Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Rasisti adoptoi neekerin?  2

Vaikka jokapaikassa pauhataanki justiinsa ilmastonlämpenemisestä, ni mua ei lämpeneminen haittaa.
Onhan se kauheeta että söpöt jääkarhut kuolee pois, muutama miljoona ihmistä rannalla jne. Mut oli se silti kivaa, että pääsin vielä joulukuussa fillarilla töihin.

Monta kertaa olenki miettiny, ettei tänne varmaankaan kannata tehdä lapsia. Niillä vaa kauhee huono omatunto ku perivät paskana olevan maapallon. Voisis kyl kuvitella kasvattavani jonku pakolaisen ja tarjota sellaselle kodin, jossa taloudellisesti ois taattua ruokaa pöydässä ja puhtaat vaatteet ja koulutuskin vielä. Ainakin tällä hetkellä, voihan se aina olla et teen hlökoht konkurssin, mut sitä en jaksa pelätä.

Kyllä sellasta varmaan oppis rakastamaan, kyllähän mun kissatki on niinku perheenjäseniä. Ja saa parhaan mahdollisen palvelun. Kaveri totes mulle et s "sitä neekeriä saat sitte iha yksinäs rattaissa työnnellä", eli seuraa rattaidentyöntö reissuille o turha tuolta osotteesta pyytää.

Mut eihän neekeri o neekeri jos se o suomessa kasvanut? Siis eiks tärkeintä oo ne tavat, maassa maan tavalla jne. Kyl muaki ällöttää baarissa ne turkkilaiset jotka menee sääret nähdessään sekasi eikä tajua et sääret ei o suomalaisen naisen mielestä vielä suostumus seksiin tai avioliittoon. Tai kymmeneen ahmediin. Ja kerran melkeen pelästyksestä lensin onnelan rappusissa selälleen ku yks niiiin musta ettei oikeesti erottanu ku hampaat ja silmämunat tarras olkapäästä.

Koskas musta tulikaan tälläne rasisti? Oikeestaan mun mielipiteet ei niinkää tosiaan o kiinni ihonvärissä tai muissa ulkoisissa merkeissä. Se on se käytös.

Lukion ekalla oltii äitin kanssa marokossa. Mä olin just dissannu mun pilotin ja vaihtanu buutsit korkkareihin. Niimpä tykkäsin sit ku laihaki olin viel pistää päälle jotai minaria ja toppia, kun en paremmin tienny. Jos oisin, oisin laittanu marokonmatkalle pilkkihaalarit.

Se oli karsee kulttuurishokki, miten mua siällä kohdeltiin. Naisella ei o arvoa, ei tahtoa ei mitään. Sillo mua alko vähä epäilyttää mokkakäsien hyväntahtosuus. Tai tasa-arvo käsitykset (nyt naurattaa jo, mut mitäpä lukion ekaluokkalainen mistää mitään tietää).

Joo sitte mä kokeilin seurustelua suomalaistuneen espanjalaisen kanssa. Oli se tumma, oli se tulinen ja vuoden verra iha in LÖÖV. Sitte ku tuliki ero ni jumaleisson mikä sekopää siitä kuoriutu. Mustasukkanen stalkkeri, monen kuukauden piina. Sillo mä päätin et tanskaa kauempaa en lähde miestä ettii. Et jos eurooppalainenkin mies voi niin huonosti käyttäytyä ja naisia alentavat käsitykset tuli kyllä erossa esille liikaakin.

Kuitenkin mä katson olevani suomalaisessa mittakaavassa sovinisti. Et tajuan kyl miks miehet pärjää paremmin. Naiset on niin katellisia, ettei ne ehdi tehdä uraa ku kadehtivat naapuriämmän rakennekynsiä. No eniveis. Mistäs mun pitikää kirjottaa?

Nii kaipa täs oli sellanen tausta, että mitä siihen neekerikäsitteeseen sitte kuuluu. Onks se vaa ihon väri vai myös siihen lisättynä kulttuuritausta?
Kai tälläsestä rasistista (kun en koe olevani ällöttynyt muusta kuin suomalaisesta viitekehyksestä katottuna huonosta käytöksestä naisia kohtaan) voi tulla hyvä neekerin äiti?

Joo tää oli tosi epäjohdonmukasta, mut hyvä paikka kuitenki säilöä mielentilaa ja ehkä saada pari kommenttia samalla.

Väliaika...


Yhteisö meininki  3

Joo mä olen vältelly tänne rekkautumisen lisäksi jo vuosia muita sättiläisiä. Kuten mein vakkarisätissä, erään kanssa keskusteltiin, et ne sätti-ihmiset on vaa kirjaimia ruudulla, ajanvietettä.

Muutenki oon monesti miettiny sitä, että varsinki naispuolisena sättärinä joutuu aina alttiiks kaiken maan superromanttisten "Kovaa parruu perseeseen" ehdotuksille. Niin siis sitä olen miettiny, et mikä näitä ehdottelijoita vaivaa. Onks ne lapsena lukittu kaappiin, et niil ei o kehittyny mitään sosiaalisia taitoja, et miten naisia seksinhimoissaan lähestytään? Vai onko vika mussa? Onko mut lukittu mukulana kaappiin, et on jääny tää osa jossa toisia tällä tavalla isketään ni kokematta? Et mun sosialisaationi on jotenki viallinen ku noi kommentit kaapissa ei lämmitä?

Voihan olla kyse sukupuolen eroista. Et miähistä se o hauskaa tai sit ne vaa luulee et sillä erottaa kiimasimmat. Mutku.

Noniin siis pointtihan (ihana Kimmo Ketolan lempifraasu argh)oli se, että tästä syystä olen vältellyt näitten sätti-ihmisten tapaamista. Mua ei hotsittas baarissa keskustella mahdollisista majoneesien tai talien valuttamisesta pakaroilleni.

Mutta kuten täs alkaa täl viikol jo toteen käydä, uteliaisuus voittaa järjen, taas. Ja niimpä mä eilen sitte eksyin vakkarisättiläisten kanssa karaokebaariin vähän niinku kokeillakseni et miltä se tuntuu. Puolustellakseni tekoa siällä ei ollu näitä seksiä pakun takaosassa uimahallin pihalla uuh -tyyppejä.

No mutta. Oli ihan mukavaa ja stereotypiat tyypeistä piti paikkaansa, vaikka se yks naine oliki huomattavasti pienempi tirppana kuin olin kuvitellu. Ja pari tunsin jo entuudestaan, terveisiä vaan teille!

Mutta siis syventyäkseni taas pohtimaan virtuaalisuhteita. Et kertokaa ny hyvät ihmiset (vai jatkanko empiiristä tutkimustani), että vetääkö tää pleissi puoleensa sosiaalisesti vammasia vai leikkiikö ne vaan? Osa varmaan leikkii mut pelottavan suuri osa niistäkin tampioista pitää virtuaalipersoonallisuutensa pelottavan hyvin kasassa.

Mitä nää ihmiset muuten tekee työkseen? Voiko tollasilla sosiaalisilla taidoilla olla muuta kun joku läähättävä pornokaupan pitäjä tai räkälän baarimikko, joka kiksauttaa sopivasti läskejä takahuoneessa ja päivisin esittää superpanomiestä cityn sätissä?

Kysymyksiä nousee enemmän ja enemmän. Täytyy varmaan harkita ottavansa järeemmät tutkimusmetodit käyttöön, et tää pandoran lipas valaistuis edes sekunniks.

Mut hei sillä välin:

Seinää potkii TÄYSII!!


nyt musta tuli virtuaalihuara URAPUTKI alkakoon  3

ei helvetti. Jotenkin olen aina ihmetellyt näitä virtuaalimaailmassa itseään esitteleviä pellejä. Tänään liityin joukkoon. Mikä mua vaivaa?

Muutama napin painallus ja ihan kuin joku muu olisi mun teoista kontrollissa...toisaalta eipä se olisi välttis mikään huono uutinen.

Toivottavasti ketään ei KOSKAAN lue tätä, haluan vain itelleni pistää tänne muistiin miltä tämä nyt sitten tuntui. Paremmalta kuin naapurilla......eiku.

Eniveis. Koska musta on tulossa marketing .....öööh en enää muista mikä ( ei ollu promotor vaan joku muu) ja työnkuvaan kuluu oleellisena osana promota blogissa, joten päätin harjoitella ja aloitaa anonyyminä (ketä mua ny tuntis)täältä.

enveis. Suomen kieltä en osaa, joten turhat vittuilut yhdyssanavirheistä ja sillee voi jättää rauhassa tekemättä. Mä voin kattokaas sit vaikka palkata oikolukijan ku tällä diipadaapalla alkaa olee väliä.

juuu kattellaan onk rane kingi.