Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Suositussa lähiruokapahtumassa opetellaan myös kalan ja lihan käsittelyä.
Farouge tutustutti suomalaiset libanonilaisiin makuihin jo 90-luvulla.
Arttu Wiskari avasi oman ravintolan yhdessä vaimonsa Pauliinan kanssa.
Yhdeksän kalliolaista ravintolaa esittäytyy matalan kynnyksen ravintolafestareilla.
Helsinki Beer Factory on Helsingin itäisin olutravintola.
Keittiöpäällikkö Markus Kornmayer taitaa kala- ja äyriäisruoat.
Kallio on täynnä ihania aamiaispaikkoja.
Heinäkuussa Korkeavuorenkadulle auennut Paisano edustaa vielä toistaiseksi harvinaista keittiötä...
Alexanderplatsin keittiöstä saa kunnon ruokaa vielä keskiyölläkin.
Viimeistään ensi kesänä Tenholla on ikioma kesäterassi.
Helsingin viimeinen täysverinen Rosso on poissa.
Espoon Keilaniemeen avautuva Lucy in the Sky tarjoaa makuelämysten lisäksi upeita maisemia.
Frantoion mezet ja salaatit hurmaavat tuoreudellaan.
Vegan Food Box tarjoilee vegaanista grillimättöä Aurinkolahden uimarannalla.
Citykäytävän Sandron yhteydessä on myös kauppa, josta voi napata evästä take awayna.
Moderni eurooppalainen viinibistro Piglets avaa ovensa syyskuussa.
Asiakaslähtöisyys, hyvä konstailematon ruoka ja kattava viinilista ovat Pastiksen valttikortteja.
Smaku-ravintolafestivaalista on muotoutumassa porvoolainen perinne.
Ravintola Espa avataan lokakuussa perinteikkääseen Apteekin kulmaan.