Tukka suorana

  • Caduceus

Menin eilen illalla nukkumaan ihan fiiliksissä, sillä tiesin, että kun tänä aamuna jaksan nousta ja pakertaa töissä keskiviikkoaamuun, mulle koettaa sitten puolentoista viikon vapaus. Ihanaa! Harmi vaan, että olin niin fiiliksissä, etten saanut unta kuin vasta lähempänä puoltayötä (vrt.normaalisti menen nukkumaan yhdeksän jälkeen). Heräsin pissalle siinä neljän jälkeen aamulla ja olo oli autuas todetessani, että saan nukkua ihan rauhassa vielä melkein kolme tuntia. Käperryinkin tyytyväisenä untuvatäkkini keskelle. Heräsin vasta, kun kello soi ja ihmettelin, miten levännyt olo mulla oli kaikesta huolimatta, vaikka nukahtaminen venyikin myöhään. Olo oli sitten sattuneesta syystä vähän liiankin levännyt: kello oli oikeasti varttia vaille kahdeksan, ei varttia vaille seitsemän, niinkuin olisi pitänyt olla. Olin laittanut epähuomiossa kellon soimaan 7.45.

VIIIIIIIIITTTTUUUUUU!!!!!!!!!!

Tulipalokiireellä sängystä ylös ja suunnilleen samalla loikalla suoraan sisälle vaatteisiin, jotka onneksi sattuivat menemään oikein päin päälle. Sentään. Luoja paratkoon. Piski pihalle, aamiainen jätetään väliin, vähän meikkiä naamaan, hätäponnari, pihalle.... jossa odottaa läpitunkematon valkoinen seinä.

Olen koko talven odottanut lunta, mutta se sitten päätti sataa nyt. Aura- autoista ei näkynyt jälkeäkään kun puskin pyörää 20cm syvässä hangessa, joka onneksi oli puuterilunta. Yhdet riehakat vetäisin matkalla töihin, onneksi siitä selvittiin vain tupsahduksella. Mutta normaaliin 5min työmatkaan meni nyt, just tietty tänä aamuna, vartti. Ja oikeesti työpaikan pihalla rupesin muistelemaan, että olinko helvetti muistanu ottaa koiran pihalta sisälle. Olin, onneksi, mut muutaman ylimääräsen voltin ennätti sydän taas heittää.

Työpäivä on sujunut sentään ilman mitään katastrofeja (so far, odotellaan...). Kun nyt vaan tulis äkkiä huomisaamu ja mä olisin viel hengissä.

5 kommenttia

Anonyymi

22.12.2009 20:18

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=67637&c=11

Aika hyvin nitoutuu tohon.Tosin ite en pommiin nukkuessa enää stressaa.Pukkaa koko päivän kestävän hedarin päälle jos alkaa heti paniikinomaisesti hosumaan.Ei saa kelloa kuitenkaa taaksepäin käännettyä.Sama olla tunti tai 2 myöhässä.Pomolle tulee kyllä soitettua jos on myöhässä,eipä silti ettei se kämmi kyrsis..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

23.12.2009 08:35

^ :D Loistava klippi!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

23.12.2009 10:05

No niinpä, mun liikunnnanopettajakin jo aikoinaan koulussa totes, että mä olen aika tapaturma-altis ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

24.12.2009 20:59

FB, on joo, ihan on kommelluksitta sujunut =) Ihanaa joulua <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus