Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Moderni eurooppalainen viinibistro Piglets avaa ovensa syyskuussa.
Asiakaslähtöisyys, hyvä konstailematon ruoka ja kattava viinilista ovat Pastiksen valttikortteja.
Smaku-ravintolafestivaalista on muotoutumassa porvoolainen perinne.
Ravintola Espa avataan lokakuussa perinteikkääseen Apteekin kulmaan.
Kokin ammatissa luovuuden käyttämisen mahdollisuudet ovat rajattomat, tietää Kuusi Palaa -ravintolan...
Matti Jämsénin pop up -ravintola syntyi vastaiskuna vitutukseen.
Helsinkiin junantuomana reilut 20 vuotta sitten saapuneena pääkaupunkiseutu on tullut jo melko tutuksi...
Joni Erinko pitää rennoista ravintoloista, joissa on hyvä fiilis, hyvä ruoka ja hyvät viinit.
Keittiöpäällikkö Jonna Toikkonen arvostaa kotimaista, mahdollisimman vähän prosessoitua...
Helsingin Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin yhteyteen keväällä 2019 avautunut Bistro K...
Nimellään hämmästyttänyt Kuusi Palaa on uusi ravintolatulokas Mannerheimin tiellä...
Pohjoismainen ravintolaketju Pincho Nation avasi uuden ravintolansa Helsinkiin.
Cafe Damascuksen pikkuveli Damascusito tarjoilee kylmiä juomia ja hodareita Sompasaaren kärjessä.
Paisanossa nautitaan filippiiniläisistä herkuista trendikkäästi jaettavina annoksina.
Chop Chop tarjoilee annokset tirisevän kuumassa pannussa pöytään.
Petteri Linnan motto on: "Kaiken ruoan voi tehdä hyvin ja vähän vielä paremmin".
Goodwin The Steak Housen Maksim Vjatkin on aina tiennyt haluavansa kokiksi.
Ville Rainio päätyi kokiksi äitinsä kannustamana.
Martin Lundqvist viihtyy rennoissa olutravintoloissa niin työssä kuin vapaa-ajallaan.