Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Seuraava

Se lähtee  6

Tänään varmistui, että koirarakas muuttaa pois ensi viikolla. Tuntuu niin järjettömän pahalle, ettei mitään rajaa. Onneksi sentään voin joskus käydä sitä katsomassa, ja pääasia kait se on, että koira saa jatkaa elämäänsä onnellisena ja rakastettuna.

Mut silti sattuu niin saatanasti :´(


Argh...  13

Sairasloman vaikutukset ulottuu kauas. Etenkin talouselämääni. Olen suoraan sanottuna henk.koht. bankrotin partaalla, eikä tilannetta totisesti kohenna se, että eilen maksoin 892,15€ laskuja. EIKÄ tuossa ollut mukana mitään asunnon vuokraa tms., että repikää siitä! Tilistä jäi jäljelle 400€. Eipä jää kovin paljoa jäljelle... Pitää toivoa, että ei tule enää mitään laskuja, tai jos tulee ne olis sellaisia että ne voi maksaa lokakuun puolella. Muuten olen todella kusessa. Pahassa.

Huvittavaa on, että ihmiset luulevat minun ammatissani olevan loistava palkka. HAH!!


Syksyä  5

Vaikka ilmat ovat olleet vieläkin kesäisiä, syksy hiipii maisemaan ihan kuin varkain. Pikkuhiljaa se on vain ulottanut lonkeroitaan kesän joukkoon, ja hätkähtäen tajusin eilen pihakoivun olevan sieltä täältä lehdistään keltainen, vaikkei yhtään pakkasyötä ole ollutkaan. Omenoiden tuoksu leijuu suloisena ilmassa, ja naapuruston kaikki omenapuut notkuvat raskaina. Muistelen kaiholla omaa kotiani, missä kaksi omenapuuta on kuulemma oksat taipuneina omenoiden alla. Huoh.

Hassua on, että ihmiset pukeutuvat kalenterin, eivät sään mukaan. Pukeudutaan sen mukaan, että nyt on syyskuu ja syksyisin on koleaa. Läksin tänä aamuna töihin, lämmintä oli +17c ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta joten mulla oli ohuet kangashousut, trikoopaita ja kengät ilman sukkia. Ja pitkähihainenkin tuntui kyllä ihan liialta, mutta ei vissiin kaikkien mielestä. Katukuvassa näkyi nimittäin lumihiutalekuvioitua villapaitaa, saapasjalkoja, kaulaliinoja, paksuja bleisereitä, fleecejä ja kaiken huippuna villakangastakki.

Mitähän nämä ihmiset pistävät päälleen talvipakkasella?


Seuraava