Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Mikä helvetti siinä on, että...  5

* Kun olet sinkku, vonkaajat on joko hirvityksiä tai sitten niitä ei ole ollenkaan

* Kun olet varattu, vonkaajia tulee ovista ja ikkunoista ja muutama lupaava uroskin joukossa

* Kun yrität laihduttaa, lihot

* Kun tarkkailet syömistäsi ja liikut runsaasti, lihot

* Kun et laihduta tai tarkkaile syömistäsi etkä liiku, lihot

* Kun lähdet arki-iltana yhdelle kaljalle, päädyt kotiin umpitunnelissa valomerkin jälkeen. Ja hauskaa oli!

* Kun odotat jotain megabileitä kuukauden ja ne vihdoin ovat, viina ei nouse päähän, seura on perseestä ja viimeistään klo 2 tekee mielesi häipyä paskoista bileistä kotiin

* Kun koittaa lauantaiaamu, ja saisit nukkua pitkään ilman herätyskelloa, heräät itsestään aamulla klo 7.30 pirteänä kuin peipponen

* Kun herätyskello herättää sinut arkiaamuna klo 7.30, tuntuu kuin olisit kuollut

* Kun saat lomasi järjestettyä heinäkuuksi, koko heinäkuun sataa ja elokuu on kaunis kesäkuukausi

* Kun viimevuodesta oppineena järjestät kesälomasi elokuuksi, koko heinäkuun paistaa aurinko ja on +30 astetta, istut toimistossa perse hiestä märkänä. Ja sanomattakin on selvää, että koko elokuun sataa ja hyvällä tuurilla on +15.

* Kun edellisten kahden vuoden vittumaisen kesäloman jälkeen buukaat perheellesi ovelasti aina niin paskojen kelien kesäkuuksi 3 vkon sukellus matkan thaimaaseen, tulee ensimmäinen poikkeus 25 vuoteen, ja juuri nämä 3 vkoa kesäkuussa ovat ennätyksellisen lämpimät. Merivesikin. Loppukesänäkin tehdään uusi ennätys, nimittäin sademäärissä.

* Kun lähdet kauppaan hakemaan loppunnutta vessapaperia, ostat 50€ kaikkea, muttet vessapaperia

* Kun olet himoinnut/unelmoinut jostain tyypistä, ja myisit vaikka äitisi saadaksesi hänet. Ja vihdoin kun viikkoja, joskus jopa kuukausia, kestänyt piirityksesi alkaa tuottaa tulosta, on kiinnostuksesi hävinnyt tuhkana tuuleen. Ja sanomattakin selvää on, että myös seuraava kiinnostuksen kohteesi on varattu/muuten vaan saavuttamattomissa

* Kun huomaat ohimollasi orastavan finnin, ja päätät, ettet koske siihen koska tiedät sen vain pahentavan tilannetta potenssiin sata, lääpit ja hiplaat ja rutistat avutonta finnin alkua niin, että tulehdus leviää ja kasvaa moninkertaiseksi märkärupea muistuttavaksi ällöklimpiksi, joka paranee vasta viikkojen toipumisen jälkeen (tässä välissähän ehdit monta kertaa repimään ruven pois ja jälleen pahentamaan tilannetta)

Tässä muutama ihmetyksen esimerkki.

Lisäyksiä otetaan vastaan!


Voi ei, SÄTTI ei toimi!  2

Siis mitä mun oletetaan saavan työpäivän aikana valmiiksi, kun sätti ei toimi??

Melko ärsyttävää.
Miltei yhtä ärsyttävää kuin se, että Edisonissa on käytössä kaksi ovea. Ei yhtäaikaan, vaan erikseen!
Ja just ku koittaa tehdä coolia entraanssia (sisääntulo), tajuat et tää ovi ei nyt sit olekkaan käytössä. Saatana ku raivostuttavaa.

Sit seki on ärsyttävää, että mä hävitän aina kaiken. Useimmiten vain hetkeks, joskus kokonaan. Äiti aina sanoo papereistaan, et ne ei koskaa ole häviksissä, vaan väliaikasesti säilössä paikasta, josta juuri nyt ei ole tietoa.

Tällä viikolla mun elixian kortti oli kadoksissa 24h, löyty sitte sieltä vastaanotosta, oli pudonnu pukkarin lattialle. Tai teknisestihän ottaen se oli hukassa vain noin 30min, koska sen ajan etsin sitä. Kunnes se siis löytyi.

Nyt on hukassa mun lemppari tumput. Ihanat pehmeet lämpimät tumput. Ja sormikkaatki, mut niil ei ole nii väliä. Sitten on kadoksissa mun lempilenkkipipo, jota myös mustikaksi kutsutaan värinsä vuoksi. Se on tosi ärsyä, ettei ole löytynyt, koska oli niiiiiiin hyvä lenkkipipo, eikä se kutittanutkaan lainkaan.

Sitten on ärsyttävää se, että maailmassa on ihania miehiä ihan liikaa. Tai ehkä tää on lohdullista. En ole vielä varma.

Sitten on tosi ärsyttävää muuten se, että naapurissa asuu tappeleva pariskunta. Eikä hallitus halua häätää niitä ku ne on vanhuksia ja omistavat siis asuntonsa. En nukkunut viime yönä montaakaan tuntia.

Ja nyt siis kun sätti ei toimi, mä en voi mennä valittamaan mihinkään näistä ärsyttävistä jutuista. Työntekoa se häiritsee sillä tavalla, et usein sätti pyörii mulla täällä läppärissä koko päivän päällä. Jos odotan laskuja tulostuvaks tai haluun pidän taukoa, tulen lätisee sättiin. NYT, kun se ei toimi, mä käyn minuutin välein tarkastamassa, josko se jo toimis.

Onneks mä en ole velvollinen tilittämään tekojani kellekkään. Et tavallaan ei haittaa vaikkei aina oliskaan niin tuottelias. Itseasias olinki suunnitellu et laitan huomenna paperit kuntoon, kun olen toimistossa yksin ja on todellinen työrauha.

ÄÄH, nyt on pakko äkkiä mennä kattoo joko se sätti jo toimis.......