Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.

Kadonneen geenin metsästys  3

Turha kait sitä on kieltää, et mä olen flirttaileva luonne. Kovasti pojat kiinnostaa ja niitä on niin mukava kiusata.

Mä olin yhden mun kaverin kanssa baarissa, ja sen käytös sai mut miettimään. .. Mä en osais ikinä elämässäni kuvitella, että se flirttailis muiden poikien kanssa nyt kun se seurustelee. Se ei IKINÄ IKINÄ pettäis miestään, vaikka sillä olis paska suhde. Eikä tekis mitään muutenkaan moraalisesti epäilyttävää.

Mun bestis on kans flirttaileva ihq naine. Alettiin sit yhdessä miettii, et mikä meitä vaivaa. Molemmat eletäään suhteissa, eikä vakavasti otettuna vieraat miehet kiinnosta. Silti flirttailu on ihan vitun jees. Mikä meitä vaivaa? Kun me ollaan oltu ilta baarissa, ei kumpikaan ole rekisteröinyt AINUTTAKAAN naista, josta vois puhua, et näiks sä sen, et sil oli sellaset ja sellaset vaateet. Ehei.

Mutta miehistä... Vaatetus ei pistä silmään välttis, paitsi jos se on erityisen hyvä tai huono. Mutta muuten kyllä miehet rekisteröidään. Siällä oli se ja se sen kanssa. Nii ja näiks sä sit se yks partaheepo ja HAHAHAHAHA. Ilta voi olla superhauska vain, jos on liikenteessä ollut kriteerit täyttäviä miehiä, silmäpelin tai tuijotuksen kohteena. Jos illasta tulee legendaarinen, on törmätty kahteen tanssivaan mieheen, jotka uskaltaa ja osaa tanssia all night long.

Ihan ku olis niinku kirjailtu meidän geeneihin se, että miehet jää mieleen ja niitä toljotetaan sitten oikein kunnolla. Ollaan muutenkin ihan luolanaistentasoa. Rafael Nadal tyyliset hauikset ( ok, niitä ei usein nää, no sanotaan sitte yleisurheilija hauikset), saavat nupin aivan sekasi. Puhumattakaan jos ruumiinrakenne vastaa muutenkin vaatimuksia.

Liian lihaksikas viestii taas jotenki älyn puutteesta, joten ne dissataan jo seulavaiheessa. Kun ulkoisesti sopivat on seulottu, ängetään niiden seuraan, kysymättä lupaa. Jos läppä lentää, pisteet nousee. Joskus jääkiekkoilijat hämää, näyttää hyvältä ulospäin mutta kun ne avaa suunsa....tai kävelee. Nou tänks.

Niin eli mikä meitä vaivaa? Ei voi olla normaalia, että baari-illan onnistuminen korreloi miesten tason kanssa. Varsinkaan kun molemmat ollaan varattuja ja talsitaan aina yksin kotio valomerkin jälkeen. Usein se on jopa tehty selväksi jo alkuillasta, et me vaan annetaan ymmärtää muttei tod ymmärretä antaa.

Mä sanoin ensin, että tästä meidän yhteisestä "ei-flirttailevasta" ystävästä vaan puuttuu sellanen flirttigeeni. Mutta mun harhaluuloa korjattiin. Siis mehän tässä ollaan vajavaisia, ja meiltä puuttuu se monogamiaa ihannoiva geeni. Me ollaan luolanaisia, ja ollaan vaa kiinnostuttu lisääntymään urosten kanssa, joilla mahdollisesti olisi vahvemmat ja paremmat geenit.

Evoluutio rules, in Börs. All night long. Viva Charles Darwin!