Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.

Leffa -blogi  5

Jippii, tänään se tulee töllöstä:
A.I. Artificial Intelligence, Tekoäly

Brian Aldissin tieteisnovelliin perustuva elokuva robottipojasta, joka haluaa muuttua oikeaksi ihmiseksi saadakseen äitinsä rakastamaan itseään. Ohjaaja: Steven Spielberg, USA, 2001. (140'). Pääosissa: Haley Joel Osment, Jude Law, Frances O'Connor, Brendan Gleeson, Sam Robards, William Hurt, Jake Thomas, Ken Leung, Michael Mantell, Michael Berresse, Kathryn Morris, Adrian Grenier, Clark Gregg, Kevin Sussman, Tom Gallop. - Ohjelma sisältää
kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille.

Hyvää leffailtaa, nassikat! =)



Naapureita läheltä ja kaukaa  3

Venäjä
Kymmeniä suomalaisiakin yrityksiä kaapattu Venäjällä. Venäläiset ovat kuin suuri rosvojoukko. Kuka sinne käskee menemään?

Yhtiökaappaukset eivät ole vain pienten firmojen riesa, vaan niiden kohteeksi on joutunut jopa norjalainen telejätti Telenor. Yhtiö kertoi viime viikolla kertoi venäläisviranomaisten takavarikoineen sen omistamat venäläisen operaattorin osakkeet.

Uutinen







Uutispäivä =D  1

Hyvännäköinen nainen löi tuopilla päähän. *reps* En ole koskaan lukenut hauskempaa otsikkoa! Tuntuuko se erilaiselta kuin jos kyseessä olisi tavallisen näköinen tai jopa vähemmän hyvännäköinen nainen?
Ja sitten kysymys: Miksi näitä uutisoidaan? Näitä on ollut maailmansivu mutta nykyään kaikki laitetaan lehteen. Men tajua miksi.

Nimipäiväänsä viettävät Matilda ja Tildo. Onnea!