Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Lisäys edelliseen  2

Miten mä voisin unohtaa tämän?

Eräs mua 20v vanhempi saksalainen "herrasmies" päätti sitte ihastua munhu. Sana ei ei todellakaan merkinnyt hänelle mitään. Yritin ainakin näitä versioita: Ei en nein nicht nej nou not never nada nothing.

Mut silti se soitti takasin kotio mentyään, et osti asunnon. Sen pienemmän niistä kahdesta, koska ei ollu vielä ihan varma tulenko mä.
Mä vastasin siihen että: Ei en nein nicht nej nou not never nada nothing.

No eipä tuntunu haittaavan. Vuodatti mulle tunteitaa, ettei ole koskaan tuntenu itteään NIIN nuoreksi ja hulluksi ja rakastuneeksi. (Hmmm, ei saksassa taideta tietää 50 kympin villityksestä mitään, puhumattakaan siitä seikasta, että erokin tuli vaimostaan vuosi sitten.)

Juu että kun on niin rakastunut, niin uhkasi tulla 5 viikon kuluttua mua hakemaan täältä, koska oli saanut konsultaatiota kaveriltaan, et jos mä olen se oikea, ni olen. Mä vastasin siihen: Ei en nein nicht nej nou not never nada nothing.

Joo. Meni pari päivää. Ukkeli soitti sitte, et osti sittenki sen isomman kämpän. Ahaa. Ei en nein nicht nej nou not never nada nothing.

Olin vittumainen enkä enää vastannut puheluihinsa. 30 soittoa se kesti, että eistä tuli ei.


Miehet ja naiset  2

Voi ku oisin keksiny hauskemman otsikon. Ehdotuksia otetaan vastaan.
No tänää tuli jotai juttua siitä sätissä kun joku väitti et mä tahtoisin kuitenki jotaki, vaik just olin sanonu etten tahdo.

Että siis miehet. Voi kiasus. Olen tänä kesänä joutunu monasti vikiteltäväksi ja päätyny liian monta kertaa samaan tilanteeseen.

Ukkeli tulee tanssii tai juttelee. No mä en kangistu miesseurassa, saatan jopa heittää ronskia läppää. Kohta saan kuulla kuinka "khauniit shilmät" mulla on. Kummastuttaa vaan että missä välissä nää miekkoset ehti sisäistää mun silmien kauneuden, ku katse on ollu kohdistuneena koko illan n. 20cm alemmas.

Mitä tästä voimme päätellä?
Khauniit shilmät = tahtoisin panna rintojesi väliin.

Joo, no jos joku oliskin ollu NIIN fiksu ettei vaa vilkuillu rintoihin ja olis katsellut oikeesti silmiin, ni ei sekään loppuje lopuks pal pare ole.
Kun tullaan siihen kohtaan et lähdetään kotiin ja vongataan matkaan, vastaan etten halua. EI EI EI. Miehen tulkinta: siis mähän vaan leikin vaikeesti tavoteltavaa ja KYLLÄHÄN "sun shilmät sanoo et shä tahdot!"

Ei kun mä en tahdo. "Tahdotpas, älä ny viitti"
Ei ku oikeesti mä lähden kotiin. "Khyl sun shilmät sanoo et sä tahdot nyt tulla mun kanssa." Ei ku mä haluun mennä kotiin. "Shiis sä et uskalla tulla mun luo?"

Mitä tästä voimme päätellä?
Silmät näyttää aina siltä et tahtoo. Ja et kaikki miehet on kattonu Matti -elokuvan, jossa tollane ”et uskalla” psyykkaus menee läpi.

Ja nainen taitaa muutenki tahtoa aina. Jos se hymyilee, se tahtoo. Jos se juttelee, se tahtoo paljon. Jos se nauraa, se on aivan kiimassa. Jos se tanssii, se on kännissä ja valmis! Jos se flirttailee nii halleluja, seuraa sitä vessaan ja ota se.

Sit yks hyvä kommentti, johon mä törmäsin pari kertaa, oli:

"Siis sä oot just sellane, jonka kans mä voisin lähtee ihan mihin vaan."
Ahaa. Mehän ollaanki juteltu ainaki 5 lausetta ja bongasit mut tuolta 5 min sitte.
Ja sitäpaitti, mihin helvettiin me mentäs?? Mies naimisissa ja lapsia ja mulla avomies. Eikä herra nyt sentään niin kiihottava kappale ollut, et tahtoisin aiheuttaa perheriitoja.

Perheriidanki saa kyl aikaseks vaikkei ees yritä. Oltiin satamakaupungissa viettämässä viikonloppua parin kaverin kans. Noh törmäsin siel veljeni kaveriin. Yö paikan puuttuessa mä ajattelin, et jos pääsen vaikka sen veneeseen nukkumaan, ni ei tarttis kähmimisiä kestää tai nukkua puun alla. Vene oli täynnä ja menin sitte tän mun veljen kaverin viereen. Ja sain nukkua rauhassa. No mutta eiku miehet!

Tää pösilö meni kotio ja ”tunnusti” et mitään ei tapahtunu ja ihan vaan nukuttiin!
Että pakko oli kuulemma kertoa, koska pelkäs et mä kerron veljelle ja se kertois tän ukkelin vaimolle...Siis täh? Et mä kertoisin mun veljelle kaikki ja et sitä vittuakaan kiinnostas kertoo tän ukkelin vaimolle et mä nukuin miehensä vieressä? No vaimo oli vetäny sit herneet kuitenki. Jipiajei, draamaahan mä hainkin. En, vaan nukkumapaikkaa.

Jaoin näitä kokemuksia kavereitteni kanssa. On aivan täysin normaalia et mies tulkitsee naisen käyvän "siis ihan kuumana" tai olevan "aivan valmis", kun tosiasiassa naista nukuttaa ja kiviäkin kiinnostaa. Miten voi olla, että miehet on niin hukassa?

No onneks pari tapausta sentää ilahdutti suorapuheisuudellaan. Ei mitään lepertelyjä kauniista silmistä tai muuta. Ilmotti vaan et panettaa ja että sopisko sellanen? Ja kun mä sanoin ettei käy, ni se oli jees. Ei tarkotti eitä. Edes kerran kesässä.

Ps. pakko sellanenki tänne viel lisätä, joka tapahtu jo joku aikaa sitte. Istuin baaritiskillä ja joku jeppe kysy " mitä shä haluishit juoda?"
Vastasin että vettä kiitos. Jeppe meni muualle tilaamaan juomia ja vartin päästä tuli takasin. Anto mulle veden ja sano: "Shä oot muuten thosi hyvää keskustheluseuraa!"
Jep jep.