Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

WTF, mussa asuu sittenkin pieni KIINALAINEN  1

Miksiköhän aina kysytään, että mikä eläin muistuttaa eniten itseäsi, jos olisit eläin?

Tai yleensähän sitä tuntee jostain hyvästä biisistä, et tää on niinku ihan suoraan mun elämästä. Ilmeiseti Irina ja Maija Vilkkumaa ja Lauri Pähkä täyttää suuren osan kansan sytämistä, niinku jarkko suo sen sanoisi. Kait.

En tiedä kun en kuuntele, radiostakin vaihtuu kyllä äkkiä kanava tai se jopa hiljennetään kokonaan jos sieltä em. artisteja sattuu tulemaan.

Mä olen aina digannu jostain syystä miesten kirjottamaa itsemurhamusiikkia. Naiste viritykset eivät vaan ole koskaan uponnu. En tiiä miks. Ehkä kaks isoveljeä on vaikuttanu mun musiikkimakuun jotenki tai jotai.

No nyt takas siihen mistä piti avautua. Et siis juu, onhan noi miehet osannu kirjottaa sellasia sanotuksia ja niihin sellasia melodioita, et ne biisit ovat olleet niinkun veitsellä suoraan mun sytämeen (lauritähkä sitaatti).

Mut ny mä löysin sellasen biisin, jonka melodia, ei sanat eikä ihmiset, kertoo suoraan musta!

Se on sellane biisi, jossa niinku lopussa tulee semmosta kiinalaista kilkutusta (en ole kiinalainen, enkä edes pidä kiinasta, kiinalaisesta ruuasta tms.).

Mutta se kilkutus on jotain aivan ylivertasta. Sellasta pikkasin sekasin olevaa sekavaa kilinää, jossa on ahdistusta ja elämän paino harteillaan hortoillaan pimeässä mettässä.

Yleensähän ihmisen tulkintaan vaikuttaa alitajuisesti tai jopa tajuttavast ne elämänaikana muodostuneet representaatiot (wee tietää repret). Mut et mää löysin itteni kiinalaisesta kilkutuksesta? Olen tässä ihan H. Moilasena kelannu, et mikä osa musta onki kiinalainen vai onko mussa jotain muuta vikaa.... tsing tsong.

Mut on se niin hianoa popittaa sitä piisiä himassa kympillä ja loikkia sillai ku Jim Morrison niitten inkkareitten kans siällä lavalla. Enkä ole edes poltellut mitään ihmistä vahvempaa.

No eniveis, on toi citychat hieno keksintö. Sitä kautta mä löysin ihmisen, joka ton biisin on tehnyt.

Valitettavasti mun sielunmaisemaa ei tuolla myspacessa soitella, mutta muita biisejä kyl sieltä löytyy. Käy ihmeessä löytämässä itsesi ja oma sielunmaisemasi melodia seuraavasta osoitteesta: http://www.myspace.com/applesofidun

tsing tsong and out