ja pihveissä on miellyttävä suutuntuma. Paketti pysyy hyvin kasassa myös käsin syödessä, ja mikä tärkeintä: tällä lähtee isompikin nälkä.


Vastaa kyselyyn kertomalla oma vegeburgerisuosikkisi:
 
powered by Typeform

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi