Mul on iso vene! .....Ja muut leimit lainit.

  • haisuli kakkonen

Ei varmaan muistu mieleen kaikki, mut pakko kerätä tänne muutama surkea iskulaini ja iskukeskustelu, joihin on tullut tutustuttua. Eräitä onkin jo tullut ilmi tuolla toisessa kirjoituksessa, niitä ei tarvitse toistaa.

1. mies:"arvaa mitä" (jatkaa tarinaansa ennekun ehdin sanoa ettei kiinnosta arvata, ja sitäpaitsi miks kysyy arvaa mitä, jossei anna edes arvata!)

"mul on mun gps:n mukaan tasan kahden kilsan päässä sellasessa hallissa mun vene." ahaa. "siis siäl hallis on vaa ISOJA veneitä." no sepä hianoa sit varmaa. "joo siis mä olen stadista ja mun vene on tääl turussa talvisäilös, se on muute aika iso" just just. "vai siis eksä tykkää veneilystä" no mulle se on ihan sama ku karavaanailu, pienet vessat ja keittiöt. ei vois vähempää kiinnostaa. "ai."

2. ollaan ystävän kanssa syömässä illallista:
mies seisoo ensin minuutin ja tuijottaa, kunnes avaa sanaisen arkkuna: "moi. siis sopiiks et tultais tähän kamun kans istuu?" ei sovi, kiitti vaa. "sattuisko niin et olisitte menos lenny kravitzin keikalle?" no itseasias ollaan menos joo "ai, siis niin mäkin. mis teil on huone?"
öööööööö......kotona on kaksi huonetta ja keittiö. "ai siis te ootte turkulaisia, siis mä olen STADISTA ja mul o huone täällä. mä olin muuten pari vuotta sit kattoo lennyä tallinnassa vittu se oli kova. mä olen menossa mun kaverin kans kattoo sitä tänää, tunneksä hombrea?" en tosiaan. "no tiätsä tommi läntisen" joo " no siis hombre on sen kitaristi, siis boycotin kitaristi!".... "joo siis mä olen stadista, mikä sun nimi on" mä olen anna. "mun nimi on P-E-T-E-R" (tavaa nimensä kuin jälkeenjääneelle idiootille, sillä lausutaanhan se ruotsalaisittaa peetter). aha. mä olen A-N-N-A. "voinks mä istuu tähän" et, ku me viihdytään ihan hyvin kahdestaan kiitti vaan "niin siis joo mä tajuun mut iha hetkeks vaan...." hra istuu pöytään muina maunoina, ystävämme kanssa tuijotetaan seinää, et ei saatana P-E-T-E-R taitaa olla vähän vitun tyhmä.
Hetken istuttuuaan hra nousee ja kysyy "voitasko me tavata tänään myöhemmi" en usko "sul o varmaa poikakaveri" joo on. hra tuijottaa pitkään ja syvällisesti (BUAHAHAHAHA) ja kysyy "mis suunnas on muute jokilaivat?" tuolla.

3.naamatuttu mies tulee baaritiskillä viereen, päätän kysästä et voitasko jo sopia et morjestetaa ku nähtävästi aina nähdään paarissa joka vkoloppu "siis tahdoksä mun numeron?" ei, kun mä vaan ehdotin, et joko me voitais alkaa morjestaa, ku aina tääl samas paaris pyöritää, ja joka kerta tunnistetaa toisemme kuitenki. hra ottaa tiskiltä kynän ja taskusta paperin "no annaksä mul sun numeron" no en tosiaan...ku.äh et sä ny tajua... menee minuutti, hra koputtaa olkapäähän kynä kädessä ja paperi toisessa js kysyy täysin närkästyneenä "nii et haluuksä nähdä mut viälä vai ET??" ......=D vai ='(... en osannut päättää.

4. "saanksh mä propsei ku olen thäs khoko illan keshkittyny thuijoottaa vaan shun shilmiä, enkä oo vhilkasshhukkaa shun thissei"

5. "onks kukaan koskaan sanonu et sul o kauniit silmät?" on juu
"no entä et sul o ihanan näköset tissit" .....

2 kommenttia

vonStackelbaum

17.6.2008 14:10

;{D))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus