Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.
Seuraava

Voi miten ihanan sielukas kirje!  1

Hei rakas ystava!
I lahetetty profiilin kyseiseen sivustoon, joka ei juurikaan tarkea syy. Haluan loytaa hyvia reagoiva oikeuksien vakavia suhteita. Olen kauan tietaa, kenen kanssa olen taytettava. Paatin pitkasta aikaa kirjoittaa, ja jos niin kehotetaan tekemaan, sydamessani, etta me tavata sinut enemman tiiviimpaa ja paljon oppia toisiltamme. Ensimmainen kirje on lyhyt. Uskon, etta voimme oppia paljon toisiltaan kautta kirjeita. Haluan kertoa teille hieman itsestasi. Nimeni on Regina. Olen 28-vuotias. I tuulinen nuori tytto, sosiaalinen ja arvostaa. En ole silloin, kun aviomies. Mielestani se on minulle niin kauan kuin on tarpeen loytaa toinen puoli, hyvaa ja omistettu minun oikeassa. Uskon, etta aito, todellinen rakkaus tulee ajan myota ja etta on todella merkitysta ihmisille on luottamusta ja ymmartamysta. Toivon, etta te vastaatte minulle ja kirjoittaa minulle kirjeen vastauksen, laheta minulle kuva. Voit kirjoittaa minulle minun E-mail: rossegirl@gmail.com

Olen hyvin innokkaasti odottaneet teita kirjeen, vastauksesi!

Voi kun kaikki osaisivat kirjoittaa näin selkeästi asioista! <3 =)


6.s yö ei sen parempi  6

Tosin ei ole kuumetta, eikä yskitä läheskään niin paljoa mutta se mora on pysyvästi mun nivuksessa. Ei voi edes yskähtää. Voin huokailla, hönkäillä, hengittää raskaasti, rähistä, huutaa, mutta en voi yskiä.

Mikä ihme sitten aamulla klo 06 tuli kun uneen iski ikävä CatchMe:tä!?Missä se ihminen luuraa? Viimeisin merkintä hällä oli murtomiehistä ullakolla.
Huhuu? Kätsmii??? Mun tarvii tietää että olet ok!


Vieläkin vittumaisempi 5.s  6

En silmällistä ole nukkunut. Tarve köhiä iski juuri aina kun oli taju lipsahtamassa unen puolelle. Mutta kun ei voi köhiä ilman moran pistoa alavatsassa. Jos köhin niin moraa käännetään vielä haavassa ja köhintä muuttuu ulvonnaksi.
Nämä virukset on isästä perkeleestä. Ja niin on issiaskin.

Sivasta löytyi 2mg:n Nicorette purkkaa, tuleviin oireisiin - ei nykyisiin. Sitä vanhaa paskaa ei enää kestä, en pysty köhii - siis en hengitä savua, hyi helvata!


Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-..  7

Oli pitkä ja vittumainen yö. Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-.
Muutaman minuutin välein hakemaan kyökistä muutama pisara oraaliliuosta - mitään hyötyä. Tai siis oli hyötyä, paremmin yskitti. Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-.
Jos satuin muutamaksi sekunniksi ummistaa silmäni niin taas alkoi: Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-.
Istuin vuoteessa pimeässä ja mietin et kumpi ensin antaa periksi, köhinä vai pää. sitten taas Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-Köh-.
Olin jossain vaiheessa nukahtanut ja unissani köhinyt niin että jotain on revennyt sisuksista, alavatsasta, peitteiden alta, navan korkeudelta. Sinne sattuu köhiessä. Joten aamulla en pystynyt köhimään vaan huutamaan Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.

Kolmekymmentä vuotta tupakoinut ja koskaan ei ole ollut ongelmia, yskää tai mitään köhää mutta entäs nyt? 5vrk tupakatta jo koska en pysty siihen paskaan. Oireita? Varmasti on mutta eihän sitä voi tietää kun vahva lääkitys vie kivun issiaksesta, aiheuttaa jokavitunikisen aamun krapulantunteen, köhä yö-unet ja ruokahalut. Väsyttää yötä-päivää.
Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.....Arrrgghhhhhhhh.



Sairaus  3

Mikä on tämä virus,
kipeänä on kidus,
yökaudet rykiny,
nappeja naamaan nykiny,
kurkku jo pahoin pykiny.
Kolmatta iltaa Ari-Lee,
punkassa potee ja palelee.
Ei tuntia ole nukkunut,
hikeensä on välleen hukkunut.
Pää ollut haljeta,
ennen kuin päivä valjeta.
Mutta päivä ei tuo helpotusta,
kun yltyy seljän tuska.
Alkaa oravanpyörä taas alusta!

(ei nii mitää järkee täsä touhusa)


Seuraava