Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Mihin katosivat Maria Lundin tissit?  4

Siis aivan pakko ottaa kantaa tähän asiaan, joka tuskin ketään kiinnostaa eikä sitä edes puida missään mutta kysymys kuuluu kuitenkin:
MIHIN KATOSIVAT MARIA LUNDIN TISSIT?

Vanhoina hyvinä aikoina, kun leipä maistui vielä leivältä ja heinätyöt tehtiin käsin, eli vuosien 2003 ja 2004 tietämillä, Maria Lundilla oli hillittömät hinkit. Hän kilpaili miss suomi tittelistä ja muistan elävästi, kun YLEX silloiset kultupojat, Juuso ja Peltsi (KYLLÄ, peltsi ONNISTUI joskus kauan sitten olemaan ihan hauskakin), kyselivät Marialta tämän kuppikokoa, niin Maria vastasi sen olevan G tai H.

No mullahan noihin aikoihin kuppikoko oli D tai DD ja hymäilin tyytyväisenä, että jollakin menee sormi vielä pahemmin suuhun Stokkan tissiliiviosastolla, kauniita ja toimivia tissiliivejä suurempiin kokoihin kun on niin pirun vaikeeta löytää.

No mutta, nyt, vain muutama vuosi myöhemmin ovat asiat täysin vinksallaan!

Meikäläisen kuppikoko alkaa kolkutella E:n ja F:n ovia niin mitä onkaan tapahtunut Maria Lundin tisseille??? Ainut luomutissien omaava, normaalipainoinen kanssasiskoni on kadottanut tissinsä kokonaan. Ei ole reilua ei, jos multa kysytään.

MTV3 tuli ohjelma jossa se lauleskeli linnunäänellään jotain biisejä ja miltei tippa nousi linssiin kun entisten mahtihinkkien tilalla oli ehkä b-kupin mandariinit. Melkein voisin sanoa, että a-kupin, mutta enhän tahdo liiotella, enhän?

Onhan se Maria tanssinut tanssii tähtien kanssa ja laihtunut, mutta voiko olla mahdollista, että kaikki hänen tissinsä sulivat mukana?

Itse kun saa pudotettua painoa kilon tai kaksi, näyttää vaan entistä tyhmemmältä näissä tisseissä.

Eli jos joku tietää, tai edes luulee tietävänsä, kertokaa siis mulle:
Mihin katosivat Maria Lundin tissit?