Huippukokki Kozeen Shiwan listasi lempiravintolansa - itäkeskuslainen kebabmesta peittosi muut: “Tänne on tullut vietyä vaikka ketä!”

Kozeen Shiwanin suosikkiravintoloissa herkutellaan niin kebabilla, pizzalla kuin Michelin-tähden annoksilla.

Lukuisissa huippuravintoloissa työskennellyt Kozeen Shiwan nousi suuren yleisön tietoisuuteen MasterChef -ohjelman myötä, ja paraikaa omaperäisellä tyylillään hurmannut kokki työskentelee omaa nimeään kantavan pop up -ravintolan parissa.

LUE MYÖS: Ylistetty Kozeen Shiwan pop up on vasta alkulämmittelyä siihen, mitä on luvassa: "Jos joku voi saada Suomessa kolme tähteä, niin se olen minä"

City kysyi ravintola-alan rautaiselta ammattilaiselta, mihin hän itse suuntaa mieluiten syömään. Kolmen suosikkiravintolan kärki näyttää seuraavalta.

Kozeen Shiwanin suosikkiravintolat TOP3

1.Newroz 21

Toisin kuin moni saattaisi olettaa, huippukokin suosikkiravintola ei tarjoa perinteistä fine diningia, vaan yksinkertaisen herkullista kebabia.

Shiwan nostaa ykkössuosikikseen Itäkeskuksessa sijaitsevan Newroz 21:n, jonka ruokalistalta voi löytää autenttisia Lähi-idän makuja.

Kuva: Newroz 21

“Shish kebab on lapsuuden suuria lempiherkkuja, joten tämä paikka on lähellä sydäntä. Tänne on tullut vietyä vaikka ketä!"
 

2.Grön

Lukuisia palkintoja pokannut Grön on ravintola, jonka persoonallinen tyyli on hurmannut lukuisat asiakkaat - niin myös Shiwanin.

“Tietoinen ravintolaprojetki ja päämäärätietoinen edistyminen vuosi toisensa jälkeen inspiroi minua valtavasti”, kokki perustelee valintaansa.

Kuva: Grön

Shiwanin mukaan luonnon omiin raaka-aineisiin panostava Grön toimii osaltaan myös ravintola-alan suunnannäyttäjänä ja uudistajana, joka tekee hienoa työtä monesta eri näkökulmasta.

3. Pizzeria Luca

Jokaisella meistä on suosikkiravintoloita, joiden ruokaan voimme aina luottaa. Shiwanille tällainen on vastikään Suomen parhaan pizzerian -tittelinkin saanut, aitoihin napolilaisiin pizzoihin erikoistunut Pizzeria Luca.

Perustelut valinnalle ovat selkeät.

Kuva: Pizzeria Luca

“Lempipizzapaikka, joka ei koskaan petä!
 

Lue myös nämä aiemmin juttusarjassa ilmestyneet artikkelit:

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 01:09

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi