Kohti lomaa

  • Caduceus

Tajusin hätkähtäen, että mulla on lomaan aikaa vain vaivaiset kolme viikkoa, tai no tarkalleen ei sitäkään. Vapaus koittaa 18.6. klo 15. Ihanaa!

Ennen sitä olis käytävä armoton inventaario vaatekaapissa: mitä ei ole vuoteen käytetty -->pois. Lisäksi: mikä ei mahdu päälle, ei tule mahtumaan tänäkään kesänä -->pois. Niin kauan kuin olen tällainen selkärangaton, tahdonvoimaton vässykkä, ei ole minkään valtakunnan mahdollisuuksia, että mahtuisin pieneksi jääneisiin vaatteisiin ilman lapamatotartuntaa.

Ensi viikolla edessä yhtiökokous toisessa kaupungissa olevan asuntoni taloyhtiössä. Voi shit. Samat idioottiporukat aiheuttaneet ongelmia, kuin mitkä aiheuttivat viime keväänäkin. mm. kahden asunnon porukat olivat suurimpaan ääneen vaatimassa, että heidän pihojensa aidat rakennetaan taloyhtiön talkoilla. Kuinka ollakaan, kun talkoopäivä koetti, ei heitä näkynytkään missään! Aitojen rakennus jäi käytännössä kahden ihmisen harteille. Kun taloyhtiön hallitus sitten päätti antaa näille ihmisille kiitokseksi raatamisesta viskipullon (joka siis maksettiin taloyhtiön tililtä), ovat nämä talkoista salaperäisesti kadonneet tyypit nyt valittamassa siitä! Voi vittujen kevät! Toinen valitusvirsi on kuulemma sama kuin viime keväänä: lasten leikkiminen autotallien edessä. Voi pyhä yksinkertaisuus.

En todellakaan odota sitä fucking kokousta. Voisinpa olla menemättä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus