Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Aaawww...  4

Sain toisen 3 vuotta sitten kadonneen messenger ystävän takaisin, miss Rita D:n. Hän sijaitsee nyt Californiassa. Hän oli muuttanut toiselta rannikolta toiselle. Tarinansa oli niin kovin surullinen. Ystävät olivat järjestäneet käytännön pilan ja tyhjentäneet hänen asuntonsa totaalisesti. Järkytys oli suuri kun hän tuli kotiinsa. Kaikki kamat löytyivät vaihtolavalta takapihalta, mutta, seuraavassa hetkessä koko lava oli tyhjennetty. Häneltä katosi kaikki maallinen omaisuus samalla kertaa. Myös hänen isänsä tuhkauurna. Mitään hän ei koskaan saanut takaisin ja koska hänen ystävänsä olivat pahoillaan, ei hän myöskään vaatinut korvauksia(näin uskon, aion vielä kysyä asiaa). Siis minkälaisia ystäviä olivat nuo kun eivät korvanneet menetystä? aaawww shit =(.

Edit:
Yläkerran poika muuttaa nyt omaan kämppään keskustaan ja mä saan sitten meluta yökaudet häiritsemättä ketään. =D


Miksi on vaikeaa ymmärtää  1

Se että kun olen taistellut paskapostia vastaan vuosia niin mulle ei tarvitse laittaa miltään sivustolta postikortteja. Mikä vittu siin on niin vaikeeta ettei tajuta?

Roskapostin määrän maksimoiminen on periaatteessa yksinkertaista mutta vaatii jatkuvaa työskentelyä asian hyväksi. Ensimmäinen periaate roskapostin tulon varmistamisessa on oman henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen julkisuuden ymmärtäminen. Kun sen on ymmärtänyt, niin näillä ohjeilla pääsee jo pitkälle.

1. Salli Internet-selaimesi asentaa automaattisesti laajennukset ja salli evästeet ja sovellusten suorittaminen kaikista lähteistä.
2. Salli sähköpostiohjelmasi lähettää automaattiset lukukuittaukset sinulta kysymättä.
3. Lähetä paljon sähköpostia ja mielellään aina mahdollisimman laajoilla jakelulistoilla.
4. Lähetä kaikki saamasi hauskat pilat, linkit, kuvat, video yms. kaikille tuntemillesi henkilöille sähköpostitse.
5. Jos näet Internetissä jotain mielenkiintoista sisältöä tai mielenkiintoisen mainoksen, lähetä tieto siitä kaikille tuntemillesi henkilöille sähköpostilla.
6. Avaa saapuvien viestien liitetiedostot ja kliikkaa viesteissä olevia linkkejä, riippumatta siitä tunsitko lähettäjän vai et.
7. Osallistu jokaiseen Internetissä olevaan kilpailuun ja käytä omaa sähköpostiosoitettasi.
8. Tilaa kaikki mahdolliset uutiskirjeet ja liity kaikille mahdollisille postituslistoille.
9. Käytä aina omaa sähköpostiosoitettasi kun rekisteröidyt johonkin verkkopalveluun
10. Perusta mahdollisimman monta kotisivustoa itsellesi ja mainitse niissä kaikissa aina oma sähköpostiosoitteesi. Tee osoitteestasi myös mailto: -linkki sivuille.
11. Keskustele Newsseissä omalla nimelläsi ja osoitteellasi.
12. Käytä piraattiohjelmia ja erilaisia crackejä niissä olevien suojausten kiertämiseksi
13. Vastaa kaikkiin sinulle saapuviin roskaposteihin.
14. Jaa tätä ohjetta kavereillesi ja vaadi myös heitä toimimaan ohjeiden mukaan.

Kohtaan 5 vielä lisäys että kun näet millä tahansa sivustolla "tell your friend" -mahdollisuuden, niin käytä sitä ja lähetä vielä kopio itsellesi.


Turistirysä  3

Tuli sit käytyä sellasessa skimbamaisemassa mikä on rakennettu turistirysäksi, jaiks. Vuokatin rinteessä. Hyi ko mä inhoon noita paikkoja mutta oli käytävä kun näin siellä kaiffarin ketä näen tasan kerran viiteen vuoteen tai jtn. Lumitykit tykitti sellasen pilven taivaaseen ettei kuuta näkynyt edes haaleesti. Pilvi laskeutui 5 kilsan päässä niin ettei meinannut eteensä nähdä. Arvata vain saattaa kuinka paljon sähköä ja juomakelpoista vettä taivaaseen lingotaan...

^Jaiks^







6.12 Itsenäisyyspäivä  3

Kaikille hyvää huomista itsenäisyyspäivää. Vaikka tosin meillä ei enää ole 100% itsemäärämisoikeutta.

Pari muutosehdotusta minulla olisi 6.12 suhteen:

1. Nimi muutettaisiin Voiton päiväksi, koska itsemääräämisoikeus on myyty Euvostoliittoon.
2. Juhlapäivä siirrettäisiin lähimpään lauantaihin; virallinen liputuspäivä säilyisi 6.12.
3. Joka vuosi ei esitettäisi Väinö Linnan elokuvaa vaan joku muu, kuten Sven Tuuva. Muitakin hyviä elokuvia on toki olemassa.

Perinteisesti käyn kunnioittamassa edesmenneitä esi-isiäni ja äitejäni haudoilla. Isäni isä lepää sankarihaudassa jonka muistomerkillä perinteisesti on reserviläisten kunniavartio - kaksi lumipukuista konepistoolimiestä.