Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Unelmien romuttamo  1

Oon huomannu, että monet asiat kuullostaa teoriassa paljon ihanimmilta ja romattisemmilta kuin ne sitten toteuttaessa onkaan. Pari esimerkkiä:

*Kuusenhakureissu: ystäväni muutti kaupungilta maalle, ja oli ihan mehuissaan, kuinka ihanaa on jouluna lähteä etsimään joulukuusta metsästä. Kun tähän asti olivat ostaneet kuusensa torilta.

Mun muistot kuusimetsästä on kaikkea muuta ku ihania: Lähdetään koko perhe hevonkuuseen autolla, matka kestää ainakin tunnin ja siinä ajassa tuossa mulle ehti tulla jo takapenkillä paha olo. Lähdettiin rämpimään upottavaan lumihankeen. 5 minuutin kuluttua helvetillinen hiki, toppasaappaat kuitenkin jo likomärät kun lumi on kastavan märkää. Äidille ei kelpaa mikään kuusi, jokainen vastaan tuleva on joko liian korkea, matala, leveä, laiha, tuuhea, toispuoleinen tai vino. Rämmitään koko perheen voimin tuntitolkulla hangessa ettiessä sitä täydellistä kuusta. No kello kolmen jälkeen alkaa hämärä hiipimään metsään. Eväät on syöty ja kaakaot juotu, kauhea kusi hätä. Mut ei näin kylmässä voi mennä kyykkypissalle, ku luntakin on niin paljo et perse jäätyis.

Isä tekee huomion, että olemme eksyneet. Hämärä vaihtuu pimeäksi, varpaista on tunto hävinnyt jo tunteja sitten, lits läts kuuluu saappaista. Kauhea kusihätä, niin että ottalohkoakin kivistää eikä oikeaa kuusta ole vielä löydetty. Hiki on vaihtunu kylmän ja märän tunteeksi kalsareiden ja toppahaalreiden välille. Paniikkki loistaa vanhempien kasvoilta, kun pimeä alkaa taittua edelleen pimeämmäksi, eikä ketään tiedä missä ollaan.

Vahingossa törmätään aikaisempiin jälkiimme ja lähdetään niitä seuraamaan taskulampun valossa. Kauhea nälkä ja pissahätä. Jalat pitää varmaan amputoida. Eikä oikeaa kuusta ole vieläkään löytynyt. Jälleen tunnin rämmittyämme osumme tielle, jonka varressa auto on. Jee!

Mut ai niin, se kuusi. Eikun eka auton vieressä oleva vino, harva, liian lyhyt ja kaikin muun tavoin epäsopiva kuusi auton katolle ja kohti kotia.
On ne NIIN ihania ne kuusenhaku reissut.

* Polkypyöräretki ahvenanmaalle: nykyinen kumppanini halusi lähteä ahvenanmaalle pyöräilee, koska se olisi tosi ihqua telttailla ja nähdä luontoa ja pyöräillä. Niinku periaatteessa joo mut kokemuksesta karaistuneena mieluummin nykyään surffaan netissä katsellen kuvia ahvenemaasta ja syöden mansikoita ja kuvitellen autenttista tunnelmaa. Sillä, etukäteen valmistellessamme reissua kysyimme Ahvenanmaalta juuri palanneelta äidiltäni onko siellä paljon mäkiä. Mullahan ku oli joku vanha 3-vaihteinen mummonpyörä, jolla olin reissuun lähdössä, niin vastaus kuului "ei siellä mitään mäkiä ole."

Veljelläni oli kahdenhengen teltta, joka päätettiin lainata, koska "kyl me siin ny jotenki mahdutaan nukkumaan."

Mieheni ei myöskään ottanut mukaan makuualustaa, sillä "vitut armeijassakaan sellasia ollu, kyl makuupussi on iha tarpeeks pehmee."

Juu no suunnitelmissa oli sitten lähteä matkaa Kustavista yhteysaluksella. Josta meinasimme tietenkin myöhästyä kun myöhästyimme lossista. Paniiiiiiiiikki iski, mutta ehdittiin. Yhteysalus vei meidät pieneen saareen, jonka läpi meidän piti polkea n 15km päästäksemme toiselle yhteysalukselle. Ja juuri silloin päätti ukkosmyrskypilvi juuttua juuri sen saaren päälle ja sen tunnin kun me poljimme, satoi kuin saavista kaatamalla. Jahka saavuttiin toiselle rannalle, alkoi aurinko paistaa.

No uusi yhteysalus vein meidät Ahvenanan maalle. Perillä sitä 4 km pitkää miltei pystysuoraa mäkeä katsellessani tuli mieleen se äitini lause "ei siellä mitään mäkiä ole", että tosiaan, äiti oli täällä autolla. Eikä tämä mäki todellakaan ollut ainoa eikä viimeinen. Ja tiedättekö mikä niissä mäissä vituttaa eniten? Niiden laelle saa punkea 20 min, ja vihdoin kun alamäki koittaa, sen hurauttaa alas 2 min ja taas koittaa uusi ylämäki. Saatana.

No ekalla telttailualueella oli ihan kivaa, PAITSI ne yleiset suihkut ja vessat. Saksalaiset turistit oli vetäny sellaset bratwurstit, että kaikki vessat ihan tukossa ja se paskan haju oli ihan sietämätön. Ja ekana yönä sitte huomattii, ettei se mun 190cm pitkä ukkoni sinne telttaan mahtunu pitkällee. No hän päätti sitte nukkua niin, et jalat menee oviaukosta. Arvatkaa vaan satoko yöllä? Joka vitun yö mä herään siihen, et ukko huutaa "saatana huomenna lähdetää kotii, mulla on jalat iha märät ja makuupussiki vaa litisee". Ja jos tää kohtaus meni ohi, seuraavaks mää heräsin siihe, että nukuin vitun kylmällä ja kovalla maalla, kun ukko oli "vähän lainannut" mun makuualustaa unissaan (tai niin se ainakin väitti) törkkäämällä mut siitä maalle ja vallaten sen patjan itelleen.

Ja tämä show muuten toistu joka yö.

No meidän päivän polkupyöräily matka oli sellanen 30km. Mä ajattelin että sillai rauhas fillaroidaan ku ei siihe ny menis ku 3 h ja nautittais nähtävyyksistä kuten Kastelholman linnasta. Siis mä ajattelin. Mies ei.
Kastelholman linnan pihalla se viihty ehkä vartin, ku ois jo pitäny jatkaa matkaa ku oli johonki niin kiire (haloo me ollaan lomalla). Lisäks välimatkat poljettii niin kovin ku päästiin, eikä mitään pysähdytty katsomaan. Esimerkiksi yhdessä poukamassa oli tosi iso parvi joutsenia, ja mä sanoin et, "kato kulta ku tuol on noi pal joutsenia" niin hän vastas "niit ny o joka vitun järvessä." Tosi romanttista. Ja täysillä ohi.

Eikä niillä leiriytymisalueil ollut todellakaan mitään tekemistä, ennekuin päästiin Maarianhaminaan. Et meni tosiaan vähän ohi se, et miks äiäl oli nii kauhee kiire ja paniikki sinne leirintäalueen puhisemaan stressaantuneena ku " ei o mitää tekemist, mitä sit tehtäis".

Et se siitä rentouttavasta ja romanttisesta leireilystä.

Juu no täs oli vaan pari esimerkkiä, muistan et kerran näitä kelatessani keksin montaki esimerkkiä, joissa todellisuus ei tosiaan vastaa mielikuvaa. Jos nämät mieleeni muistuvat, jatkan niistä sitten ensikerralla.


Onko koolla sittenkään väliä?  1

No niin.

Kuten sanottua mun bestis alko tossa parisen kuukautta sitte sinkuks. Ja mähän elän täysillä omaa sinkkuuttani sen kautta, aivan niinku vanhemmat voi elää omia jäkis/jalkapallounelmiaan lapsensa kautta raahaamalla niitä väkisin harkkoihin ja antamalla vitun hyviä neuvoja ja kyselemällä tyhmiä.

No siis samalla tavalla mä varmaan yllytän kaveriani surman suuhun, kun se on vaan niin hauskaa sitte jälkikäteen niitä ihmetellä. Ja mehän jaksetaan uhrata aikaamme pohtimalla näitä elintärkeitä kysymyskiä. Tai siis ainakin niihin kysymyksiin liittyy elin...

Noh tässä eräänä viikonloppuna mun kamu siis pääsi sen i-luokitukse saaneen herrasmiehen punkkaa jo toistamiseen, ja nyt ei ollut edes superkänni esteenä seksille. Juu.

Muita esteitä tosin sitte ilmaantu ja roppakaupalla. Jeppellähän siis on iso, mutta ilmeisesti se on lintsannut kaikki bilsan tunnit, koska sillä ei mitä ilmeisimmikään ole mitään tietoa mitä sillä isolla pitäis tehdä.

Tissien leipomisen miehet ilmeisesti oppivat jo taaperona, sillä se onnistuu mitä surkeimmaltakin urpolta, vaikka tuskin he pysähtyvät miettimään hetkeksikään, miltä se runttaaminen naisesta tuntuu.

Mutta muuten. Mitä löytyy tissien yläpuolelta, siitä tällä komistuksella ei siis ollut hajuakaan. Kieli ja huulet on tehty suutelemiseen, ei kuolan valuttamiseen juuri ku sähelletään esileikkiä.

Ja se mitä löyty tissien alta oli herralle kuulemmä täysin musta aukko, tai pikemminkin karvainen bermudan kolmio. Eli ei mitään tietoa, miten näillä seksin kannalta tärkeiden alueiden kanssa tulisi toimia.

Noh ei saanu kamu seksiä, kun kaikki kiinnostus häipy herran kädettömyyteen. Ja siis kuitenkin kyseessä ihan aikuinen herra, ei mikään keskenkasvunen kolli.

No juu, pointti siis tässä hommassahan on se, että kaikki ne kimpaantuneet tyypit, jotka mulle sätissä tulee loukkaantuneina huutamaan " pitäs tollasen huoran saada joskus kunnon munaa", niin voi nyt vähän lohduttautua tämän tekstin tarkoituksella, joka siis kuuluu:
koolla on väliä, muttei sekään välttämättä aina auta.

Elikkäs paljon parempaa jälkeä voi saada sillä, että on käynyt bilsan tunnilla, ehkä omannut jonkun söpistyttiksen lukioaikoihin, jonka kanssa on kaikki nolot äänet ja asennot testattu niin monta kertaa, että tajuaa vähän siitä mitä kaikkea seksiin kuuluu ja mistä toinen saattaisi jopa nauttia.

Eli ny kaiki p-i -luokan pojat (joilla on siis etulyöntiasema kokonsa puolesta tyydyttää nainen), seksikirja käteen tai kvg.


Pippelien kokoluokituksesta  4

Me ollaan bestiksen kanssa tässä kelattu, millasta olis olla pienipippelinen mies. Ei kovinkaan hääviä.

Itsellekkin on joskus ammoisina sinkkuaikoina käyny niin, että sänkyyn on eksyny niin onneton värkki, että peli piti puhaltaa jo siinä vaiheessa poikki, koska "hei nyt tuli pahaolo, tää huone alko pyörii."

Jos sama kävis nyt, saattais olla, ettei pokka vieläkää kestäis kertoo poikarukalle totuutta:"hei iha kiva sä oot mut tosta sun pikkurillivekottimesta ei vaan ole mihinkää. ei mitään hlökoht, älä vedä herneit, mut se o ny moikka!"

Bestis oli iha fiiliksis yhdest urheilijapojast, ja kauan ne leikkiki kissaa ja hiirtä. Kunnes vihdoin parinvuoden säädön jälkee menivät yhteiseen punkkaan tutkimaan ihmisen anatomiaa. Ei ollu paljo tutkimista, ainakaan miehen puolella. Niin oli onneton, ettei voinut edes olla varma harrastettiinko sitä seksiä vai ei. Ja tämä tarina siis päättyi niin, että vaikka miehessä ulkoisesti MUUTEN oli kaikki kohdallaan, häipy kaverini koko kiinnostus vaan ja ainoastaan siksi, ettei seksi tuntunu miltään.

Tästäpä pääseekin siis aiheeseen, millainen sielunelämä pienipippelisillä pojilla oikein on? Voisinpa suoraan väittää, että mies, jos epäilet että sulla on pieni pippeli, olet luultavasti oikeassa.

Nainen ei sitä ikinä sano sulle suoraan, koska on jotenkin meidän selkärangassa se, että se loukkaisi sinua niin pahasti, ettet siitä toipuisi. Jos sulla on tyytyväinen tyttöystävä, siihen löytyy syyksi joku näistä kolmesta: joko a) tyttösi ei ole koskaan saanut kunnon munaa, ja luulee että seksin pitääkin olla sellasta ei tunnu missään tyylistä äheltämistä
b) tyttösi ei vaan kehtaa sanoa sinulle mitään
c) tyttösi on pissis ja sulla hieno auto.

Jos olet kuullut lauseen "koolla ei ole väliä", siihenkään ei kannata tuudittautua. Kyllä sillä on. Ja aina! Tekniikkaa auttaa vaan sitten viimeistelyssä.

No me ollaan kamun kans sit jotenki päädytty luokittelee pippelien kokoja:
p=pieni pp=pienen pieni ppp=pienen pienen pieni, kun kerran pohdittiin miten sen kauniisti sanoisi.

Eli tätäkin poikarukkaa jota ystäväni kerran kokeilei, kutsutaan etuliitteellä pp. Noh. Vappuna mä sain kamulta ihq viestin: "niin mikä on sitten p-luokituksen vastakohta ;D??"

No se on i= iso ii=ison iso tai iii=ison ison iso.
Me alettiin sit pähkäilee et jos janan toisessa päässä piilee ppp ja toisessa iii, ovat iii luokituksen pippelit (tai hehtomunat) huomattavasti harvinaisempia kuin ppp:t tai pp:t. Eli sinä pienimunainen mies, älä vaivu synkkyyteen, vaan luultavasti kuulut siihen suurempaan vähemmistöön. Pienempi vähemmistö on siis ii:t ja iii:t.

No mutta jottei miehet nyt säntää viivottimen kanssa pähkäilemään vessaan kokoluokitustaan, sanottakoon se, että janan keskiosa on yleensä toimivin ja haluttavin. Eli p:n ja i:n väliin mahtuu monta sopivaa.

Lopuksi on vielä todettava se, että kyllähän miehetkin puhuu naisten kuppikoosta (vaikka harvat niistä tajuaa mitä ne tarkottaa), niin eikös tämä ole vain tasa-arvoista alkaa lajittelemaan miehet kokoluokkiin?

Harmi vaan ja epäreilua sinänsä, että naisten kuppikoosta pystyy jo jotain päättelemään vaateetkin päällä. Miehinen yllätys tai pettymys selviää vasta silloin, kun yleensä kaikki on jo liian myöhäistä.

Ja AINIIN!

Me ollan myös pähkäilty tieteellisen formulan alkeet, joilla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus ratkaista pippelin koko jo etukäteen!

Sillä olemme tulleet tarkkojen empiiristen tutkimusten valossa siihen tulokseen, että pippelin koko korreloi suoraan nenän koon, kengänkoon ja henkilön koko pituuden kanssa. Esim. edellä mainutti urheilija oli n. 170cm pitkä, kengän koko 40 ja nenä oli...noh pieni. Vastaavasti jos uros omaa kookkaan tuulenhalkojan, kengänkoko vähintää 45 ja pituus 185 ja ylöspäin, alkaa olla pisteet melko korkeella.

Ihan vielä ei olla päästy siitä yhteiymmärrykseen, miten tämä kaava vielä saadaan toimintakuntoiseksi. Siitä saa huolehtia matemaattisesti lahjakas ystäväni. Mutta, naiset! Miettikää mikä mahdollisuus olisi, mitata miehen nenän ulottuvuudet, katsastaa kengän koko ja kysäistä pituus ja voila, baarimikko voi sinulle laskea sen koon sinulle kaavallamme! Ei tarvitse kahta kertaa miettiä, että kannattaako raahautua hitaita tanssimaan vai ei!

Patentti on siis varattu meille ja tulevat rahavirrat voitte suunnata Maltan tilillemme!