Selibaatti

Jos sais kerran reissullansa. Siis edes kerran.

Kannattaako odottaa sitä oikeaa? Kaksi prosenttia yli kolmekymppisistä suomalaisista ei ole ollut yhdynnässä kertaakaan elämänsä aikana.
Kannattaako odottaa sitä oikeaa? Kaksi prosenttia yli kolmekymppisistä suomalaisista ei ole ollut yhdynnässä kertaakaan elämänsä aikana.
Matti on 39-vuotias. Ja neitsyt.

“Seurustelin viimeksi seitsemän kuukauden ajan, mutta puoli vuotta sitten tuli välirikko”, Matti kertoo.

Aika pitkä aika seksittömään seurusteluun. Monet hyppäävät sänkyyn jo seitsemän tunnin tuttavuuden jälkeen. Tai nopeamminkin. Mutta ei Matti.

“Olen ronkeli. Hän ei vain ollut minulle sopiva, enkä minä ilmeisesti hänelle.”

Mutta silti on vaikea ymmärtää, miksei hän ryhtynyt tositoimiin, kun kerrankin olisi ollut sauma.

“Oli siinä sellaista käsi- ja suupeliä”, Matti vihjaa.

Asteikoilla yhdestä viiteen hän ajattelee seksiä – tai siis sen puutetta – kolmosen verran.

“Jos on muutenkin draivi alhaalla, niin silloin mietin enemmän seksittömyyttä ja sen haittapuolia. Mutta jos olen hyvillä fiiliksillä, jaksan taas uskoa siihen, että minullekin jostain joku löytyy.”

Matti sanoo olleensa yläasteikäisenä “kiusattu nörtti”. Tyttöystäviä ei ollut, ja suhteita alkoi tulla vasta aikuisiällä.

“Onneksi kädet on keksitty”, Matti sanoo,

“Mutta välillä tuntuu todella turhauttavalta.”

Jos sitä oikeaa ei löydy, tarjolla olisi myös maksullisia palveluja. Matti ei kuitenkaan halua käydä maksullisissa naisissa, koska se olisi moraalisesti väärin. Tyttöystävä pitäisi löytää päivänvaloa kestävällä tavalla. Matti on kokeillut lehti-ilmoitusta, mutta siihen tuli vain kaksi vastausta.

Moni ei tiedä hänen neitsyydestään. Kaveriporukassa asian esille nouseminen olisi kiusallista, sillä seksittömyys ei ole normaalia. Tai niin sitä ainakin luulisi.

Seksiä on kaikkialla. Se mikä joskus muinoin häveliäästi kätkettiin, on nyt eniten esillä. Joulukadulla silmät eivät voi olla osumatta alusvaate- ja yöasumainosten viettelijättäriin. ”Osta hyvä takamus”, kirkuu Forumin seinä.

“Seksillä on ylikorostunut asema.Viesti ympäristöstä on se, että kaikilla on seksiä ja koko ajan. Se on ahdistavaa. Ollaan menty liiallisuuksiin, ruokaakin myydään seksillä”, Matti pohtii.

“Toisaalta vähäpukeisten naisten yleisyys kuvastossa on näin miehen kannalta ihan mukavakin asia.”

Matilla on naispuolisia ystäviä, mutta he ovat – vain ystäviä.

“Jos olen ystävystynyt naisen kanssa paremmin, niin silloin on järjestäen käynyt niin, ettei välillemme olekaan syntynyt suhteeseen tarvittavaa kipinää.”

Sitten Matti kumartuu pöydän yli.

“Minulla on aika pieni. Olen kyllä sinut sen kanssa, mutta monelle naiselle se on kynnyskysymys.”

Matti haaveilee itsenäisestä ja sopusuhtaisesta naisesta, jolla olisi hyvä itsetunto ja rento elämänasenne.

“Jonka kanssa voisi puhua kaikesta ja tehdä ennakkoluulottomiakin juttuja. Pidän rohkeista naisista, sellaisista joilla on omaa tahtoa. Osaan siivota ja laittaa ruokaa itsekin. En kaipaa hoitajaa, vaan sielunkumppania.”

Matti on ollut seksittä lähes 40 vuotta, muttei ei aio lähteä muuttamaan itseään.

“Olen varmasti jonkunmoinen friikki, mutta en silti lähde esittämään naisille mitään muuta kuin olen. Teeskentelyllä ei pääse pitkälle.”

Sitten Matti on hetken hiljaa ja kysyy:

“Miksi naiset, jotka haluavat olla kavereita, eivät halua seksiä?”

Lukijoilta

“Menetin neitsyyteni 24-vuotiaana ja valitettavasti sen jälkeen totesin, että mies ei todellakaan ollut se oikea. Miltei heti kyseisen miehen jälkeen tapasin sen todellisen herra oikean, jonka kanssa varmasti olemme yhdessä hamaan hautaan asti. Mutta siltikin vituttaa harva se päivä se, että oli pitänyt mennä ensin kokeilemaan asiaa väärän miehen kanssa.”
Nainen, 26

“Jos pysyn neitsyenä, niin kukaan ei voi pettää minua!”
Nainen, 23

“Seksitön elämä on helpompaa: ei ole pelkoa taudeista eikä raskaudesta tai morkkista yhden yön huuman takia. Minulle olisi ainakin vaikeampi selvitä sydänsuruista, jos seksi olisi sotkettu ihmissuhteeseen mukaan. Kun näin kauan on ollut ilman, miksi antaisin nyt periksi? Olen liian tunteellinen ihminen harrastaakseni seksiä vain kokeilun vuoksi.”
Nainen, 35

“En voisi ajatellakaan intiimiä kanssakäymistä kenenkään kanssa. En rakkaudesta, en rahasta. Kokemukseni kumoavat täysin väitteet siitä, että on miehiä ja naisia, jotka naivat kaikkea mikä liikkuu. Jos tämä olisi totta, ei kaksi prosenttia maailman ihmisistä säilyisi neitsyinä kuolemaansa asti. Minun kohdallani se kuitenkin toteutuu enkä ole asiasta lainkaan pahoillani.”
Nainen, 36

“Aikuinen neitsyt kuulostaa valitettavasti yhtä pahalta kuin spitaalinen tai skitsofreenikko.”
Nainen, 29

“Aikuisen miesneitsyen kohtalo on julma. Varsinkin jos on hyvin menestynyt, fiksu ja tyylikäs. Jopa vanhat kaverit pitävät piilohomona, ja naisten suhteen kokemattomuus ruokkii itse itseään. Eihän aikuiset naiset enää halua tuhertaa kokemattoman miehen kanssa, ja toisaalta kokemattomuudessaan samalla viivalla olevat naiset eli tytöt pitää jo ikänsä puolesta unohtaa. Kun ikävuodet ylittävät 25, miehen neitsyys alkaa olla jo niin toivotonta ja musertavaa, että ainoa keino selviytyä siitä on heittäytyä ylpeäksi viattomuudestaan, ja kehittyä ihmisenä.”
Mies, 29

TJEU = Tsekkaa jos et usko

 • Seksiopas
  Pääasiassa autokirjoja kustantavan Alfamerin ytimekkäästi nimetty opas vasta-alkajille. “Seksiopas sisältää yksityiskohtaiset neuvot ja ohjeet seksistä, sukupuolielimien toiminnasta ja sairauksista sekä vianetsintäkaaviot pulmatilanteisiin.”
  www.alfamer.fi
 • Asexuallove.net
  Nettisivusto niille, jotka eivät syystä tai toisesta halua harrastaa seksiä lainkaan. Mm. keskusteluja, FAQ-osasto.
  www.asexuallove.net
 • Britney Spears
  Väitti olevansa neitsyt, kunnes huomasi ettei sillä myydä levyjä. Vaihtoi vinyylihaalarit ylleen, meni kahdesti naimisiin ja on nyt yyhoo kurjan Kevinin jäljiltä. Mitä tästä opimme?

50 kommenttia

uiuiiuir

9.12.2005 19:12

Toi on jännä juttu mutta tosi;

Itsellä on ollut muutama seurustelu kumppani sekä yhdenyön juttuja joita pariin kertaan tapailin jälkeen päin. Eräs näistä yhden yön seikkailijoista sanoi minulle humalassa: "me ollaan vaan kavereita koska sulla on pieni"

tuo kommentti laittoi ajattelemaan: jokainen nainen kenen kanssa olen ollut on menettänyt intohimonsa ensimmäisen panokertamme jälkeen.

kieltämättä loukkasi.. ei niinkään että haluaisin isomman vehkeen, lähinnä naisten pinnallisuus asian kanssa; jos naisella on pienet rinnat niin ne kelpaavat miehelle mutta jos miehellä on pieni kalu se ei kelpaa naiselle.. tämän vuoksi päätin, siis korostan sanaa päätin, olla harrastamatta enää seksiä kenenkään kanssa. En voi tyydyttää naista ja nainen ei näin ollen halua antaa minulle, okei.

tätä olen jatkanut nyt noin 4 vuotta ja tarkoitus on jatkaa näin hamaan hautaan asti. seksittömyys lisää myös todella paljon energiaa ja olen nykyään elämäni kunnossa paljon lenkkeilyn ja terveellisen elämän ansiosta! (joku sanoo että koska pakko purkaa paineet johonkin.. totta, niin on ja teen sen terveellisesti! )

hyvää talvea kaikille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

äityli

10.12.2005 10:37

Onpas tekopyhä äijä, ensin mainostaa miten kukaan ei ole hänelle tarpeeksi hyvä, myöhemmin sanoo “Minulla on aika pieni. Olen kyllä sinut sen kanssa, mutta monelle naiselle se on kynnyskysymys.” Anteeksi vaan(!) miksi isolla osalla pienivehkeisistä on s.elämää ymmärtääkseni vieläpä varsin tyydyttävääkin. Kyllä nyt herra voi katsoa peiliin eikä syytellä naisia. Lisäksi tahdon huomauttaa, että jos sinä jaksat mainostaa kaikille kuinka kukaan ei kelpaa, niin ei ole ihme ettei kaveriksi tahtovat naiset anna.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

a1w22

10.12.2005 11:52

Myös miehille asetetaan nykyään aikamoisia paineita seksin suhteen. Ainakin minun ikäiseni parikymppiset naiset/tytöt pitävät miehiä ihan mekaanisina koneina tämän suhteen. En halua mitenkään väheksyä naisille asetettuja paineita, mutta kyllä niitä vaatimuksia asetetaan miehille nykyään ihan samalla tavalla.

Mua ainakin ahdistaa usein varsinkin mainonnan ylitse pursuava seksuaalisuus. Tämä on saattaa olla puoliksi täyttä mutua, mutta muistakseni eräässä tutkimuksessakin noin 2/3 vastanneista miehistä koki, etteivät he kyenneet taidoillaan enää mielestään vastaamaan nykynaisten vaatimuksiin seksissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jaapajaa... m-75

11.12.2005 07:24

Mietinpä vain mikä on pieni? Puhutaanko nyt (erektiossa) viidestä vai viidestätoista sentistä..? Itselläni on tuollainen n. 15 senttinen penis ja kivannäköinen naisystävä ja erittäin tyydyttävä seksielämä. Jokaisella miehellä on myös sormet, kädet ja kieli, joilla voi tuottaa partnerilleen mielihyvää... Harvat naiset valitsevat miehensä peniksen koon perusteella, siitä olen aivan varma. Olkoon tämä nyt, vaikka ihan kannustuspuheenvuoro. Rohkeasti vaan seksin saloja tutkimaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pas8

11.12.2005 19:18

naiset huom ! pano miehet ja työmiehet pitää osata eroittaa toisistaa ?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Cas7

12.12.2005 15:40

Pas8, yhdyssanat pitäisi osata erottaa toisistaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

*Tiukkis*

12.12.2005 16:27

"kieltämättä loukkasi.. ei niinkään että haluaisin isomman vehkeen, lähinnä naisten pinnallisuus asian kanssa; jos naisella on pienet rinnat niin ne kelpaavat miehelle mutta jos miehellä on pieni kalu se ei kelpaa naiselle.. "

Tähän on pakko kommentoida että mielestäni noita kahta asiaa ei voi verrata. Ennemminkin vertaisin sitä että miehellä on liian pieni penis tahi naisella liian suuri emätin. Tavallisessa heteroyhdynnässähän käytetään siitintä ja emätintä, rintojen tehtävä on enemmänkin "viihteellinen".

Itsekin olen kokenut sellaisen tilanteen että miehellä oli liian pieni ja koska mies ei ollut elämäni suuri rakkaus niin suhde kirjaimellisesti lopahti siihen. Eikä sitä mielestäni voi sanoa pinnalliseksi, koska kyse oli paljonkin syvällisemmästä asiasta eli siitä ettei yhdynnässä syvällisesti tuntunut yhtään mitään. Ainoa tuntemus koko yhdynnän ajan oli että pelkäsin vain että se pienokainen luiskahtaa ulos. Aluksi en edes tajunnut että se on sisällä! Ja vaikka harva nainen saa emätinorgasmin niin kyllä se silti on aika tärkeää että sen peniksen tuntee siellä sisällä.

Uskoisin että harva nainen ajattelee peniksestä samalla lailla kuin mies rinnoista, vaikka naiset sanovatkin että koko on tärkeää. Miehet tuntuvat arvostelevan ja arvostavan naisten rintoja huomattavasti äänekkäämmin ja röyhkeämmin, mutta harva nainen julistaa ääneen etsivänsä miestä jolla on iso mulkku.

Ja pitää myös muistaa että siinä vaiheessa kun tosi rakkaus on kyseessä koko-ongelmat, vaikka tuskin kokonaan unohtuvat, painuvat ainakin taka-alalle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

random_user

12.12.2005 22:32

Minä olen vielä neitsyt poika. Kuinka pieni on pieni penis?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jussimies

8.9.2013 01:45

ylimenevää osa yli 35 sm leikkata pois. ennenkuin menet rämpimään.ettei tule toisiin ajatuksiin ...kyllä tytöt haluaa edestä ja takaa ,mutta vasta se läheisyys on sittenkin edestäpäin nakerrettu kolmio, eli amerikkalaiset kangaspuut.

mievaa

12.12.2005 23:29

onko kevin ja britni eronnu..?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Farfallina

16.12.2005 09:57

Liian pientä penistä ei ole olemassakaan! On vain huonoja asentoja. Suuri penis taas aiheuttaa helposti kipua. Siihenkin oikea asento auttaa, mutta periaatteessa minä itse suosin ainakin pienempiä peniksiä. Useimmat ystäväni ovat samaa mieltä. Suuri penis voi olla hyvä visuaalinen kiihoke, mutta kuka nauttii seksistä, jossa jokainen survaisu sattuu?

Uskon, että miehet ovat pohjimmiltaan paljon kiinnostuneempia peniksen koosta kuin naiset. Heille tällaisilla asioilla on paljon enemmän väliä. Naiselle taas on paljon tärkeämpää, että mies herättää oikeanlaisia tunteita. Jos tietää, että miehestä tulisi suurenmoinen isä omille lapsille, hänen kanssaan rakastelusta nauttii takuuvarmasti. Peniksen koko on ihan sivuseikka.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kane31

18.12.2005 23:22

Elin nykymittapuun mukaan melko vanhaksi, ennen
kuin harrastin ensi kerran seksiä. Olinkin jo kuvitellut, että en kokisi sitä elämäni aikana.
Sittemmin aloitin seurustelun, ja tulihan tuota seksipuolta aika paljon harrastettua suhteen aikana. Koosta puheen ollen luulin omaani pieneksi, ex-vaimoni sanoi sitä isoksi lieneekö totuus sitten jossain välimaastossa, samapa tuo.
Kun on hyvin rakastunut seksi tuntuu hyvältä ja hyvä seksi taasen lisää rakkautta kumppaniin.
NO sitten tuli ero ja eipä tuota ole sen jälkeen tullut paljon harrastettua, mutta ilmankin pärjää, kun on itsetunto kohdallaan. Nauttikaa elämästä hyvät ihmiset seksillä tai ilman. ja lopuksi hyvät joulut kaikille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kranttunainen

19.12.2005 18:03

Ei kai neitsyys voi siitä johtua, että on liian pieni penis? Kun päästään siihen tilanteeseen, että pienuus tulee esille, taitaa neitsyys olla vähintäänkin menemässä... Sitä paitsi: uskokaa nyt: jos se nainen tykkää teistä, niin kyse ei taatusti ole peniksen koosta tai koon puutteesta! Nautinnon antamiseen on annettu kokonainen ihmiskeho ja naisella riittää erogeenisia alueita joka puolella ja varsinkin korvien välissä. Hierokaa, silittäkää, suukotelkaa joka ikinen kohta, puhukaa kauniita - pelkkä kauniiden asioiden kuuleminen on ylellisyys, josta useimmat meistä eivät saa koskaan nauttia! Mies joka osaa sanoa: "Minusta sinä vaan olet ihana" niin kuin todella tarkoittaisi sitä, pääsee korkealle arvoasteikossani. Ja varmaan muidenkin. Jos se penis tosiaan on niin pieni, ettei se tunnu naisen sisällä lainkaan, kokeilkaa edes asentojen vaihtamista tai pistäkää sormet, kielet, apuvälineet ja varsinkin mielikuvitus töihin! Eikä ruveta häpeilemään ja nolostelemaan siellä, parempi lyödä leikiksi, nauru rentouttaa ja orgasmin saavuttamiseen varsinkin nainen tarvitsee rentoutumista, hyvää mieltä, ikävyyksien ja suorituspaineiden unohtamista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kranttunainen

19.12.2005 18:32

... ja lisään vielä: ne nuoret naiset jotka on niin kamalan vaativia: se on yksinkertaisesti tyhmyyttä. Jos mies yrittää kaikkensa eikä nainen silti saa, pitäisi naisen ajatella, mitä hän ITSE voisi tehdä saadakseen orgasmin. Voi avata suunsa ja pyytää mieheltä, mitä tarvitsee, voi etsiä itse tavat ja kosketukset, jotka vievät orgasmiin jne. Orgasmin saaminen on ensisijaisesti kiinni itsestä. Uskokaa tai älkää. Eivätkä kaikki osaa sitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marttivainaa

20.12.2005 20:54

Kirjeenvaihdosta alkoi se leikki, ei unelmien mies ollutkaan feikki. Sinä tarjosit vain salmiaccia, minä olin hölmö panin peliin koko elämän. Sellaista elämä on, paitsi ihmisen parasta aikaa, myös valintoja. Jokainen valinta on luopumista ja yrittänyttä ei panna. Siis tilaa jo se taksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marttivainaa2

20.12.2005 21:17

Itse olin reilusti yli 25v ennenkuin pikkuheijaria edes naisen sisässä huljuttelin. Kirjeenvaihdosta alkoi se leikki, ja nuori hoikanhehkeä lievä-adhd-lukihäiriö-tuleva-matalapalkka-tarjoilija-tyttönen "pelasti"/kalasti meikäläisen hyväpalkkaisen ja koulutetun keskiluokkaisen tuntemattoman suuruuden.

En tiedä mikä mussa oikein viehätti, ei ainakaan taikasauva. Kovasti edelleen vakuutellaan rakkautta. Älyllisen yhteyden puuttuminen kuitenkin hajottaa, ja nyttemmin huljuttelujen harvennuttua alkaa miettiä onko toisen elättämisessä mitään järkeä. No annetaan armoa siihen asti että saa koulut käytyä ja katsotaan sen jälkeen onko se sitten game over.

Olisiko ruoho aidan toisella puolella vihreämpää? Kiinnostavia ja edustavampia "vanhoja koulututtuja" löytyisi, kiinnostusta molemmin puolin. Ei vaan ikinä tullut yritettyä mitään heidän suhteen. Miten helvetissä kaikki naiset aina kiinnostuvat samaan aikaan (keväällä)? Missä ne tytöt sillon luuras kun pillua teki mieli?

Eli ottaisinko riskin ja lähtisin etsimään kokonaisvaltaisesti tyydyttävämpää suhdetta. Mitä jos taikasauva ei riitäkään uudelle tuttavuudelle ja käteen jää Musta-Pekka? Vai olisiko sittenkin parempi pelata safetyä, höpsötellä matalapalkkaämmän kanssa now and forever. On meillä kuitenkin hetkemme.

Tämmöistä kummaa sitä päässä pyörii, onneksi vaimo, 2 lasta, koira ja talo espoosta on yliarvostettua, ja elämässä on muitakin tavoittelemisen arvoisia asioita.

t. kyynikko

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ei luonnetta

21.12.2005 22:27

Jotenkin koko keskustelusta unohtuu ihmisen persoonallisuus. Jos otetaan mies joka ei ole mielettömän näköinen eikä omista unelma kroppaa, on hänen turvauduttava monesti hyvään luonteeseen ja sosiaalisiin taitoihin.
Jos tälläisia ei löydy, en nää kovinkaan suurta todennäköisyyttä päästä edes sille asteelle, että sitä pientä vekkulia tarvitsisi näyttää.
Eräs ystäväni on juuri tällainen ei kovin komea kaveri. Hänkään ei saa, mutta ongelma on se ettei hän halua tehdä mitään mitä naiset haluavat esim. mennä elokuviin, käydä ostoksilla jne. Hän sanoo vain että en halua tehdä sitä koska minusta se on tylsää. Muutenkaan hän ei ole mikään kauhea expertti keskustelussa. Hän ei ymmärrä että miten naiselle pitää puhua. Minun mielestäni naisen kanssa olemisessa, varsinkin alussa, on tärkeää tehdä asioita joista toinen pitää vaikka itse ei niin välittäisi.
Se että sanoo että en aijo muuttaa tapojani, koska pidän piereskelystä ja munien kaivamisesta, ei tuo varmasti kovinkaan hyvää lopputulosta. Joistakin tavoista on vaan luovuttava!
Kyllä sitä ihopistoolia pääsee käyttämään kun tietää miten pitää käyttäytyä ja olla naisen kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KokemustaLiikaakin

25.12.2005 11:54

Tämä juttuketju herätti muutamia ajatuksia.

1. peniksen koko

Jos ei ole aivan ääripieni tai -iso, ei sillä
ole oikeasti väliä. Kyllä naisen saa tyydytettyä
vaikka ilman penistäkin mainiosti. Jos tämä
ei ole selvillä, kannattaa lukea netistä miten
esimerkiksi suuseksiä naisille annetaan, ja
kokeilla. :) Niin ne ei-heterot naisetkin
homman hoitaa. Niillä jotka valittaa tuosta,
luulen että on jäänyt klitorikset ja muut
tuntemattomiksi jutuiksi ja kuvitellaan että
seksi on vaan hydrauliikkaa..

2. Vanhat neitsyet

Itse olin niin perusnörtti noin 25v ikäiseksi
kuin vain voi, ja sitten lopulta sain aikaisiksi
tehdä asialle jotain. Neitsyys hoitui
maksullisella - eka kerta oli jännittämisen
takia täys katastrofi (ei millään meinannut
seistä kunnolla), seuraavat harjoittelukerrat
sitten saivat jo rutiinia hommaan. Tämä oli
lopulta enemmän omaa päätä varten, kuin että
sillä olisi muuta väliä. Tämän lisäksi aloin
harrastaa urheilua, että sain kropan kuntoon,
ja harjoitella sosiaalisemmaksi puhumalla
ihmisten kanssa. Jokainen vaikka kaupan kassalle
sanottu lause auttaa. Nyt olen viidessä vuodessa
saanut muokattua luonnettani niin, että
pystyn lähes seurassa kuin seurassa ylläpitämään
keskustelua. Nämä kaksi jälkimmäistä ovat
auttaneet siihen, että olen jo yhden pitemmän
seurustelusuhteen kokenut, ja useita lyhyitä.

3. Yksin olemisen syy lopulta

Olen ainakin itse päätynyt siihen, että suurin
syy yksin olemiseen ei ollut sosiaalisuuden
puute tai ulkonäköni, vaan se että en tajunnut
sosiaalisen pelin sääntöjä. Suurin sääntö on,
että nainen ei tee KOSKAAN aloitetta. Eli jos
mies ei tee koskaan aloitetta, mitään ei tapahdu.
Tässäkin ne kuukausien "seurustelut" ilman
seksiä ovat juuri tätä. Itsellänikin kun sain
netitse treffeille pyydettyä naisia, ne eivät
edistyneet kun en vaan uskaltanut tehdä aloitetta. Sittemmin tajusin vaan edetä - ottaa
kädestä kiinni leffassa, suudella, kämpillä edetä
seksiin asti. Itse asiassa, kirosin itseäni
ja paljon, kun tajusin että lähes kaikki
aiemmatkin useaan treffiin kestäneet jutut
olivat stopanneet siihen, etten tehnyt aloitetta
fyysiseen kanssakäymiseen. Summa summarum:
se on vaan miehen pakko potkia itsensä tekemään
aloitteita asioihin, tai mitään ei koskaan
tapahdu - nainen olettaa, ettei mies ole
kiinnostunut kuin kaverina, jos ei tee aloitetta
fyysiseen kanssakäymiseen.

4. Vaatimuksista

Naisten ja miesten vaatimustasot ovat aivan
eri tasoilla. Miesten pitää olla esim. komeita ja
yltiösosiaalisia, että kelpaavat jollekulle
naiselle. Naisten tarvii vain mennä baareihin
ja valita heille puhumaan tulevista miehistä
haluamansa. Mies saa olla baareissa yksin, jos ei
mene puhumaan naisille. KUKA VAAN nainen saa
seksiseuraa, jos ei ole tiukkoja vaatimuksia.
Mies ei saa maksutonta seksiseuraa, ellei täytä
kohtuu kovia vaatimuksia, vaikka kuka vaan
nainen kelpaisi. Seksissä miehen on
tyydytettävä nainen, nainen voi olla passiivinen
lahna. Eli kyllä miehiin kohdistuu valtavat
vaatimukset verrattuna naisiin, tosimaailmassa.

5. Yleisesti valittamisesta

Joku sanoi tässäkin ketjussa ettei voi
käyttää maksullisia neitsyytensä poistamiseen.
Se on vaan voi voi, itsehän omat sääntösi luot.
Ei vaan sitten pidä valittaa neitsyydestään,
jos sen saisi 60 eurolla hoidettua poiskin.
Samaa on sekin ettei ole tyytyväinen kroppaansa
tai on hiljainen - no hemmetti, hoida asia
kuntoon. Niin minäkin tein, ja ei se todellakaan
helppoa ole ollut, mutta tehtävissä. Itseään voi
muuttaa lähes miksi vaan, jos vain tahtoa löytyy.
Itse olen lisäksi hemmetin tyytyväinen että
olen hyvässä kunnossa ja jaksan tehdä asioita,
ja sosiaalisuudesta on muutenkin elämässä
hyötyä todella paljon. Täysin win-win tilanne.

Eli ei muuta kuin maksullisia panemaan,
lenkille, punttikselle, ja baareihin naisille
puhumaan. Näin opit normaaleiden ihmisten
peliin tasaväkiseksi peluriksi, ja lopulta
kelpaat jollekin tavalliselle naiselle.

Kaikki yllä täysin IMHO.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jokujokujoku

31.10.2015 09:19

Olet ihan oikeassa muuten kuin maksullisten suhteen. Ja tunteista et tiedä kai myöskään. Keskityt lähinnä seksiin tekniikkana et kai ole kovinkaan kiinnostunut rakkaudesta ja ihmissuhteesta.

Noin niinkuin teknisesti uskoisin että seksiä saa hyvin noin.

WisdomBeyondYears26

26.12.2005 22:05

On minusta melko säälittävää kerskailla laajoilla seksikokemuksilla, tai tuntea ylemmyyttä vähän seksikokemusta omaaviin "luusereihin". Koska: yhdenkin ihmisen kanssa oppii kaiken seksistä, jos harrastaa sitä pitkän aikaa ja säännöllisesti, ei siihen tarvita lukuisia suhteita. Tai oikeammin - yhden ihmisen kanssa oppii miellyttämään JUURI HÄNTÄ, mikä onkin ainoa millä on väliä, jos tätä henkilöä myös henkisesti rakastaa. Ns. kokemus on hyvin yliarvostettua, koska jokainen meistä on erilainen, pitää eri asioista. Jos seksin oppii yhden kanssa, se ei välttämättä suju seuraavan kanssa.

Kuitenkin täysin kokemattomat yli 25 -vuotiaat miehet alkavat olla vaikeuksissa. Vähintään yksi pitkäaikainen suhde pitäisi olla ollut siinä iässä, ellei sitten ole Brad Pitt. Kuitenkaan yhdenillan sotkuista ei paljoa opi, ainakaan partnerin mieltymyksistä sen syvällisemmin. Lähinnä niistä oppii tunteettoman ja välinpitämättömän suhtautumisen seksiin. Enemmän erilaisista asennoista ja tyyleistä oppii juuri pitkäaikaisissa suhteissa, yhdessäkin, jos molemmat ovat oppimishaluisia.

Eli: minusta itseään pitkälle aikuisikään säästävät ovat idiootteja, mutta niin myös he, jotka panevat kaikkea liikkuvaa (ja vielä luulevat olevansa cooleja). Molemmilta jää elämästä se kaunein ja paras osa kokonaan kokematta - nuoren rakastuneen parin syvä ja kiihkeä rakkaus. Nuoruus on vain kerran, se on lyhyt, ja sitä ei kannata viettää A) selibaatissa B) loputtomissa irtosuhteissa. Molempia tulee katumaan, yhtälailla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Niddy

28.12.2005 18:35

Ei tosissaan taida pyöriä ihmisten mielessä mikään muu kuin yhdyntä, sai sitä tai ei..

Jos se on osa elämää, se on normaalia, eikä se ole edes tylsää, vaikka se olisi "tavallista". Pääasia kun osaa hoitaa hommat niin, että molemmat nauttii ja sekin hoitaminen on molemminpuolista.

Seksin kaupallistuminen ja tällaiset jatkuvat turhat artikkelit k.o. asiasta jaksavat kyllä puhuttaa. Turhia asioita kaikki. Rakkaus, romantiikka ja hauskat asiat kahden ihmisen välillä ovat tärkeämpiä, mutta harvemmin niitä pohditaan tai yritetään kehittää.

Välillä herää kysymys, ovatko miehet tyhmiä? Näin täytyy olla jos joka ikinen nainen jolla pikkuisen iho vilahtaa, saa viisarin vipattamaan. Toisaalta, eiväthän miehet voi tuolle heikkoudelle mitään.. Annettakoon heidän alkeellinen aivojenrakenteensa anteeksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nuutiainen

29.12.2005 16:17

Paljon puhetta tyhjästä.
Mä olen usein ihmetellyt tällaisia artikkeleja. Seksi on normaali osa elämää. Onhan se hienoa jos ensimmäisenä kumppanina sattuu olemaan se elämän rakkaus, mutta jos ei niin haloo, kyllä se yhtä ihanaa on se ensi kerta sen parhaankin kanssa. Ei se että ei ole enää neitsyt vie sitä pois.
Mä olin 14 kun menetin neitsyyteni. Suhde kesti melkein neljä vuotta, mutta sitten tuli uusia ja kyllä jokaisen kanssa ensi kerta on kuin neitsyyden menetys ihanuudessaan ja kuheudessaan.
Ja kyllä totta yhteiskunta survoo seksiä joka luukusta, mutta survoohan se muutakin arkipäiväistä...Ruokamainoksia, vaatemainoksia, automainoksia, mitä vaan. Miksi tehdä asiasta niin järkyttävä? Miksi palata aikaan jolloin ihmiset häpesivät ja pelkäsivät omaa seksuaalisuuttaan.
Ihminen on kumminkin seksuaalinen olento, siitä ei pääse yli eikä ympäri.
Minä ainakin odotan aikaa jolloin mainoksissa voi esimerkiksi kaksi naista suudella toisiaan eikä kukaan pidä sitä luonnottomana tai yliseksuaalisena kuten odotan aikaa jolloin ääntä ei tarvitse säätää minimille kun puhutaan asiasta nimeltä seksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joopas27

1.1.2006 08:07

No, ei se ihan tyhjästä.

Monet naiset nykyään asettavat kokovaatimuksia, joista ei sitten tingitä. Jos mies syntyy pienimunaiseksi, ei se ole mikään nauru nasia, vaan hyvin surullinen asia eikä miehen vika. Se on kuin yhteiskunta sanoisi tälle miehelle: "sinä et kykene rakastamaan". Sellainen on omiaan luomaan katkeruutta näissä pienimunaisissa miehissä - vaikka olisit muuten kuinka hyvä ihminen, et muka kykene rakastamaan. Voisin hyvin kuvitella että jotkut maailman sadistisimmista sarjamurhaajista ovat pienimunaisia miehiä, jotka naiset ovat torjuneet ja tästä on lähtenyt kasvamaan katkeruus koko naissukupuolta kohtaan.

Eli jos koolla on väliä (ei pitäisi olla) naisten ei pitäisi puhua siitä ääneen. Joistakin asioista on vain parempi olla vaiti.

Miehen muna on seksin (ja aikuisten välisen rakkauden) kannalta kriittinen eikä hän voi sille mitään. Naisten kokovaatimukset melkeinpä pilkkaavat samalla tämän miehen koko ihmisyyttä, joten naiset, miettikääpä. Moni mies ei edes osasisi miettiä asiaa, elleivät naiset puhuisi koosta ja sen merkityksellisyydestä. Itselleni ainakaan ei naisten rinnat merkitse mitään, kasvoissa ja sielussa on naisen kauneus. Itse osasin vasta aikuisena mitata vehkeeni pituuden, kun mediasta syötetty käsitys tarttui minuunkin, että koolla on väliä. Onneksi olen keskitasoa siltä osin, mutta pienimunaisissa miehisä on varmasti loistotyyppejä. Todellinen muna ei ihmisessä ole housuissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nuutiainen

2.1.2006 16:13

Huomasin tossa aijemmassa kommentoinnissani kuulostavan joltain munahaukalta tai feministin alulta ja se ei ollut tarkoitus. Haluan mielummin korostaa sitä että kaiken yläpuolella on kummnkin rakkaus ja siihen kuuluu seksi. Ja se on paljon korkeammalla kuin keskustelut munan pituudesta tai siitä milloin neitsyytensä menettää.
On onni rakastaa niin henkisesti kuin fyysisestikkin.
Ei minulla muuta:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

salamandery

4.1.2006 15:24

Kuulepas Joopas27, jos on pieni muna ja on kauhuissaan siitä asiasta, se ei tarkoita sitä etteikö moni mies osaisi suhtautua asiaan hieman rennommin kuin sinä. Nyt ei puhuta kuitenkaan kansallisesti surupäivästä mitä pienimunaisille miehille pitäis järjestää. Miksi naiset ei saisi puhua koosta ja kuinka paljon sillä on väliä kun miehet vastaavasti puhuvat aivan yhtä "tarpeettomia" naisten varustuksista ja niiden koosta.

Kyllä nyt kun aletaan puhumaan ihmisyyden loukkaamisesta jos naiset julkisesti puhuvat munan koosta niin menee aika paksuksi. Eikä sitä paitsi asioista pidä vain olla vaiti, liian monista OIKEASTi pahoista asioista vaietaan ja pistetään kaappiin ikuisiksi ajoiksi, vaikeneminen ei ole mikään ratkaisu. Ei se ainakaan kenenkään munaa isommaksi tee eikä varsinkaan auta niitä pienimunaisia miehiä yhtään sen enempää pärjäämään sen asian kanssa.
Kyllä suoraa pitää pystyä puhumaan asioista, luulis nyt helpottavan kaikkia osapuolia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joopa27

5.1.2006 00:02

Jaa. Eli jos sä olet syntyjäsi vaikka pieni, ruma ja tyhmä, sua helpottaa että joka puolella ihmiset haukkuvat sua pieneksi, rumaksi ja tyhmäksi? Muistuttaa siitä, että olisi parempi olla pitkä, kaunis ja älykäs. Tiedät sen aivan hyvin, mutta eikö helpotakin oloa mukavasti kun joku siitä muistuttaa koko ajan? Se tekee asian helpommaksi molemmille osapuolile, right?

Ja joo. Naisten tisseistä puhuminen on AIVAN eri asia kuin miehen munasta puhuminen. Pienet tissit eivät estä seksiä ja yhdännästä nauttimista, rakastelua. Pieni muna taas monien naisten mielestä estää.

Toisekseen, omassa kaveripiirissäni ei puhuta naisten tisseistä sen erityisemmin. Ei kukaan järkevä tosissaan voi väittää, että pienet rinnat tekisivät nätistä tytöstä ruman, tai epähaluttavan. Itsekin esim. pidän pienemmistä rinnoista, isot rinnat näyttävät rahvaanomaisilta AKA junteilta.

Mutta NAINEN joka puhuu munan koosta, että "sillä oli liian pieni, siihen suhde kaatui" loukkaa koko miehen mieheyttä, väittää, että hän ei ole kykenevä rakastamaan! VÄHÄN eri asia, kuin puhua rinnoista tai perseistä. Ne eivät estä ketään harrastamasta seksiä, ja jokaiselle rinta/pylly -muodolle löytyy ystävänsä ja kannattajakuntansa. Itse en ole koskaan valinnut seurustelukumppaniani tissien tai perseen perusteella, vaan kasvojen ja luonteen.

Ja kyllä. On sitä pahoja asioita, oikeasti vaikeita asioita, joista vaietaan, kuten lasten hyväksikäyttö ja seksuaalivähemmistöjen oikeudet. Mutta munan koko ei kuulu niihin.

Menepä sanomaan aviomiehellesi, että "liian pieni muna" tai mittailemaan viivottimella, voi tulla ympäri korvia. Se on miehelle arkaakin arempi paikka, asia millä ei koskaan pidä leikkiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

just...me

6.1.2006 01:42

dear joopa27,
jos ymmärsin oikein, niin sun mielestä naiset ei sais puhua miesten peniksen koosta, koska peniksen koolla on merkitystä seksin nautillisuuteen, toisin kuin naisten rintojen koolla, joka on vain plussaa. eikös tuo nyt ole aika kummallinen ajatuksen kulku:jos kaikki konstit on kokeiltu ja nainen tulee siihen tulokseen että seksi ei tämän miehen kanssa tunnu miltään kun sen penis on liian pieni ja kokee että tämä on suhteen loppu. miksi tämän naisen pitäisi jäädä epätyydyttävään suhteeseen? miehen peniksen koko on suhteellinen naisen kokoon ja tiukkuuden suhteen. liian pieni joillekkin naisille on sopiva muilla ja joskus jopa liian suuri toisille. joten ei se peniksen koosta puhuminen ole sen kummempaa kun rintojen koosta puhuminen, näyttää vaan siltä että miehet ovat asiasta erityisen herkkiä. lighten up!!!

kun luin aikaisempia vietejä huomasin että neitsyyden menettäminen maksulliselle naiselle on joidenkin miesten mielestä rohkaistava toimintamalli. ollan tyttöjen kanssa moneen otteeseen keskusteltu tästä asiasta ja aina on yhteisymmärrys se että mielummin seurustelisimme neitsyen kanssa, kun miehen joka on käynyt maksullisissa. jos saisin tietää että poikaystäväni olisi jossain vaiheessa maksanut seksistä nenettääkseen neitsyytensä tai muuten vaan huvin vuoksi, niin voin taata että se olisi suhteen loppu. ja voin kertoa että tämän mielipiteen jaan monien kannsa.

lopuksi haluaisin vaan tehdä selväksi että en tarkoita ensimmäisellä kommentillani että niin miehiä kuin naisiakin saisi nöyryyttää ja luokitella ulkoisten avujen perusteella, mutta jokaisella on makunsa ja halunsa, ja niin miehillä kuin naisillakin on oikeius ilmaista omansa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pikku-Biologi

6.1.2006 12:58

Seksiä mystifioidaan kulttuurissamme niin paljon että se karkaa mittasuhteistaan. Periaatteessa seksi on kuitenkin hyvin yksinkertainen toimenpide ja näytellyt suteellisen tärkeää roolia elämän kehittymisen ja ihmisenkin evoluution saralla. Mattikaan ei olisi nyt täällä jos hänen isänsä ja tämän isänisänsä olisivat olleet yhtä "ronkeleita".

Tämä selibaattitouhu nyt on tälläistä anoreksiantyylistä "elintasokikkailua", kun joidenkin ei enää tarvitse syödä elääkseen tai panna lisääntyäkseen. Jos aikuisella ihmisellä ei ole lainkaan sukupuoliviettiä, onhan se noin niinkuin elämän jatkuvuuden silmissä jotenkin epäsuotavaa ja poikkeavaa.

Seksi tuntuu kuitenkin, ehkä ihan tarkoituksellisesti, törkeän hyvältä, vaikka sitä harrastaisi vähän rumemmankin kumppanin tai pienemmän elimen kanssa. Tuollainen mattimainen ronkelointi kuulostaa lähinnä aikuistumisen pakoilulta. Mutta aikuisuus koittaa joka tapauksessa ja elämä rullaa kohti hautaa, vaikka henkilö päättäisikin jäädä kaikista sen luonteenomaisista piirteistä osattomksi.

Monien mielessä seksi tarkoittaa kaikenlaista aiheen ympärille rakennettua hörsöilyä ja mielikuvmatkailua korkeissa sfääreissä. Kaipa tämäkin on jotain tälläistä ihmiselle tyypiliistä mystisyyden kaipuuta, kun maailman luonnollisin asia voidaan muuttaa niin etäännyttäväksi kokemukseksi. Seksi on yksi maailman suurimmista bisneksistä ehkä juuri siksi, että sitä haudotaan siellä mielenperukoilla niin paljon. Mitäpä jos vaan rehellisesti pantaisiin välillä ja voitaisiin siten keskittyä pohdiskelemaan syvällisemmin jotakin oikeasti sen arvoisia aiheita.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joopatijoo.

7.1.2006 02:11

Ei liian ronkeleita, vaan yksinkertaisesti liika pieni muna, ei naiset lämpene. Joillekin se kohtalo napsahtaa.

Sitten pitää koittaa etsiä tiukkaa naista, mutta ei sitä kehtaa oikein ensitreffeillä kysyä, että "oletkos tiukka?"... Romantiikka aika kaukana siitä.

Entisaikaan tämmösiä ongelmia ei juurikaan ollu, koska seksikumppaneita oli keskimäärin vähemmän, irtosuhteet oli tuomitumpia ja ihmiset häveliäisempiä. Silläkin asialla oli hyvä puolensa:

Esim. omat 60 -vuotiaat vanhempani ovat tietääkseni toistensa ainoat, joten mistäpä he tietäisivät, miltä seksi jonkun toisen kanssa tuntuisi, ja onko sillä väliäkään heille. He ovat onnellisia ja rakastavat toisiaan. Tieto lisää tuskaa. Onnellisuus rakentuu niin monista asioista, seksi on vain yksi pieni niistä, mutta siitä voi sokaistua, ruveta luulemaan että se on kaikki.

Seksuaalisuudesta suurimman numeronhan tekevät lähinnä huomionkipeät perusjuntit, joilla ei ole oikein koskaan ollut mitään oikeaa sisältöä elämässä, esim. haastavaa ja luovaa ammattia, elämäntyötä, tai mitään oikeaa ylpeyden aihetta. Juurikin tämä Seiskaa lukeva kansanosa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joopatijoo,

7.1.2006 02:18

Tai City -lehteä. :D

CITY -lehti on pinnallisuudesaan ja ääliöpopulistises naurettavuudessaan jotakin uskomatonta. Joka kodin käsikirjanen: "Näin tulet bimboksi / tyhjäpääksi / urbaaniksi perusjuntiksi".

Toivon todella että kukaan ei ota niitä juttuja todesta, aivan lapsellista paskaa 90% jutuista.

CITY -lehdellä on vähän sama imago kuin pikkupojalla joka ajaa polkupyörällä ja huutaa äidille: "Äiti!!! Kato mä ajan ilman käsiä!!!"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

noniintaasjoo

8.1.2006 21:48

Miksi täällä puhutaan vain miesten selibaatista? Onko nainen, joka haluaa pysyä neitsyenä siihen saakka kun löytää vakituisen seurustelukumppanin ja sen takia on neitsyt vaikka 25v. ihan ok vai pihtari vai ruma läski vai mitä näitä nyt olikaan..

Kertokaapa mielipiteitä naisen neitsyydestä? Hyvä/paha?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tursas_

8.1.2006 22:39

Miehet haluaa olla naisen ensimmäisiä ja naiset miehen viimeisiä. ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ei neitsyt

9.1.2006 19:03

joillekkin ihmisille toista lähestyminen, seksi mielessä on iso askel,ujous tai huono kokemus saattaa aiheuttaa estyneisyyden. en tunne ketään aikuista neitsyttä mutta muutamaan kokemattomaan mieheen olen törmännyt.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vaikean_elämän_taivaltaja

9.1.2006 22:15

On huolestuttavaa lukea ja kuulla tuota marinaa ja marmatusta, joka tuntuu leviävän viruksen lailla - ympärilläni. En tiedä onko seksuaalisesti vapautuneita naisia edes olemassa... tai tiedän yhden mutta sekin meni jo ohi kun hänellekään ei kelvannut se, että minulla pitäisi olla mahdollisuus kokea ensin olevani vapaa valitsemaan vapaasti kenelle se sielu kuuluu parhaiten/eniten. Miksi vanhemmat opettavat pienokaisensa äärimmäisyyksiin estyneisyydessä?

Joku ei mene sairaanhoitajan oppiin siksi kun siellä joutuu hoitamaan viallisia ihmisiä, miksi itse pelkää joskus joutuvansa. (joilla on joku vaiva siis) Siitä "luonnollisesti" saattaa seurata ajatusyhtymä siitä kuinka parisuhde ja sitoutuneisuus kaiken sen ympäröivän tiedon pohjalta voisi olla ratkaisu siihen seksittömyyden ongelmaan, mikä voisi johtua esim. jalkojensa menetyksestä liikenneonnettomuudessa. En nyt selitä tätä tämän enempää, mitä tällä tarkoitan, mutta ehkä sinä ymmärrät sen mitä yritin tällä edellisellä selittää.

Miksei seksi voisi olla mukava liikunnan muoto mukavien liikuntamuotojen joukossa ja siten vapaaehtoisena lisänä meidän virallisessa koululaitoksessa?

Nyt vain trendipellet pärjää hyvin näillä markkinoilla kun heillä ei ole häpyä, mitä pelätä menettävänsä. Voi kumpa minäkin voisin luovuttaa joskus kaikista näistä vaivaavista ajatuksista ja toimia mukana yhteisessä ilossa, yhteisen hyvän puolesta.

Nyt elän suhteessa itseäni toistakymmentä vuotta vanhemman ihmisen (nainen) kanssa, vaikka toiveeni olisi olla vapaa... se nyt vaan on totta, että tylsä mies ei löydä seuraa vaikka olisikin hakenut sitä jo toista kymmentä vuotta.

tv. 24v mies, joka pettää salaisesti, mutta ei omaa ehkä, ei ainakaan vielä, lupaa jättää ketään; eikä näillä näkymin siksi sitä tule tekemäänkään. Ennen häntä elin täysin kuollutta elämää. On se vieläkin sitä mutta pari kertaa viikossa voin silti tuntea olevani tietyn systeemin rajoissa vapaa elämässä. Olen poistanutkin suhteemme jo kaksi kertaa mutta onneksi hänkin on ymmärtäväinen ihminen ja hänkään ei ole jättänyt minua edellisten hänelle sanottujen ajatuksien takia kovin kauaksi itsestänsä. Siis, ja tosiaankin, miksi joudun pettämään on se, että hän ei halua kuulla minun olleen kenenkään kanssa ja että suhteessa oleilematon mies ei tutkimustulosteni mukaan ole seksuaalinen olento. Eli siis, jos minulla ei olisi tätä parisuhdetta, niin ei minulla olisi mitään muutakaan. Tähän ongelmaan ei ole löytynyt käytännössä toimivaa ratkaisua vielä, sillä tietotaitoni vastapuolen viettien herättämisestä ovat selvästikin puutteeliset taikka ainakin varsin toimimattomat. Tietysti on tämä edellä kuvaamani äärimmäisen ohut lanka, jota joudun talssimaan edes tämän pienen vapauden tunteen nimissä.

Joskus, aina välillä, tapahtuu ihmeellisiä asioita (siis nykyisestä näkökulmastani katsottuna) ja silloin sitä niin kuin tavallaan ylittää itsensä ja ympäristönsä - ajatuksissa missä tahansa. Niitä odotellessa ja toivoessa, että ne eivät lopu, ennenkö on liian myöhäistä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

noniintaasjoo

10.1.2006 16:48

sori edellinen kirjoittaja mut en ymmärrä yhtään mitään..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kala Kokkelista

13.1.2006 14:17

Piti kirjoittaa tähän artikkeliin liittyen jo aiemmin. Täällä taas yksi naispuolinen neitsyt, ikää 24-v. ja vaatimukset miesten suhteen korkeammalla kuin mihin yletän. Turhautuneisuutta on havaittavissa, mutta en ole valmis luopumaan kritereistäni!!

Eli terveisiä vaan teille kaikille muille neitsyille! Ette ole yksin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MK.

13.1.2006 15:02

Täällä 24v.(kohta 25) neitsyt. Tuntuu et mitä enemmän aikaa kuluu kynnys harrastaa seksiä vaan kasvaa. Kaikki odottaa kuitenkin et tän ikäisenä olis jo hyvä sängyssä. Olis pitänyt tehdä se joskus 16 vuotiaana, silloin ei tarttekaan olla vielä hyvä. En todellakaan odota sitä Herra Oikeaa, mutta en halua ihan kenen kanssa vaan tehdä sitä. Pari kertaa olen mennyt baariin ja iskenyt jonkun jätkän ja ajatellut hoitaa homman päiväjärjestyksestä, mutta sitten tullut siihen tulokseen, että ne miehet ei ole ollu sen arvoisia, että olen mieluummin pysynyt neitsyenä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Da da

11.2.2006 16:25

22v neitsyt mies.
Parisuhteissa elämän aikana viettänyt reilusti yli 3 vuotta - pisin yli 2 vuotta. Toiseksi pisin about 6kk.

Pää vain kieltää kaiken huvin - mieli tekisi ja kroppa toimisi vaan ei vaan kertakaikkiaan pysty. Saas näkee jos psykologi osaisi sanoa jotain asiaan.

Ja sitten taas uudestaan takomaan päätä seinään. Plussapuolena oma huumorintaju osaa arvostaa tilannetta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

natunen

12.2.2006 14:39

Miehet: uskokaa pois, monet kokeneet ovat varmasti surkeampia kun te ekalla kerrallanne. pelko pois ja devirginoikaa itsenne vaikka olisitte jo 45

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mimmiimi

17.3.2006 13:02

mä harrastan seksii tulkaa vaan harrastaa multa sitä saa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Buddy Love

30.3.2006 14:15

Luonto inhoaa neitsyyttä - jäädytettyä saatavaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kuklux

1.5.2006 18:11

Itselläni on hirveä peniskompleksi, osittain kai exäni takia, joka sanoi sitä turhan pieneksi. Tosin samainen eksä oli tajuton jakorasia, petti minuakin jonkun kanssa, ja sen partneriluku kautta aikojen oli lähempänä sataa kuin kymmentä. Silti olin ainoa jonka kanssa hän sai orgasmin. Nykyisessä onnellisessa suhteessani saan naiselleni niin lukuisasti orgasmeja kuin ikinä haluan, seksi ei voisi olla parempaa, ei oikeasti. Ja hänen mielestään sekin on hyvän kokoinen ja tuntuinen. Siitäkin huolimatta yhä murehdin kokoasioita ja vitsailen sen pienuudella. Se on kumminkin 15-16cm. Ja seksissä se toimii kuulemma täydellisesti. Silti yhä mieltäni kaivaa ettei se ole isompi. Aika sairasta, mutta niin se vain on. Perkele.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pööö

1.9.2006 18:30

mul on seitsemänsenttii,naiset?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Arnoldi_

25.9.2006 20:09

Tuolla kommentoi "Mies 29", että jos vuodet menevät yli 25:n miehellä ilman ainuttakaan seksikokemusta, niin siitä ei enää pahemmin nousta.

En voisi enempää eri mieltä enää olla. Oma poikuus lähti 26-vuotiaana. Nyt olen 27 ja naisia takana 15, joista monen kanssa olen ollut monen monta kertaa ja itsevarmuus kasvaa koko ajan yhä.

Miksi monet ajattelee niin itsesäälivästi sen sijaan.. se on ainut asia, joka voi estää kehityksen. Samalla tavalla kääntämällä asenteet positiiviksi voi yhtä todennäköisesti onnistua kuin kääntämällä negatiivisesti ja epäonnistua.

Ei se ole niin vaikeaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

:'(

11.10.2006 02:21

Olen 21v neitsyt mies, ja tosi heikosti varustettu :( Aikaisemmin keskuteltiin, että naiset eivät sais puhua miesten "koosta". Eihän sitä voi kieltää, mutta miehet kuten minä toivovat, ettei siitä keskusteltaisi kovin julkisesti ainakaan. Joillekkin miehille, varsinkin nuoremmille, se on kova pala jos vittuillaan pienestä munasta.

Kynnys harrastaa seksiä tosiaan kasvaa ainakin omalla kohdallani. Olisimpa saanut joskus teininä hoidettua asian pois, tuntuu että on jo liian myöhästä. Olisi kuitenkin kiva tietää, mistä siinä hommassa jota "yhteiskunta survoo joka luukusta" on edes kysymys. Sanotaan, että pientä kokoa voi yrittää hyvittää opettelemalla tyydyttämään naisen mulla tavoin. Eli jos joskus jostain syystä käy niin, että saisin seksiä joltain naiselta, on aika todennäköistä ettei kyseinen nainen saa mitään tyydytystä, koska olen ihan kokematon enkä osaa näitä muita tapoja. Itsetunto on siis miinuksella. Ja eihän tuntemattomien naisten kanssa pitäisi edes harrastaa suuseksiä ettei taudit leviä.

Eikä kukaan ole tehnyt opasta pienimunaisille miehille. Välttääkkö yhden illan suhteita, yrittääkkö etsiä kokeneita vai kokemattomia naisia, tehdäkkö itsemurhan, onko apua jos yrittää valita hoikempia onko ne tiukemia, omistaakko elämänsä open sourcelle tai tähtitieteelle jotta unohtaa koko seksin, mistä tunnistaa naiset joille koko on tärkeä puhumattakaan kaikkein tärkeimmästä kysymyksestä: mitkä on pituus/paksuu -rajat, jotta on epätavallisen pieni, jota valtaosa naisista pitää riittämättömänä???

Asia kiusaa mua joka päivä ja tätä menoa oon jo ensvuonna 22v neitsyt ja niin edelleen. Maksullisetkaan naiset ei tunnu oikealta ratkasulta menettää neitsyys. Voin kertoa, että kyllä vituttaa ja masentaa. Täytys varmaan saada joku aivosyöpä josta jos parantuis osais ehkä arvostaa tätä *askaa! Nuoruus eli aika "villeille kokeiluille" menee ohi tässä pikkuhiljaa. Plussapuoli tylsässä elämässä on, että on hyvin aikaa kouluttautua ja täytyy sitten vain toivoa, että sanonta "raha ei tee onnelliseksi" on valetta! :'(

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

;//

12.10.2006 23:08

Joo minullakin on suuri koko ongelma.Olen 20v neitsyt ja minulla on 15/5cm. Joten en ole uskaltanut harrastaa seksiä kenenkään kanssa vaikka mahdollisuuksia olisi ollut useita, koska "pelkään" kokoni puolesta ja että pari kenen kanssa harrastan seksiä kertoisi/juoruaisi mitä nyt ikinä tekeekään kavereilleen jne..

Mitä pitäisi tehdä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

:'(

15.10.2006 17:00

15/5cm... mikä ttu toi /5 on? jossei se tarkota jollain tavalla et sul ois epätavallisen ohut ni vitun idiootti :D KOLMASOSALLA miehistä on LYHYEMPI ku sulla. Eikä todellakaan YLI 1/3 miehistä (eli lähes puolet) surkuttele ettei voi panna kun on liian pieni muna. kato ite josset usko: http://netti.nic.fi/~populus/koko.html

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seksitön

16.10.2006 21:09

Pieni ei ole aina se ongelma. Liian suuri voi myös olla ongelma. Olen kihloissa ja ollut kumppanin kanssa yhdessä 2 vuotta. Tuona aikana ei ole seksiä ollut, koska minulla on liian suuri, joten hän ei uskalla kokeilla. Olen vielä neitsyt, toinen ei ole. Asia vaivaa kyllä aika pahasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rfsu

21.1.2007 15:00

Itse menetin poikuuteni nykyisen vaimoni kanssa, joka siis on ensimmäinen ja ainoa seksikumppanini 24 vuotiaana. Nyt voin sanoa että olisi kannattanut aloittaa aiemmin sillä en pysty saamaan orgasmia pillusta. joudun hyvin usein runkkaamaan ja aivan viime hetkellä laittamaan takaisin pilluun jotta voin laueta sisään.

Mielestäni tämä johtuu siittä että penikseni on tottunut omaan käteen eikä pilluun.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

enmiekeksim

7.4.2009 23:54

siis tuo 15/5 tarkoittaa luultavasti sitä että kyseisen herran elin on innostuneena 15 cm ja tylsistyneenä 5 cm. Tuskin se läpimittaansa kuuluttaa. No, itse olen 19-vuotias ja neitsyt (tyttö). Kukaan ei ole kysynyt, joten asia ei ole koskaan ollut ajankohtainen. Otan selvää asioista siltä varalta että niille tiedoille tulee joskus käyttöä mutta isäni "herttaisten" neuvojen ("et voi koskaan tietää onko se toinen sun kaa ainoastaan kun ei parempaa saa") ja yleisesti tarjonnan puutteen vuoksi jotenkin epäilen asiaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi