Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Feminismistä  1

Mä en ihan tajuu ku city lehdestä eile enne nukahtamistani vilkasin jotai juttua jostai feminististä. Niin että hän sentää käyttää korkokenkiä vaikka onki feministi! Ja jo otsikossa viitattiin jotain rintaliivien polttamiseen tai polttamatta jättämiseen... en muista. Mut kuitenki.

Siis mähän olen sovinisti. Olen siitä 100 varma, et naiset ei kuulu inttiin. Meillä on prems ja postms ja varsinaiset menkat, eli käytännössä kuukaudesta 2 vkoa pilalla! Miten sillo voisi luottaa siihen, että nainen toimii järkevästi aseen kanssa puoleen kuukauteen kuukaudesta?

Vaikka mun hormonitasot ei välttis heilahtele kuukaudessa niin, et ahmisin kilon suklaata yhdes viikossa, kiukuttelisin imurin päällä tippalinssissä tai muutenkaan kovinkaan huomattavasti, myös tälläisiä tapauksia on olemassa. Ja niille sitten annettais ase. Joo eihän niissä kait mtn "kovia" piipussa ole, mutta eniveis, kait niillä päähän kosauttaessa sais ainaki tajun kankaalle...

Ja olen myös sitä mieltä, et miesten kanssa on noin niinku yleisellä tasolla helpompi tulla toimeen. Jotenki naiset o sellasia juoruilijoita, et pää hajois jos joutuis kampaamoon töihi tms. Naiset o kateellisia, eivätkä ne o ikinä itteensä tyytyväisiä. On liian laiha tai liian paksu, lyhyt tai pitkä. Ihan sama mkn ei kelpaa. Miehet vetää useimmiten tyylillä " jos ei kelpaa näin ni ei sitte".

Ja se et rintsikat ja korkkarit olis jotenki niinku miehille alistumista??? EHEI tytöt. Jos miehen mieltä tahtoo veivata omaan suuntaansa, niin nämähän on juuri ne välineet! Seksikkyys ja sen "viaton" hyväksikäyttö on mitä parhain väline saada tahtonsa läpi miehisessä maailmassa. Vähän silmäpeliä ja kaunis hymy, ni taattu on palvelukset. Ja mielen kääntäminen. Laitoinpa autokoulun inssiinkin niin lyhyen hameen ku löysin kaapista. En tiedä auttoko, mut läpi pääsin heittämällä!

Naisen seksikkyys on jotain sellasta, mihin miehet lankee. Aina.
Miksei sitä voi käyttää hyväkseen? Siis sehän on nimenomaan miehen älykkyyden alentuman hyväksikäyttöä, joka mun mielestä lähinnä alentaa heidän arvoaan, ei naisten.

Ainut asia missä voin sanoa olevani feministien kanssa samaa mieltä, on palkkaerojen poistaminen. Työ on samanarvoista, tekee sitä sitten mies tai nainen. Ja naisethan sai papukaijamerkin juuri tehdystä tutkimuksesta, jossa todettiin, että naisten johtamat firmat tuotti paremmin ku miesten. Hyvä naiset!

Mutta voisinpa lyödä vetoa, ettei nämä johtajanaiset muistuta unkarilaisia kuulantyöntäjiä... Eli korkkarit ja seksikkyys kunniaan!