Vittu kun ei vituta mikään!

  • haisuli kakkonen

Aluksi: tämä kirjoitus ei kerro sinusta!

No juu, mä olen täs kuunnellu ku jengiä vituttaa. Kaikki. Elämä. Varmaan kuolemaki josse olis läsnä.

Monesti kelannu sitä, että ne ikivanhat sanonnat onnen kätkemisestä on kyllä NIIN totta.

Jos kaveri tilittää kui päi vittua menee niin eipä siinä tee mieli alkaa avautuu, et jaa, katos mullapa onki kaikki iha helvetin hyvin eikä o aikoihin vituttanu ei sit niin yhtään mikään.

Timo Silakan sanoin: "mul o kotiasiat kunnossa ja elämä on kivaa."

Mut miks mul on Juudas -fiilikset omasta elämästä? Mikä helvetti siinä on, että toisille päin vittua meneminen on elämän suola? Miks nykypäivänä joku kärsimys on niinku hianoa?

No joo, onhan sitä itelläki menny päin vittua joskus. Mut. Ja kai määki siitä rutisin ja valitin ja ryvetyin elämän karseudessa. Niinku joku jippu saatana.

Hyi helvetti, siitä päästiinkin sellaseen aiheeseen että HALOO!

Muia on niinku 23 v tai jotain, ja ihan valmis tapaus. Siinä tyypissä oikein kiteytyy vitutuksen vitutus ja kärsimyksen ja kaiken "oks" multikertaantuminen. Emmä käsitä! Mikä siinä on niin hianoa, et menee päin persettä? Tää jippuki just, hänen elämänsä on NIIIIN kauhiaa kärsimystä, että ei mitään rajaa. Just joo, ja ikää kaikki 23 v ja elämä takana? Eikä se ainakaan nälkää o nähny. Edes.

No kuitenni, kaipa tää on joku protestanttinen elämäntapa tämä kärsimys. Kyl mä sen ymmärrän, ku vanha tuttu soitti pitkästä aikaa. Aukasin siinä sitten suuni kertoakseni, et kui hianosti menee, ni onneks se ehti ensi sylkäsee mulle sairastavansa syöpää. Siinä kaikkos kaikki halut kertoa kuulumisiani. Mut siinä onki kyseessä elämästä ja kuolemasta (ihan niinku jipulla BUAHAHA).

Mut noin niinku yleensä, miks on syntine olo jos meneeki hyvin? Mitä mä olen tehnyt väärin kun olen ihan onnellinen? Mikä vittu mussa on vikana? HÄH TÄH??

2 kommenttia

Heli

3.6.2009 15:22

Samanlainen olo välillä. Valittaminen ja "kärsiminen" on toisille elämäntapa ja joillakin on taito tehdä pienistä jutuista isoja tuskia... Koita siinä ite sitten selittää, että oon onnellinen tähän yksinkertaseen ja toisten silmissä tylsään elämääni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus