Puh

  • Caduceus

Voisko joku olla pliis niin ystävällinen, ja valistaa mua, että jos niitä tortilloja tekee ruuaksi niin sit ei ole ihan välttämättä pakko syyä niitä niin kauan kun jäljellä jotain on, vaan voi lopettaa jo vähän aiemmin. Siis ennen kuin on paha olo.

Miks aina pitää vetää tällaset hillittömät koomaähkyt? Eikö voi koskaan syödä sitä kahta tortillaa, minkä jälkeen olo on kylläinen ja hyvä? Miks, oi miks siihen pitää ottaa vielä vähintään yks, mutta yleensä kaks tortillaa lisää? Ihan niinku ei muutenki olis makkaroita vyötäröllä.

Tää on just sitä samaa kastia ku joku valittaa suklaarasia sylissä ja leuat jauhaen, että oi miks mä oon niin läski.

Mulla on varmaan itsehillintä poistettu kirurgisesti joskus mun tietämättä kun ufomiehet on kaapannu mut. Ei tätä muuten voi selittää millään.

2 kommenttia

Anonyymi

19.12.2009 23:27

Heh,sul on mun luonto :D Juu noi tortillot on kyl paha rasti.Varsinki ku ne on nii hiton hyviä.2 menee ihan kepeesti mutta sit pitäs osata lopettaa.

Mul taitaa olla se koiran tapa sapuskan kanssa.Joku sano duunis pari päivää sitte että koirat söis ittensä vaikka hengiltä jos on vaa ruokaa tarpeeks ulottuvilla. No en ny sentää ihan hengiltä söis mutta jouluruokaa ja tukalaa oloa odotellessa...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus