Tapaninpäivänä avoinna olevat ravintolat Helsingissä

Viimeistään tapaninpäivänä on aiheellista raahautua ulos ja syödä jotain muuta.

Herkullinen joulupöytä voi löytyä ravintolasta. Tässä lista vaihtoehtoja, jotka tarjoilevat herkkujansa myös tapaninpäivänä.

Linnankellari 

Rehellistä ja laadukasta ruokaa pohjoismaiseen tyyliin.

Kitchen & Table Helsinki 

Kitchen & Table Helsinki Airport 

Huippukokki Marcus Samuelssonin suunnittelemissa rafloissa kumarretaan New Yorkin monipuolisen ruokakulttuurin suuntaan.

Kortteli 

Kampin viidennen kerroksen Kortteli kätkee upeisiin puitteisiin ison kasan huippurafloja. Joulunpyhinä niistä palvelee useampi.

Central Park

Skandinaavista puhtautta ja rentoa ja kodikasta tunnelmaa.

Arthur

Näyttävällä paikalla sijaitsevan perinteikkään hotelli Arhurin tiloista löytyy A la Carte -ravintola 240 hengelle.

Brasserie Terra Nova

Messukeskuksen ja Holiday Innin välistä Pasilasta löytyvä Terra Nova palvelee vuoden mittaan messukävijöitä, mutta A la Carte ja A-oikeuksin varustettu baari palvelee myös jouluna.

Ravintola Rantapuisto

Merellinen hotelli keskellä upeaa itähelsinkiläisluontoa yhdistää 60-luvun designin herkulliseen ravintolaan.

Taverna Vaelsa

Taverna tarjoilee pitkään haudutettua pastaa, roomalaisia pizzoja rennossa ja lämpimässä tunnelmassa.

Bistro Cumulus

Cumuluksen Bistro on uusi ja tuore tulkinta Cumuluksen hotelliravintolasta. Pääosassa rehdit raaka-aineet ja skandinaavinen design.

Famu

Töölöläinen isoäiti Famu palvelee Scandicin alakerrassa Mannerheimintien varrella. Famu haluaa olla samaan aikaan moderni ja retro.

BRO

BRO uskoo maailman parhaan muotoilun tulevan suoraan luonnosta ja se näkyy ravintolassa niin sisustuksessa kuin lautasella.

Goodwin The Steak House

Laadukkaiden pihvien ystävät herkuttelevat tässä ravintolassa. Asiakkaat voivat valita eri naudan osia eri painoisina ja valitulla kypsyysasteella.

Varaa pöytä

Sunn

Á la cartea pohjoismaiseen tyyliin kansainvälisellä twistillä. Ravintolan valoisista ruokailutiloista avautuu näkymät Senaatintorille.

Varaa pöytä

Más

Narinkkatorilla sijaitseva Más miksaa Iberian niemimaan modernin keittiön yhteen suomalaisen ruokailutyylin kanssa. Maistele pieniä annoksia tai valitse isompi annos Rotisserie-grillin antimista.

Varaa pöytä

Pacific 7

Viihtyisä fiilistelyravintola Jätkäsaaressa. Kalifornian keittiö vie ruokailijat suoraan tyynenmeren äärelle. Listalta löytyy makuja myös Aasiasta.

Varaa pöytä

Spis

Pohjoismaisella twistillä höystettyjä suomalaisherkkuja. Pieni, sympaattinen ja idyllinen Spis löytyy Kasarmikadulta.

Varaa pöytä

O'Learys Bakers

Rento Bostonista innoituksensa saava sporttiravintola, joka tarjoilee laajasti pohjoisamerikkalaisia herkkuja. Listalta löytyy wingsit, ribsit ja hampurilaiset.

Varaa pöytä

O'Learys Iso Omena

Varaa pöytä

Samrat

Intialainen keidas Eteläesplanadilla. Tandoor-ruokien tuoksu ja tyylikkäät kokopuiset kalusteet yhdessä intialaisten koristeiden ja musiikin kanssa vievät ruokalailijan makumatkalle.

Varaa pöytä

Fazer 8th Floor

Arvostettu Fazer tarjoilee skandinaaviherkkuja Stockmannin tavaratalon kahdeksannessa kerroksessa.

Varaa pöytä

Sandro Kallio

Huippusuosittu ravintola Kolmannella Linjalla. Sandron keittiö nojaa vahvasti afrikkalaiseen suuntaan, josta erityisesti löytyy marokkalaisia makuja.

Varaa pöytä

Kissakahvila Helkatti

Hyppää kissamaailmaan Helsingin Kampissa. Nauti kahvilatuotteita, jälkiruokaa ja pientä lämmintä samalla kun leikit kissojen kanssa.

Varaa pöytä

Kiasma Café

Helsingin parhaimpiin hinta-laatusuhteisiin pyrkivä Kiasma Café tarjoaa pohjoismaista á la cartea, hyödyntäen kauden parhaita raaka-aineita

Varaa pöytä

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi