Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Tuhkimotarina  2

On se baari omituinen paikka.

Alkuillasta kun alkaa etsiä jotain päällepantavaa kaapista, joka tursuaa "mul ei o mitää vaatteita", saattaa olo olla tuskainen. Kaikki ryysyt o satakertaa käytettyjä (tai ainakin 2 kertaa), housut ei sovi tai sit pitää saada tietyt kengät ja niitten kanssa ei sovi ku yhdet housut, jotka on niin matalat, ettei sovi ku tietyt paidat. Ja paita repsottaa/piukottaa/kiristää/pömpöttää. Viimeks mun olkaimettomat tissiliivit narisi, siinä meni muutama paitavaihtoehto samalla....

Noh sit ku o joku riepu keksitty mätisäkin niskaan, alkaa meikkaus. Noh, yleensä mä keksin, et nyt pitää laittaa vimosen pääle sotamaalaus ja hienot värit silmiin. Siinä ku sitten olen pohjustanu meikkiä kaiken maan voiteilla ja puutereilla ja alan tosissaan luomiväreillä säätään, tajuan ja huomaan, etten mä ole vieläkään oppinut meikkaa. Mun "savuinen" 50-luku marlenedietrich meikki näyttää lähinnä siltä, että olen saanut turpaani. Ja lujasti.

Ei muutaku naama pesuun ja uus yritys. No, toisella kerralla mä usein tyydyn ihan kevyeen ehostukseen, siihe samaan kuin aina. Sit onki tukan vuoro, ja sanomattakin on selvää, ettei se ikinä mene mitenkään kivasti ja kaikil muil sit ainaki o kivampi kampaus ku mulla.

No ei siinä mittää. Aletaan sit ottaa lasilline ja toinenkin viiniä. Ensi sitä on iha hauska, ja kohta sitä huomaa olevansa tosi hauska. Jep right. Ja lopulta sä olet aivan H-E-L-V-E-T-I-N hauska, ainakin olevinaan. No, yleensä siinä vaiheessa ku siirrytään baarin puolelle, on jo unohtunu rytkyt niskassa,kalvavat korkkarit, meikit naamassa ja tukkakin on jo sekottunu/kastunu/suoristunu/kihartunu illan aikana moneen otteeseen.

Eikä siinä mittää. Siis ne baarin ovet toimii ovina tuhkimon palatsiin. Siellä sitä ollaan, niin vitun hauskoina, itsevarmoina, kauniina ja seksikkäinä ja huumorintajuisina ja... sanoinko jo seksikkäinä?

Tanssilattialla meikäläisestä vasta varsinainen pornon ylipapitar kuorituukin! Siis kaikki itsensä suojeluvaistot esim. itsensä nolaamista vastaan lakkaa toimimasta. Tukkaa heittää, persettä keikuttaa ja muuvit tulee niinku itestää. Ja jos o oikeenlaista tyttötanssi seuraa, ni vähintään ollaa bi ellei jopa lesbojakin yhtäkkiä!

Ja läppä lentää ja ollaan niin hurmaavia niin hurmaavia että! Ja tukka hiestä märkänä, tai vähintään naamasta ainakin "viehkeästi" pyyhitään niinkun "ohimennen" sisällyttäen kyseinen hienpyyhkimis -liike muka seksikkääseen tanssiin...

Entäs sitte ku musiikki loppuu ja valomerkki välkkyy? Narikassa sitä viälä saattaa olla vakuuttunu omasta ihanuudestaan, mut auta armias ku löytää ittensä ulkoa kadulta. Jalat vois amputoida, eikä normaali kävelystä tule todellakan mitään, kun korkkarit on hoitanu varpaatkin ihan tunnottomiksi.

Tie on aina liian kapea kotiinpäin raahustettaessa. Joku kaunis päivä mäkin uin vielä aurajoessa. Ja mikä yllätys sitten kotona odottaa??

Hyvässä lykyssä paita on jotekin vinossa, tukka ollu tanssiessa hiestä märkä ja taas kuivunu ihan kikkaroille uuteen vähemmän seksikkääseen tyyliin. Ja mikä sieltä peilistä katsookaan takaisin? Se on läskipesukarhuhajupommi -hirviömutaatio. Meikit on jossain ihan muualla, ku siellä mihin ne alkuillasta on koittanu sijottaa, henki haisee helvetin pahalta, ja hilpee kaljan juonti alkaa kostautua kalpeeks hiljasuudeks.

No jos hyvässä lykyssä on saanut yöllä meikit ja hampaat pestyä, niin good for you. Mä usein kelaan yöllä, ettei sil oo ni väliä ja aamulla se yllätys onkin sitten kaksinverroin kamalampi. Krapulaisen olon lisäksi joutuu katselemaa peilistä tätä kammotusta. Mihin katosi eilisen illan viehkeys, vetoavuus ja seksikkyys?

Mihin karkasivat mun kurpitsavaunut?