Yhteisö meininki

  • haisuli kakkonen

Joo mä olen vältelly tänne rekkautumisen lisäksi jo vuosia muita sättiläisiä. Kuten mein vakkarisätissä, erään kanssa keskusteltiin, et ne sätti-ihmiset on vaa kirjaimia ruudulla, ajanvietettä.

Muutenki oon monesti miettiny sitä, että varsinki naispuolisena sättärinä joutuu aina alttiiks kaiken maan superromanttisten "Kovaa parruu perseeseen" ehdotuksille. Niin siis sitä olen miettiny, et mikä näitä ehdottelijoita vaivaa. Onks ne lapsena lukittu kaappiin, et niil ei o kehittyny mitään sosiaalisia taitoja, et miten naisia seksinhimoissaan lähestytään? Vai onko vika mussa? Onko mut lukittu mukulana kaappiin, et on jääny tää osa jossa toisia tällä tavalla isketään ni kokematta? Et mun sosialisaationi on jotenki viallinen ku noi kommentit kaapissa ei lämmitä?

Voihan olla kyse sukupuolen eroista. Et miähistä se o hauskaa tai sit ne vaa luulee et sillä erottaa kiimasimmat. Mutku.

Noniin siis pointtihan (ihana Kimmo Ketolan lempifraasu argh)oli se, että tästä syystä olen vältellyt näitten sätti-ihmisten tapaamista. Mua ei hotsittas baarissa keskustella mahdollisista majoneesien tai talien valuttamisesta pakaroilleni.

Mutta kuten täs alkaa täl viikol jo toteen käydä, uteliaisuus voittaa järjen, taas. Ja niimpä mä eilen sitte eksyin vakkarisättiläisten kanssa karaokebaariin vähän niinku kokeillakseni et miltä se tuntuu. Puolustellakseni tekoa siällä ei ollu näitä seksiä pakun takaosassa uimahallin pihalla uuh -tyyppejä.

No mutta. Oli ihan mukavaa ja stereotypiat tyypeistä piti paikkaansa, vaikka se yks naine oliki huomattavasti pienempi tirppana kuin olin kuvitellu. Ja pari tunsin jo entuudestaan, terveisiä vaan teille!

Mutta siis syventyäkseni taas pohtimaan virtuaalisuhteita. Et kertokaa ny hyvät ihmiset (vai jatkanko empiiristä tutkimustani), että vetääkö tää pleissi puoleensa sosiaalisesti vammasia vai leikkiikö ne vaan? Osa varmaan leikkii mut pelottavan suuri osa niistäkin tampioista pitää virtuaalipersoonallisuutensa pelottavan hyvin kasassa.

Mitä nää ihmiset muuten tekee työkseen? Voiko tollasilla sosiaalisilla taidoilla olla muuta kun joku läähättävä pornokaupan pitäjä tai räkälän baarimikko, joka kiksauttaa sopivasti läskejä takahuoneessa ja päivisin esittää superpanomiestä cityn sätissä?

Kysymyksiä nousee enemmän ja enemmän. Täytyy varmaan harkita ottavansa järeemmät tutkimusmetodit käyttöön, et tää pandoran lipas valaistuis edes sekunniks.

Mut hei sillä välin:

Seinää potkii TÄYSII!!

3 kommenttia

Beliar

20.4.2007 10:49

Olet pelottavan lähellä totuutta,suurin osahan cityilijöistä on sairaseläkeläisiä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

haisuli kakkonen

20.4.2007 11:13

ai niinku aikuisten oikeesti?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus