Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Seuraava


Loistava käytännön pila - kallista. Elämä on.  4

"Mies oli saanut seurusteluaikana tietoonsa naisen käyttäjätunnuksen ja salasanan alastonsuomi-internetsivustolle. Nainen oli laittanut itsestään sivustolle 20-30 vartalokuvaa...Mies lisäsi kuvien yhteyteen kaksi naisen kasvokuvaa. Oikeuden mukaan mies muutti muutenkin sivujen sisältöä niin, että niistä kävi ilmi naisen nimi, asuinpaikkakunta ja työpaikka. Mies tuomittiin myös vahingonteosta, koska hän muutti naisen henkilökohtaisen sivuston salasanan. Tämän vuoksi kasvokuvat saatiin pois sivustolta vasta parin viikon jälkeen."
Uutinen:
http://tinyurl.com/AlastonSuomi-Pila

HEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!! Mitalilla tuosta olisi pitänyt palkita! XD


Yesterday  1

Yesterday, all my troubles seemed so far away
Now they look as though they're here to stay,
Oh I believe in yesterday, oh I believe in yesterday.

Suddenly I'm not half the man I used to be.
There's a shadow hanging over me, oh yesterday came suddenly.
Why she had to go I don't know, she wouldn't say.
I said something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday, love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away, oh I believe in yesterday.
Why she had to go I don't know, she wouldn't say.
I said something wrong , now I long for yesterday.

Yesterday, love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away, oh I believe in yesterday.

^Nyyh^


Skypetystä  3

Silloin tällöin mutta erittäin harvoin sattuu kohdalleni niin hauskoja skypettäjiä kuin nyt. Saida 28v Marokosta soitteli yli-innokkaana niin että luulin hänellä olevan joku adrhd. Aikani vältettyäni millon milläkin tekosyyllä, päätin ottaa hänen puhelunsa vastaan. Kas, kamerakuvassa hymyili nuori erittäin kaunis tumma nainen ja hänen iloinen ranskankielensä soi ilmassa kuin laulu. Siis ei mitään tolkkua hänen englannissaan, mutta ranskan aksentilla se oli niin hassua että päätin katsella. Ei häntä häirinnyt että olen vanhapieru, ei välimatka eikä uskonto, eikä kielimuuri; minähän en ranskaa osaa vaan englantia. Nauratti niin kauheesti kun hän kokoajan nakkasi sen suutelu-hymiön. Vaikka olin selittänyt että veljensä tai isänsä tappaa hänet nyt niin kuului vaan "nonono, love you" ja suutelu-hymiö perään leveän hymyn saattelemana. XD
Lisää tuollaisia kiitos! Tänne mahtuis vaikka kuinka paljon pakolaiseksi noita iloisia tyttöjä muttei enää äkäisiä rumia ukkoja.

^Ugh^




Seuraava