Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

Ryssä taas  1

Ryssät suoltaa kauheeta scheissee taas:
"Venäläistutkija: Suomi halusi valloittaa Neuvostoliiton"
Ööh, niin siis mitenkä, millä? Sillä rikkinäisellä Renault vaunulla mikä meillä oli ja niillä muutamilla kaksitaso lentokoneilla? Vyöllä ja kokardilla? Rautakangella?

Entäs fakta että Suomi ei halunnut valloittaa edes Leningradia vaikka onnistunuthan se olisi tietyin taktisin edellytyksin. Mannerheim ei halunnut yhtään enempää kuin pitää omat alueet.

Uutinen:
Sheissee
Meillä oli talvisodan syttyessä noin:

250 000 miestä
30 panssarivaunua, joista useat toimintakunnottomia ja aseistamattomia koulutusvaunuja
130 lentokonetta, kaksitasoisia ensimmäisen maailmansodan aikaisia koulutuskoneita

Hyökkääjällä oli noin:

1 000 000 miestä
3 000 panssarivaunua
3 800 lentokonetta

Luvut ovat likiarvoja mutta suhteet tulevat esille. Lisäksi Suomi ei liittoutunut kenenkään kanssa ennenkuin kommunistit hyökkäsivät kimppuumme. Jos joku kuvittelee Suomen olleen taisteluvalmiudessa niin LUKEKOON TALVISODAN HISTORIAA!



Ompa hassua  3

Vuosineljännes kesään...kesä kestää n. 3kk ja sitten taas odotellaan kesää...

Ratikantöhrijä vankeuteen...sille idiootille ihan olisi oikein...

Paljaita tissejä sisään kirjautuessa, pornosivusto on tämä...kohta poliisi kolkuttaa ylläpitäjän ovea...

Nimipäiväänsä viettivät Aurora ja Aura. sekin oli hassua. Kuka antaa lapselle nimeksi Aura? Yhtä hyvin vaikka Kola tai Lapio. Linko ois hieno. Tai Aurinko.

Kello on 19.05 ja ilta pimeni.


Viimeinen taisto  3

Pohjois-Korea luulee että Etelä-Korea ja läntinen maailma ovat heikkoja maailmanlaajuisen laman kourissa. Siinä se erehtyy viimeisen kerran. Kyseessä taitaa olla pikemminkin Pohjoisen-Korean poliittinen itsemurha.
http://tinyurl.com/Viimeinen-Taisto

Toisaalta Barack Obama saa nyt Pohjois-Koreasta oman "Vietnaminsa" ja "Irakinsa" kuten kaikilla USA:n presidenteillä on aikaisemminkin ollut. Nyt ei voida sanoa että USA lähtee tappelemaan luonnonrikkauksista kun vastassa on rutiköyhä nälän ja "Rakkaan Johtajan" näännyttämä lukumäärältään ylisuuri sosialismin ihmemaan kansa. Oli niin tai näin, Obama tullaan pahimmassa tapauksessa kiroamaan ja tuomitsemaan teoista ja tekemättä jättämisistä, kuten edeltäjänsäkin. Ei käy kateeksi.

Tällä kertaa sotaan liittyy kommunistinen Kiina P-Korean rinnalla. Hyvästi läntinen Kiinaan viety teollisuus.


Hyvää päivää  3

Aurinko paistaa. Paistetta himmentää kaupungin höyläkoneiden tukkima portti. Taidan ajaa vauhdilla läpi ja muussata lössilevyt siihen. Harmi kun ei ole oikeaa maastoautoa käytössä, menee meinaan siittimestäni etupuskuri tuhannen paskax. Jäätyneitä polannelevyjä. Kuin jättimäinen lasagneläjä. Kuka hullu sitä jaksaa siirtää alle tunnin työllä. Tai jos teen pari tuntia töitä ja hinnoittelen vapaa-aikani kaupungille kirjallisella reklamaatiolla. Traktori siirsi erikseen maksaneiden porteilta läjät muualle. Ensin tukkii ja avaa tukoksen MAKSUSTA. Mafia hommia sanon mä. Jos nyt tarviisin ambulanssin pihaan, eipä onnistuisi vaan kadulle jäisi.

^Argh^


Hoitajia Philippiineiltä  2

Maamme kauheaan hoitajapulaan on tulossa muutos. Hoitajia tuodaan Philippiineiltä. Sieltä tuotavat hoitajat ovat n. 4 kuukauden mittaisen tutkintonsa ammattilaisia. Tällä hetkellä he pänttäävät suomenkieltä.
Kohdelkaamme heitä hyvin ja vieraanvaraisesti sillä he ovat ahkeria kristittyjä sisariamme ja miellyttäviä ihmisiä. He ovat työperäisiä maahanmuuttajia. Palkkansa he lähettävät kotiinsa auttaakseen lähiomaisiaan.
Kenties joku löytää heistä vaimonsa, sillä he ovat siroja, nättejä ihmisiä.
Kajaaniin ei ole tulossa ketään kun ei ole edes lääkäreihin varaa.
http://tinyurl.com/as4kzz



Maahanmuuttajat rähinöivät  4

Rohkenen epäillä ääneen että tämä on alkuperämaasta käsin organisoitua toimintaa. Heidän on ennalta täytynyt tietää että Euroopassa on niin kilttejä poliisi-setiä ettei heidän käy kalpaten kuten kenelle tahansa kävisi Afganistanissa jos alkaisi riehumaan. Melkein kaikki rettelöitsijöistä on miehiä ja poikia. Ei liene naisia eikä tyttöjä noissa porukoissa.
Afganistanissa on kuitenkin maltillinen hallitus mikä taistelee Al Qaidaa vastaan. Maan armeija tarvitsisi poikiaan riveihinsä, palvelemaan isänmaata.

- Vaihtoehto 1: Nuo pakolaiset ovat aidosti kyllästyneet leirielämään ja siksi stressaantuneita ja väkivaltaisia.
- Vaihtoehto 2: Heidän alkuperämaasta on laitettu matkaan rettelöitsijöitä joiden tarkoituskaan ei ole päästä Eurooppaan asumaan vaan aiheuttamaan kaaosta ja sekasortoa ja sotkemaan rauhallisten todellisten pakolaisten maine niin että pakolaisuus Eurooppaan saataisiin vähenemään.

Yhtäkaikki, en toivo tuollaisia jengejä millekään Euroopan alueelle kun eivät osaa käyttäytyä edes ensisuojassa.

Mitä tämä tällainen juoksulaisuus oikein on? Terveet nuoret miehet puolustamaan maatansa sanon mä!
http://tinyurl.com/Juoksulaiset-Mellakoivat


Huonekasvi blogi  1

Kerron hieman kasviksistani, nassikat.

Minulla on isoäidiltä perinnöksi jääneitä kaktuksia useita erilaisia. Ne ovat kymmeniä vuosia vanhoja. On Joulukaktusta, on Pääsiäiskaktusta ja sitä seinää. Komein niistä kukkii joskus parikin kertaa vuodessa ja kukat ovat komeimpia koskaan näkemiäni. Kukat ovat isompia ja hienompia kuin yksikään ruusu. Itse kasvi muistuttaa pommitettua Berliiniä.(kuin omistajansakin).

40cm pitkä Fiikus kituuttaa kuin myötätunnosta eikä suostu kasvamaan isoksi puuksi. En tiedä pitäisikö sille antaa suurempi ruukku.

Kirjovehka tykkää Fiikuksen seurasta ja sekään ei suostu aikuiseksi.

Keittiössä roikkuu katosta ikkunan edessä Nukkumatti. Oikein arvattu, sekään ei kasva vaan hengaa olemassaolossa kuin tuomittu.

Juoru ei juoruile - sekään ei kasva. Kastelen sitä kenties liian satunnaisesti.

Aloe Vera on hauskan näköinen sinnittelijä.

Jokin lilja löytyy olohuoneen seinästä. Olosuhteisiin nähden kasvin näköinen. Pitäisi poistaa kuolleet lehdet.

Muutamia pallokaktuksia ja Jänö-optio (heh hassu nimi hassun näkösellä kaktuksella) Ei ole suostunut kuolemaan. Oikeastaan se näyttää ihan hirweältä. =O

Viimeisenä mainitsen Yucca-palmun, mikä ei ole oikeastaan palmu vaan lilja kasvi. Se on kasvanut 3 metriseksi jättiläiseksi, varrelliseksi puuksi eteisen nurkkaan. Sen latvassa törröttää muutama lehti. Saha odottaa jo sen vieressä puunkaatoa. Tai on se saha odottanut siinä jo pari viikkoa, ei vain tule tehtyä mitään.
Tarkoitukseni olisi pätkiä Yucca n. 30cm pituisiin pätkiin ja juurruttaa ne sangossa (mikä sekin on odottanut Yucan vieressä sen parisen viikkoa).
Juurtumisen jälkeen pätkät pitäisi tietysti istuttaa johonkin hiekansekaiseen multaan.

Päätän huonekasvi blogini tähän, koska huomasin etten ole mikään viherpeukalo. =/


Viikonloppu  1

Rakas ystäväni Sande soitti pe iltana ja kysyi näemmekö kantapaaris. Oli tullut käymään rannikolta. No siihen oli yksi vastaus. Eiko voan pallopoariin. Jatkot olivat sitten mun pirtissä. Völjyyn tarttu yksi pariskunta. Ohjelmassa oli olutta ja twistiä. Päästiin twistaan "Jack Rabbit Slim travoltaa ja thurmania", yx-yhteen tietenkin. Oli hauskaa! La ilta meni rauhallisemmin. Tosin musaa soitin taas aika lujaa. No, omat on korvat somat ja kovat.

Seuraava