Satasta

  • Caduceus

Viikon viimeisenä työpäivänä totesin aamulla ilokseni, että työmatkani suurimmalle osalle on laitettu nopeusrajoitukseksi 100km/h. Koska 2/3 työmatkastani on isoa valtatietä, nopeusrajoituksen muuttuminen kesänopeuteen lyhentää työmatkani kestoa ihan kivasti. Tai ainakin pitäisi lyhentää.... Niinhän mä luulin.

En kuitenkaan ottanut huomioon sitä, että tuolla suunnalla pappa Höpsönen, pappa Sokkonen ja pappa Unhonen, jotka riisuvat ensimmäiset pitkät kalsarit vasta, kun jäät lähtevät järvestä ja toiset vasta juhannuksena, eivät suinkaan noudata typeriä liikennemerkkejä tai keliolosuhteita märitellessään, millä nopeudella autoa milloinkin ajetaan. Ehei. Nopeudet säädellään kalenterin mukaan ja jos järvessä on jäätä, on vielä talvi. Ja kun on talvi, ajetaan talvinopeuksilla. Niinpä pappa Höpsönen, pappa Sokkonen ja pappa Unhonen ajoivat sitten siellä sitä samaa nopeutta, mitä on ajettu viimeiset puoli vuotta. Eikun. Anteeksi. Ajoivat varmuuden vuoksi tietenkin 10km/h alle sen 80km/h, ettei vaan tulis kaahattua. Tätä 70km/h ajetaan tietty aivan keskiviivan vieressä, ettei keväällä petollinen tien penkka vaan petä alla. Ja niin edelleen....

Tiedättehän. Harmaahapsinen mies 90-luvun alkupuolen tai 80-luvun japanilaisessa autossa, päässä villainen lippalakki tiukasti korvilla, silmälasit mallia Breshnev, yllä tyköistuva teryleeniverkkaritakki jostain sieltä Münchenin olympialaisten tienoolta tai vaihtoehtoisesti beige toppatakki. Pää ei käänny oikealle eikä vasemmalle joko siksi, ettei se rangan kankeuden takia todellakaan käänny tai sitten koska moista turhuutta ei katsota tarpeelliseksi koska edessä oleva tie näkyy päätä kääntämättäkin. Sivu- ja taustapeili ovat myös täysin turhia kapistuksia.

Eli edelleen kannattaa lähteä töihin ihan yhtä aikaisin kuin talvellakin, sillä sanottavaa hyötyä ei kesänopeuksiin yllämainitun vuoksi juuri ollut.

4 kommenttia

Hippi-Ronda

11.4.2010 18:55

:D
eipä tähän voi muuta kun nauraa!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.4.2010 20:38

Kerpeleen etanat! *noitumista*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

12.4.2010 20:45

HR, mie hiki päässä väännän vakavaa asiaa sydänverellä ja sie vaan naurat mulle!! ;)

MrW, jep, kurjat hidastelijat!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus